Ovat paistettuja ruokia todella niin huono?

Waltteri Hautamäki Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

KFC muutti kuvaa eläkkeelle iskulause Kentucky Fried Chicken. Sen sijaan he tunnettiin palvelevat Keittiö tuore kana. Pitkät ovat päivän Wesson Oil mainoksia että ylpeänä kannustetaan namia paistettua kanaa illalliseksi. Milloin viimeksi näit roiskia näyttö? Entä Fry Daddy? Sen täytyy olla aika iso synti syödä paistettuja ruokia näinä päivinä. Vai onko se?

Katsokaa valikosta Long John Silvers; vain paistettuja ruokia. Katsokaa tahansa valikosta, että asia, friteerattuja olut kolhiintunut katkarapuja, paistettuja simpukoita, ranskalaisia, paistettuja perunoita, paistettuja munia. Outback ravintola on Blooming Sipuli, että pentu on kastettu öljyä. Fried Fried Fried.

Joten ehkä kukaan yrittää sanoa, että paistettuja ruokia ovat hyviä teitä, mutta kansat varmasti heittäytyvät rasva kuormattuna elintarvikkeet, etenkin amerikkalaiset. Ehkä tämä ei ole hyvä aika tuoda esille Liikalihavuus tilastot. Mutta tässä on kicker, "Se maistuu niin hyvältä!" Myönnettäköön, jotkut paistettua elintarvikkeet ovat aivan liian rasvainen, mutta suurin osa heistä vain maistu. Siksi kuormien indulgers hemmotella itseään niin paljon valtimo-sulkemalla herkkuja!

Ensimmäinen oli ranskanperunoita, nyt on friteerattua tilli suolakurkkua ja friteerattua Oreos? Kuinka se harppaus tapahtui? Älä unohda friteerattuja jäätelöä ja friteerattuja persikat. Tietenkin mitä menu ei ole täydellinen ilman friteerattuja sieniä, syvä ystävä juusto tikkuja, ja syvä ystävä kukkakaalia? Ehkä jos syvä paista vihanneksia, se on vähän terveellisempää? Onko se miten se toimii? Tai jos syvä paista jo lihantuotantoon nibbles, kuten jäätelön ja Oreos, niin se ei ole oikeastaan ​​väliä, koska olet jo huijausta?

Kuitenkin se jatkuu. On friteerattuja mansikat, Snickers, perunasalaattia, kesäkurpitsaa, tofu, juustokakku, riisi pallot, banaanit, maissi, katkarapuja, ja jopa friteerattuja kalkkuna. Tuote Flyers väittävät siivekäs lintu on "niin paljon juicier kun keittää rasvakeitin!" Joten pääsimme eroon pikku pöytälevyn Fry Daddy ja meni lattiamalli kalkkuna paistinpannu. Umm, OK.

Sitten on iso päätös siitä, mitä öljyä käyttää? Oliivi, maapähkinä, vihannes, rypsiöljy, silavaa, voita, margariinia tai Valvoline 10-40? Varmasti älä unohda tarkistaa oman tyydyttyneitä rasvoja vastaan ​​monityydyttymättömiä rasvoja vs. tyydyttymättömiä rasvoja.

Ehkä sinun pitäisi sanoa rasvoja. Onko meillä koskaan päättää, jos paistettua oli huono sana? Kenties parempi sana on Saut-toim. Todellakin. Saut-ED Oreos - paljon terveellisempää!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha