Orgasmi Gap: naisia ​​Faking Se?

Benjamin Jaakkola Elokuu 15, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos tämän artikkelin. Se voi vain auttaa. inhottava Kiitos artikkeli. huomattava Kommunikoi! Kommunikoi!

Muista kuuluisa kohtaus Kun Harry tapasi Sallyn? Harry vannoo, että kaikki hänen tyttöystävänsä joutuvat OO-orgasmeja yhdynnän aikana ja Sally kyseenalaistaa hänen uhmakkuus. Hän ihmettelee, miten hän on niin varma, että hänen tyttöystävänsä ole vain teeskenteli sitä. Hän vaatii hän tietäisi. Sally sitten antaa orgasmic suorituskyvyn, joka teki elokuvahistorian.

Oh - OH Ai niin, vauva.

Osoittautuu Sally tiesi, mitä hän puhui, ja paljon enemmän naisia ​​fake se kuin voi ajatella. Tutkimus lähes 6000 ihmistä julkaistiin Journal of Sexual Medicine todettiin, että 85% keikari mainitun kumppaninsa huipentui aikana viimeisimmän seksiä teko. Mutta psych - vain 64% naisista ilmoitti, että he itse saanut pois. Mitä siinä on?

Miksi orgasmi Gap?

Miksi näin tapahtuu? Miksi me naiset antavat kumppaneidemme väärä rohkaisua? Kuinka monet kaverit tiedät kuka teeskennellä päästä pois miellyttää kumppani? En usko. Ei - jos kaveri tarvitsee enemmän stimulaatiota, hän todennäköisesti kertoa niin

Mutta mitä meistä? Olemme niin tottuneet miellyttävä muille, että emme ottaa vastuuta omista tarpeistamme? Vai onko se jotain muuta? Olemme niin väsynyt tiskata, pyykin, ja teemme rakastaja että olimme vain mieluummin saada joitakin uni kuin vie aikaa saada todella päällä?

Mitä siellä alhaalla?

Kun olin kirjani kiertueella Mitä siellä alhaalla? Kysymykset Sinun Ainoastaan ​​Kysy Gynekologi oliko hän paras ystäväsi, minä peluuttaa anonyymi Q & naisille kaikkialla maassa, ja te ette usko kuinka monet kysymykset olivat noin orgasmi!

Tässä muutamia esimerkkejä:

  • Mitä orgasmi tuntuu?
  • Kuinka tiedän jos olen ollut orgasmi?
  • Poikaystäväni on bummed jos en näytä Minulla on hauskaa, mutta sukupuoli minuun sattuu. Mitä minun pitäisi tehdä?
  • En todellakaan tiedä, mitä pidän sängyssä. Miten saan selville?

Mitä tämä kertoo minulle on, että monet meistä rehellisesti tiedä mitä antaa meille iloa. Monet meistä eivät edes tiedä mitä orgasmi on! Ja kuitenkin tunnemme painetta kumppaneiltamme jotka haluavat miellyttää meitä - ehkä osittain koska he välitä ja ehkä osittain koska se lisää niiden ego. Joten mitä me teemme? Ilmeisesti monet meistä mitä Sally teki. Ja useimmat kaverit voi kertoa eroa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Helmikuu 12, 2018 | 18:50:03 | myöhemmin 1 vuosi
Markku Huhtamo
  Like 1   Dislike 1

Tiedän, että tämä on todella vanha säiettä mutta tässä on toinen kärki. Toivottavasti se auttaa harvat teistä. Suoraan sanottuna olen tyrmistynyt joitakin huomautuksia tätä säiettä eli. "En ole koskaan ollut yksi ja toivon koskaan tee." VAU. Kokeile tätä. Se voi auttaa. Yleisin seteli saan näinä päivinä on tapaan "Sex käytetään olla juuri hänelle. Nyt on minulle liian enkä voi saada tarpeeksi."

Helmikuu 12, 2018 | 20:33:55 | myöhemmin 1 vuosi
Miia Kuusela
  Like 1   Dislike 2

viestintä on tärkeää. En voi kuin yhtyä kirjoittajan

Helmikuu 13, 2018 | 03:17:19 | myöhemmin 1 vuosi
Titta Karppinen
  Like 0   Dislike 2

Uskon, että täydellinen rehellisyys ykkösten kumppani on avain.

Helmikuu 13, 2018 | 10:52:28 | myöhemmin 1 vuosi
Aarni Äijälä
  Like 4   Dislike 0

Unohdin mainita viestintä on erittäin tärkeää. Olen aina halunnut miellyttää ja ovat pyytäneet kaverit kertoa minulle, jos olen tekemässä sitä oikein tai jos minun pitäisi tehdä jotain muuta. Loppujen En voi päästä sisälle jonkun toisen aivot ja tietää, mitä he tuntevat. Miehet ei todellakaan kommunikoimaan hyvin kokemukseni. He luulevat Voin lukea mieltään. Uskon, että jos siellä oli entistä avoimemman viestinnän miesten ja naisten paljon enemmän ongelmia voitaisiin ratkaista myös orgasmin. On huomattava, että testosteroni on hormoni, joka tekee sekä miehiä että naisia ​​kiimainen. Miehet ovat neljä kertaa testosteroni että naisilla on, mikä selittää naisilla on päänsärkyä useammin. ;)

Helmikuu 13, 2018 | 15:35:38 | myöhemmin 1 vuosi
Eelis Hakkarainen
  Like 3   Dislike 2

kiitos jakamisesta naisten salaisuus. sen velvollisuus aviomies tietää, mitä hänen vaimonsa kuin sijasta antanut hänelle orgasmin.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha