Osakemarkkinoiden Taistelut All-Time ylä Apple Spoils

Aatto Honkonen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

ETF ja suurten pörssien indeksit nousta kuudentena päivänä, mutta Apple kärsii tuntien SmackDown tulokseen neiti.

Viime Bull Run ETF ja Yhdysvaltojen osakemarkkinat indeksit jatkui keskiviikkona tärkeimmillä markkinoilla varten kuudentena päivänä peräkkäin positiivisia ansioita ja laajentaminen velan kattoon keskustelua toukokuulle. Kuitenkin putki ei välttämättä kestä toinen päivä Apple laski 10% jälkeen tunnin istunto sen pettymys tulosennuste.

Keskiviikkona Dow Jones Industrial Average nousi 0,49%, S & P 500 sai 0,15%, Nasdaq 100 Tarkennettu 0,58% ja Russell 2000 muuttui punaiseksi kanssa -0,28% laskua.

Dow Jones Industrial Average on alimmilleen syyskuussa 2007.

Markkinat ovat 5 vuoden huippuihin! Löydä parhaat varastot omistaa. Klikkaa tästä meidän tuoreen Feature Stock Pick nyt!

Muilla suurilla markkinoilla, kulta laski 0,28% asettuvan $ 1686.70 ja öljy laski 1,42% to $ 95.23 / bbl.

S & P 500 nyt istuu alle 6 prosenttiyksikköä alle psykologisesti ja teknisesti tärkeitä 1500 tasolla. Se on ollut täällä kaksi kertaa ennen, vuonna 2000 ja 2007, ja molemmilla kerroilla siirtäminen epäonnistui suurempi merkittävä laskevilla markkinoilla laskee seurannut pian sen jälkeen ...

Vuonna 2000 S & P 500 oli korkeimmillaan noin 1522 maaliskuussa 2000, ja sitten laski alimmillaan 768 lokakuussa 2002, laskua noin 50% nyt hellästi tunnetaan nimellä "tech hylky." Lokakuussa 2007, S & P 500 oli suurimmillaan lokakuussa 1565 ja sitten laski 666 maaliskuuhun 2008, laskevilla markkinoilla lasku yli 50%, että me nyt kutsumme "suuri taantuma."

Will historia toistaa tai jopa loppusointu? Vai tuleeko tällä kertaa on erilainen ja merkitse alkaa uusi sonni markkinoilla? "Herra. Markkinat "kertoo meille tarpeeksi nopeasti, mutta selvästi, olemme merkittävä käännekohta Yhdysvaltain osakemarkkinoilla historiaa.

Teknisellä tasolla, markkinat ovat nyt huomattavasti yliostettu ja niin tauko tai korjauksen olisi täysin johdonmukainen normaalin osakemarkkinoiden ja ETF käyttäytymistä.

Suurin uutinen pankkipäivän aikana oli Yhdysvaltain kongressin potkiminen voi velan kattoon keskustelua toukokuulle. Tämä keventää paineita markkinoilla ja mahdollistaa poliittisten johtajien keskittyä menojen leikkaukset johtuvat osuman maaliskuussa jälkipuoliskolla julkisen talouden kalliolta keskustelu jatkuu. Maaliskuussa välienselvittely perustettiin nyt kuuluisa uudenvuodenaattona "ratkaisu" välttämiseksi verotuksen kallion uudenvuodenpäivänä. Että määräaika oli seurausta epäonnistui velan kattoon keskustelu kesällä 2011 ja niin toistuva kuvio viive ja erimielisyyttä on enemmän kuin selvästi havaittavissa.

Markkinat ovat 5 vuoden huippuihin! Löydä parhaat varastot omistaa. Klikkaa tästä meidän tuoreen Feature Stock Pick nyt!

Suurin uutinen jälkeen tunnin oli Applen maailman suurin yritys, joka muodostaa noin 10% Nasdaq ja lähes 4% S & P 500, yhdessä on huomattavan osuuden monien rahastojen ja hedge-rahastot. Apple tuskin voittaa tuotto-odotukset ja spooked sijoittajille odotettua heikompaa liikevaihdon ennuste tulevista vuosineljänneksen eikä tulosennuste jolla lisättiin epävarmuustekijän yhtiön tulevaisuuden ...

Merkittäviä Varastot ja Sektorit:

Teknologian alalla

Google + 5,5%

Intel -0,28%

Omena + 1,83%

Energia-ala:

Chevron: -0,78%

Rahoitusala

Bank of America + 0.62%

Wells Fargo -0,26%

Citigroup + 0.57%

Torstain tulosraportit tuoda viikoittain työttömien väittää, ennakoivat indikaattorit ja Markit PMI, sekä tulot useita pankkeja ja Microsoftin ja Starbucks päätyttyä.

Markkinat ovat 5 vuoden huippuihin! Löydä parhaat varastot omistaa. Klikkaa tästä meidän tuoreen Feature Stock Pick nyt!

Bottom line: Odottaa karkea avoin, erityisesti Nasdaq, joka perustuu Applen tuntien liukumäki ja sitten Titanic taistelu tullaan käymään ympäri merkittävästi 1500 tasolla S & P 500 yliostettu tekniset edellytykset osoittaisi tauko, vetäytyminen tai mahdollista korjausta. Merkittävää tukea lepää 1470-1430 tasolla ja niin toimet seuraavan useita päiviä on kriittinen, koska suurten pörssien indeksit ja ETF reagoida ja omaksua Applen lasku.

Investointi Insights Tutki Nyt: ETF Trading Signals >>

John Nyaradi on kirjoittanut ETF Investointi Premium uutiskirje.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha