Orgaaniset Kaura

Kalle Huhtanen Elokuu 8, 2016 Ravitsemus 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Orgaaniset Kaura

Mikään ei rauhoittava kulhoon kauran aloittaa päivä. Mutta olemme ottaneet kauran jälkeen aamiainen luoda terve kauran resepti joka aterialle.

Hierarkiassa jyviä, kaura eivät saa kunnioitusta he ansaitsevat. Tämä johtuu kaikissa hoopla ympäröivän quinoa, Amaranth ja muut supergrains, lohdullinen kaura ovat näennäisesti tippunut hyväksi monia. Silti, tämä koko jyvä on vakavia ravitsemuksellisia tyrmäyksellä valmiuksia.

Joukossa sen ravinteiden kohokohtia ovat ylevä määriä fosforia, tiamiini, immuuni edistäviä sinkkiä ja magnesiumia. Päälle sen rooli terveen luuston ja immuunijärjestelmän toimintaa, Yhä useammat tutkimukset osoittavat, että mineraali magnesium on liittolainen taistelussa diabetesta. Nautitaan enemmän magnesium voi parantaa insuliiniherkkyyttä.

Ja huhut ovat totta: kaura ovat mestari sydänterveyden. Suuri tarkastelu tutkimusten tutkijat Manitoban yliopiston Kanadassa todettiin, että betaglukaanitabletti, liukoinen kuitu läsnä kaura, voi auttaa alentamaan veren kokonais- ja LDL-kolesterolin, jotka molemmat pidetään riskitekijöitä sydänsairaus. Hidastamalla hinnat ruuansulatusta ja nousee verensokeri, ruokavalio täynnä korkea-fiber elintarvikkeet kuten kauraa voivat myös auttaa slash diabeteksen riskiä.

Yllättäen kaura ovat myös runsaasti tauteja tyhjäksi polyfenolien antioksidantteja kuten avenanthramides. Joten onko se rauhoittava kulhoon kiihkeä puuroa tai henki-nosto kotitekoinen Kaurapuuro evästeet, on paljon syitä jälleen omaksua kauraa.

Reseptit

  • Bircher Chai mysli Banana-Pecan Topping
  • Kaura ja Makea perunasalaatti
  • Kaura Lohi Loaf granaattiomena Glaze
  • Suklaa Kaura torttu

Kaura asuissa

On paljon tapoja saada kauran korjata. Ja toisin kuin useimmat muut viljat, leseet ja alkiot kauran jää jälkeen hulling, mikä tekee eri paljon enemmän ravintoa.

Koko kaura / rouhe
 Kuten vehnä, kaura ovat ruoho, jyvän joka kutsutaan ryynin. Siksi koko kaura ovat usein merkitty "kaurasuurimoita" myymälöissä. Nämä ovat vähiten käsitelty muodossa kauraa saatavilla ja tehdä ravitsemuksellisesti veloitetaan lisäksi salaatit, keitot, pataruoat ja patoihin. Kauran ryynit on pähkinäinen maku ja hieman sitkeä rakenne.

Teräs-cut kaura
 Nämä tuotetaan kun kauran jyvä johdetaan teräs terät, leikkaus koko kaura osaksi pelletti-kappaleiden. Teräs-cut kaura tuottavat puuro, joka on erityisen runsas, kermainen ja sitkeä, joten se kannattaa odottaa.

Valssatut / vanhanaikainen kaura
 Nämä tehdään kun kaurasuurimoita höyrytetään ja sitten läpi suuria rullia niiden tasoittamiseksi, joka supistetaan paistoaika. Ne ovat muodoltaan kauran useimmiten vaati leivonnassa reseptejä.

Quick-kokki kaura
 Quick-kokki kaura ovat rouhe, jotka on leikattu pari kappaletta ennen kuin kuumana ja rullattu. Tämä tarkoittaa, että ne vain kestää noin viisi minuuttia aikaa valmistautua. Niitä voidaan käyttää vaihdellen vanhanaikainen kaura reseptejä, mutta jälkimmäinen tuottaa enemmän tekstuuri.

Instant kaura
 Kun höyrytettyjä kaura on rullattu vieläkin ohuesti, tulos on välitön kaura. Vaikka paljon parjattu, instant kaura pidetään wholegrain aamiainen vaihtoehto. Jos ne hajota, vaikka on runsas sokerin määrää lisätään merkistä. Joten jos haluat mukavuutta instant kauran aamulla, valitse tavallinen versiot ja lisätä tuoreita hedelmiä makea maalin.

Kaurajauhoa
 Tämä usein unohdetaan täysjyväviljaa jauhot on valmistettu jauhamalla ylös kaurasuurimoita hienoksi jauheeksi. Se tekee tähtien lisäksi pannukakkuja, muffinsseja, kakkuja, keksejä ja brownies, mikä hieman chewier rakenne. Koska siitä puuttuu gluteenia, sitä ei korvata viisikymmentäyhdeksän yli kaksitoista vehnäjauhon reseptejä, jotka vaativat gluteenia nousussa.

Voit tehdä oman kaurajauho, yksinkertaisesti sekoitus kauraryynit monitoimikoneessa tai muu kahvimylly kunnes hienoksi jauhettua. Tarvitset noin 1 1/4 kuppia kaura tehdä 1 kuppi jauhoja. Säilytä kaurajauho ilmatiiviissä astiassa jääkaapissa tai pakastimessa estää se härskiintymistä, mutta tuo se huoneenlämpöön ennen käyttöä.

Kauralese
 Täysjyvätuotteita kuten kaura sisältää kolme osaa: endospermin, alkio ja leseet. Joten kauralese on eristetty leseet osan. Se on erityisen runsaasti kuitua, jossa 1/2 cup palvelee tarjoamalla 7 g auttaa pitämään kolesterolin numerot kurissa. Voit käyttää sitä vahvistamaan kuidun tasot viljakasvien, leivonnaisia, smoothiet ja jopa jogurttia.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha