Otetaan Cat Door

Niilo Kettunen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Brian Barth

Kissat rakastavat on vapaus tulla ja mennä talosta, mitä he haluavat. Otetaan kissa ovi on tapa antaa heille, että vapautta, vaikka olet unessa tai poissa töissä.

Kissa Door Essentials

Kaikki kissa ovet koostuvat suorakaiteen runko läppä keskellä, joka on asennettu alaosassa porttina talon. Läppä kääntyy vapaasti kehyksen sisällä ja on kevyt tarpeeksi kissa ajaa sen läpi mennä sisään ja ulos kuin haluaa. Useimmat kissa ovet myös lukitusmekanismi, joten voit lukita oven kiinni jos olet menossa ulos kaupungista tai haluat pitää kissan tai ulos jonkin aikaa.

Kuinka suuri tehdä Cat Ovi

Kissat eivät vaihtele niin paljon kooltaan koiria, mutta on edelleen varsin eroa laiha Siamese ja valtava tabby. Useimmat kissa ovet ovat yksi koko sopii kaikille, mutta voit löytää suuri kissa / pieni koira ovet sekä pieni kissa ovet.

Kun tarkistat koko kissa oven varmista, että se on oikea sovi, muista tarkistaa mitat avaamisen sijaan ulomman kehyksen. Aukko pitää olla vähintään kaksi tuumaa leveämpi ja pitempi kuin suurin leveys ja korkeus kissan vartalon.

Erityiset Tyypit Cat Ovet

On olemassa useita erilaisia ​​kissa ovet, joista osa kissa ovet korkean teknologian vaihtoehtoja.

 • Neljä-Way kissa ovet ovat ne, joilla lukitusmekanismi, joka voidaan asettaa, jotta kissa joko mennä ulos ilman mahdollisuutta palata, tai tulla ilman mahdollisuutta menossa ulos. Ylösalaisin nämä ovet on, että sinulla on enemmän valtaa kissa toiminnasta; haittapuoli on täytyy muistaa asettaa se.
 • Magneettinen kissa ovet tulevat magneettinen "avain", joka menee kissan kaulus. Ovi avaa kuin kissa lähestyy, mutta pysyy lukittuna muun ajan. Yksi etu tämäntyyppisiin ovet on, että muut eläimet eivät voi tulla, mutta kissa on käyttää liitettyä laitetta sen kaulus.
 • Sähköinen kissa ovet ovat samalla konseptilla kuin magneettinen ovet, mutta ovat vielä hienompaa. Elektroninen ovet käyttää sähköinen anturi kissan kaulus avata oven kissa. Ovet tyypillisesti LED näyttö, joka kertoo, mitä kissat ovat sisään tai ulos ja kun he viime menivät ovesta. Vaikka se on hienoa olla ovi, joka on kyky seurata toimintaa useamman kuin yhden kissa; haittapuoli on nämä tyypit ovet tulevat kalliiksi.
 • Näytön kissa ovet ovat erityisen kevyt malleja suunniteltu sopimaan ikkunaa, pikemminkin kuin massiivipuinen ovi. Voit nauttia ilmanvaihto ja bug suojaa ikkunaa pitää samalla kissa onnellinen; kuitenkin tällainen ovi aiheuttaa paljon kulumisesta ruudulla.

Asentaminen Cat Ovi

Prosessi asentamiseen kissa ovi on olennaisesti sama puu-, metalli- ja ovet.

 • Merkitse korkeus kissan olkapää oveen.
 • Irrota oven saranat ja aseta se tasaisesti pari sahan hevosia tai pöydän reunan. Aseta malli edellyttäen oveen ja jäljittää muoto syvätty kynällä; sijainnin merkitsemiseen ruuvin reikiin malliin samoin. Alkuun syvätty olisi yhdenmukaistettava korkeus kissan olkapäähän.
 • Poraa puolen tuuman reikä vain sisällä kunkin neljän kulmat leikattava alue pois.
 • Leikkaa pitkin merkitty linjat palapeli, käyttäen reikiä lähtökohtana kunkin neljä sivua.
 • Poraa reiät ruuvien jos ilmoitettu ohjeet oven.
 • Poista leikkausosuus oven ja asenna sen saranat.
 • Aseta sisempi ja ulompi runko kissa oven omissa paikoissa ja aseta ruuvit, jotka yhdistävät ne toisiinsa.
 • Onnellinen Kissat

  Kun ovi on asennettu, kannustaa kissaasi tulemaan läpi palkitsemalla niitä kohtelee. Ne ovat erittäin kiitollinen ja elämä on hieman helpompaa sinulle, liian, koska sinun ei tarvitse juosta ovelle jatkuvasti päästää heidät sisään ja ulos.

    Like 0   Dislike 0
  Kommentit (0)
  Ei kommentteja

  Lisääkommentti

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Merkkiä jäljellä: 3000
  captcha