Ottaa vaellukselle!

Elviira Korhonen Elokuu 8, 2016 Terveys 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ottaa vaellukselle!

Lapsena rakastin vaeltaa kukkuloilla ympäröivän kotimme maaseudun Pennsylvaniassa. Tänään, valmistautuu päivän vaellukselle kiinalaisten Mountain Quadra Island, saan saman tunteen vaellella kuin vedän minun reppu kaapista ja täytä se Retkeilytarvikkeiden ja ruokaa.

Yksi hienoa noin vaellus on, miten edullinen ja helposti se on. Hyvin vähän erikoislaitteet tarvitaan. Mukava pari hyvää vaelluskengät tai kenkiä, ja hyvin varustetuista reppu täydellinen vedellä, energiaa syö, ja standardi vaellus perusasiat on kaikki se kestää saada sinut turvallisesti jäljillä ja takaisin.

Ruoka Trail

Tiedämme tärkeää ottaa erilaisia ​​korkean energian, helppo syödä elintarvikkeita ja runsaasti vettä meidän oleskelu. Syöminen kevyesti, mutta usein, on avain pysyä vetää ja vaellus. Ei syö tarpeeksi voi johtaa huimaus, kouristukset, pahoinvointi ja väsymys.

Trail mix, joskus kutsutaan Gorp, pidetään veteraani vaeltajia on yksi parhaista ja mukavin nopeasti energiaa elintarvikkeita. Ensisijaisesti yhdistelmä pähkinät, siemenet, ja kuivatut hedelmät, trail mix voi myös paloina johanneksen tai suklaa tai suklaa-sirut. Olemme aina tehdä omaa, mutta erilaisia ​​trail-mix sekoituksia ja energian baarit ovat helposti saatavilla luontaistuotekaupoista. Pidämme ruoka valintoja kevyt, pienikokoinen, ja helppo kuljettaa. Juustoa ja keksejä tai vedonpoistajasta tölkki Lohen tai kasvissyöjä p? ovat erityinen polkua hoitoon. Tuoreet hedelmät, erityisesti raikas omenat, tehdä virkistävän ravitseva välipala. Muista, vaativa vaellus voi johtaa nopeasti hikoilun ja veden menetystä, joten juoda paljon vettä pitää sammutettua.

Mitä pukea

Orgaaninen puuvilla ja hamppu vaatteet, kuten shortsit, housut, hatut, ja jopa vaelluskengät, on nyt saatavana useita vaellus ja vuori laitetoimittajat. Luonnollinen, myrkytön hyönteissuojaa ja pitkäkestoisia SPF aurinkovoidetta kaksi tärkeämpiä kohteita aina reppuun.

Pakkaa se, Pack It Out

Jokainen retkeilijä tietää sääntö: mitä tulet sisään, sinun saanut. Toisin sanoen, aina pakata pois kaikki roskat. Äiti Luonto ei ole teidän piika tai sopkärlet, joten jätä mitään taakse. Jos haluat antaa oman karma positiivinen vauhtia, voit jopa poimia mitään roskakoriin löydät matkan varrella.

Päivä-Hike Muistutukset ja tarkistuslista:

  • Älä vaeltaa yksin.
  • Pack ensiapupakkaus.
  • Pukeudu kerroksittain.
  • Älä juo vettä järviä, puroihin tai jokien.
  • Pack ajovalaisin tai taskulamppu.
  • Tuo otteluissa.
  • Pack linkkuveitsi.
  • Tee matkasuunnitelma ja jätä se ystävän kanssa.
  • Tuo pilli.
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha