Optimaalinen Terveys Essentials

Eriika Koivu Elokuu 13, 2016 Terveys 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Ruoka säädetään kaloreita, jotka metaboloituvat energiaksi ja tarjoaa ravinteita tarvitaan solujen rakennuspalikoita. Ruoka luonnollisessa, puhdistamaton valtion sisältää arvokkaita hoitavat ominaisuudet. Luonto on ainutlaatuinen keino tarjota oikea tasapaino ravintoaineista.

Ravinto

Ruoka säädetään kaloreita, jotka metaboloituvat energiaksi ja tarjoaa ravinteita tarvitaan solujen rakennuspalikoita. Ruoka luonnollisessa, puhdistamaton valtion sisältää arvokkaita hoitavat ominaisuudet. Luonto on ainutlaatuinen keino tarjota oikea tasapaino ravintoaineista. Useimmat ravitseva elintarvikkeet ovat ne tuoreena puutarha. Enemmän ruokaa on muuttunut, jalostettu tai pakattu, vähemmän ravintoa se sisältää. Tänään, elintarvikkeita, jotka on ryöstetty heidän elintärkeitä ravintoaineita, kuten puhdistetut jauhot, säilötyt ja säilykkeet, valmiit kastikkeet ja TV illallisia ovat menettäneet suurimman osan ravitseva ominaisuuksia. Ne vain tarjoavat tyhjiä kaloreita ja kuorma lisäaineita. Silti nämä elintarvikkeet ovat merkkinä niiden maku, mukavuutta ja pitkä säilyvyys. Jopa suurin osa hedelmiä ja vihanneksia supermarketeissa sisältävät ankara torjunta. Liha jäämiä hormonien ja lääkkeitä, jotka syötetään eläimille.
Huono laatu ruokaa, yhdistettynä väärä ruokailutottumukset, johtaa taudin. Aikaisemmilla vuosisadoilla, useimmat ihmiset kärsivät ravinnon puute, kun taas tänään ihmiset kärsivät syövät liikaa ruokaa, joka on puhdistettu ja paljon proteiinia. Ruokavalio länsimaissa on täynnä transrasvahappojen, sokerin ja suolan, ja merkittävästi puuttuu kuitua ja entsyymejä. On tunnettua, että sydänsairaus, arterioskleroosi, aivohalvauksia, korkea verenpaine ja liikalihavuus johtuvat huonosta ruokavaliosta. Jopa sairauksia, jotka eivät suoraan aiheutuvat virheellisestä ravinto kuten syövän ja multippeliskleroosi vaikuttavat ruokavalion muutokset. Säilyttäminen ravinteikas, yksinkertainen ruokavalio on olennainen osa sairauksien ehkäisemisessä ja terveyden ylläpitoon.
Liikunta

Katsokaa kehon ja tarkkailla miten lihakset, nivelet ja luut ovat rakennettu. On selvää, että ihmisen keho on tehty liikuntaa, aivan kuten mieli tehdään henkistä toimintaa. Koska meidän stressaavaa, kiireinen elämäntavat, monet ihmiset ajaa sijasta kävellä, juosta tai pyöräillä määränpäähänsä. Sijaan saada ulos kävelylle jälkeen koko päivän sisätiloissa, ihmiset ajavat apteekissa ja poimia lääkkeitä jännittynyt vatsat, kipeä päätä tai huonosti ilmastoiduissa sydämet. Vaikka tietokoneet, autot ja moderni lääketiede ovat tehokkaita työkaluja, ne eivät voi tarjota auringon valo, täytä keuhkot raitista ilmaa tai edistää huono ruokahalu. Nykytekniikka voi palauttaa liikkeeseen istumista elin tai vahvistaa vetelä lihaksia. Fyysinen aktiivisuus voi tehdä kaikki nämä asiat ja enemmän.
Työskennellä optimaalisesti, elimistö tarvitsee haastetaan ja käyttää sen täydellä kapasiteetilla. Liikunnan puute on syy, kokonaan tai osittain, monien sairauksien. Sydämen ja verenkierron häiriöt, ylipaino, ummetus, lihasjäykkyys ja väsymys liittyvät kaikki tavalla tai toisella liikunnan puute. Säännöllinen liikunta ei vain stimuloi sydän, lisää hapensaanti syvimmästä keuhkoihin ja palauttaa verenkiertoa jänistää ja sormenpäät, mutta myös palauttaa tasapaino kehon ja mielen. Jopa reipasta kävelyä lisää liikkeeseen lihasten ja sydämen, vapauttaa stressiä ja nostaa henkiä. On yhä hyväksytty, että liikunta ja henkistä saavutukset kulkevat käsi kädessä. Liikunta auttaa lievittämään ahdistusta ja maksimoida ajattelua.
Löytäminen liikuntaa, joka sopii sinulle on ensiarvoisen todella vaihdat istumista tottumuksia. Esimerkiksi, uinti on terve liikuntamuoto kenenkään kanssa fyysinen vamma: se tukee kehon paino, helpottaa mitään taakkaa nivelsiteet, nivelet ja luuston. Vaihda paha tapa terveellisen yksi kävely nurkkaan tallentaa sijasta ajaa autoa. Kävely, pyöräily ja patikointi ovat helppo hyödynnetä, lihasjäykkyys ja harvoin aiheuttaa kantoja tai vammat, jotka ovat yhteisiä muita harjoituksia, kuten racketball ja lenkkeily. Työ kohti intensiivistä liikuntaa työntää fyysisiä rajoja ja saavuttaa uusia tavoitteita. Fyysinen aktiivisuus missä tahansa muodossa tuottaa tuntemuksia luottamusta, täyttymystä ja saavutus.
Uni ja rentoutuminen

Uni ja lepo palvella tasapainottaa toimintaa koko päivän ja tarjoavat ravintoa hermostoon. Vuosisatojen, ihmisen toiminta hallitsivat kulkua päivä, yö ja vuodenajat. Vasta viime aikoina on tekniikkaan edellyttäen vapaus elää ilman näitä rajoituksia. Valjastaminen sähkön ja keksintö lamppu ei enää tarkoita nukkumaan ja herääminen auringosta. Silti tarvitaan kehon ja mielen täydentymään unen aikana ei ole muuttunut tämän teknologisen vallankumouksen. Lihakset ja mielen tarvitsevat lepoa sekä liikunta ylläpitää terveyttä.
Sillä yliaktiivinen mieli, nukkuminen voi olla vaikeaa. Turvautumista unilääkkeet on erittäin epäterveellistä tapana koska se poistaa kehon selviytymiskeinona ja tarjoaa kainalosauva joka voi tehdä nukkuminen luonnollisesti vielä vaikeampaa tulevaisuudessa. Ratkaiseminen nalkuttava ajatuksia paitsi parantaa unen laatua, mutta myös lisää itsetuntemusta, mikä on tärkeää säilyttää henkistä hyvinvointia. Tällä välin sekä liikunnan ja vesihoito auttaa unettomuus parantamalla verenkiertoa. Syvä-hengitys tekniikoita voidaan lievittää jännitystä, kannustaa nukkua. Ole tietoinen mitä rentouttaa. Ihmiset, jotka viettävät aikaa istuu sisällä ja ajattelu kannattaa pelata urheilua tai poimia harrastus kuten puutarhanhoito, tennistä tai vaellus. Ihmiset, jotka harjoittavat kovaa fyysistä työtä ehkä mieluummin rentoutua lukemalla lehden tai kirjan, istuu ulkona puutarhassa tai käynnistystä leima tai taidekokoelma. Ilman kunnon lepoa, fyysistä ja henkistä työtä kärsivät, mutta ilman riittävää stimulaatiota, rentoutuminen ei täytä myöskään. Löytäminen ja säilyttää tämä tasapaino henkisen ja fyysisen työ luonnollisesti edistää hyvää terveyttä.
Syvä hengitys

Hengitys tulee luonnostaan ​​syntyessään palvelemaan elintärkeitä tarkoituksena on vaihtaa hiilidioksidia hapen kanssa, jota tarvitaan kaikkien kehon toimintoja. Oikea hengitys voi myös käyttää tarkoituksenmukaisesti rentoutua ja rauhoittaa kehon. Keeping hengityselimiä terve on tärkeä tehtävä yleisen hyvinvoinnin. Heikkous ja huono vastustuskyky limakalvojen nenän, kurkun ja keuhkoputkien, alas pienintä alveola keuhkoissa, johtaa toistuviin vilustuminen ja flunssa. Kroonisesti huono hapen saanti vaikuttaa jokaiseen elin elimistössä, myös aivoissa. Heikko hengitys johtuu usein tupakointi, mutta voi myös johtua liikunnan puute. Oikea hengitys ja riittävä liikunta ovat ensiarvoisen tärkeää. Aivan kuten muut ruumiinosat on käytettävä ja haastoi päivittäin toimia optimaalisesti, joten älä hengityselimiä. Päivittäinen liikunta raittiissa ilmassa sallii luonnollinen teko hengitys tuulettaa ja palauttaa liikkeeseen viimeinenkin keuhkojen taskussa.
Hengitys alkaa nenä, joka suodattaa ja lämmittää ilmaa keuhkoihin. Kalvo, joka jakaa rintaan vatsa, takaa täyden hyödyn keuhkoihin. Laulajia ja puhujia käyttää tätä tekniikkaa hengitys tietoisesti läpi vatsan alempaan vatsa, koska se antaa ääni täyden sävy, joka kuljettaa ja osoittaa luottamusta. Vaikka fyysinen aktiivisuus, nauraen ja laulaen tehdä hengitys esiintyä enemmän luonnossa, useimmat muut aikoina hengitys on pinnallista ja matala eikä tuuleta koko keuhkojen, varsinkin kun ahdistunut tai pelokas, ja kun kipua.
Oppiminen oikea hengitys tekniikoita on tärkeää terveyden kärsivien keuhkoputkentulehdus, astma ja keuhkolaajentuma. Se auttaa ahdistuneisuuden, unettomuus, sydänvaivoja, verenkierron häiriöt ja vaikutukset vanhuuden. Tupakoitsijat on ongelmia syvä hengitys, koska ne yskä. Tupakointi on kauhea taakka hengityselimiä. Tupakoitsijat pitäisi tehdä ylimääräistä vaivaa ylläpitää terveyttä tämän järjestelmän sekä tupakoinnin lopettamisesta ja hyväksyä syvä hengitys tekniikoita heidän päivittäistä rutiinia. Hengitys on tärkeä ainesosa terveyden, ehkäisevänä tautia ja keinona käyttää kehon luonnollinen valtuudet palauttaa terveyttä.
Auringonpaiste, raikas ilma ja puhdas vesi

Runsaimmat aineet maan päällä ovat myös eniten elämän kannalta välttämättömiä. Auringonvalo, raikas ilma ja vesi antaa elimistölle alkeellisinta sekä keskeisistä aineosista säilyttämiseksi terveydelle. Ilman auringon valoa ja lämpöä, elämä ei olisi olemassa. Auringonvalo on myös uskomaton parantavia voimia. Auringonvalo on käytetty vuosikymmeniä hoitona monet sairaudet, kuten tuberkuloosi. Tutkimukset osoittavat, että auringonvalo tappaa bakteerit, lievittää masennusta, parantaa ihon edellytykset ja parantaa perustuslain koko elimistöön. Auringon ultraviolettisäteilyltä myös auttaa ihoa valmistus D-vitamiinia, joka estää osteomalasia. Liialliselta auringon voi aiheuttaa palovammoja, kaihia, ruma pigmentti muutoksia ja syöpää. Jossa conscien-moinen altistuminen, auringonpaiste tarjoaa todella hämmästyttävä parantavan ominaisuuksia.
Raikas ilma on toinen olennainen aine. Jokainen solu kehossa tarvitsee happea. Ilman sitä kehon eivät selviäisi enemmän kuin muutaman minuutin. Valitettavasti ympäristön saastuminen myrkyttää ilmaa, jolloin kaupungeissa täynnä savusumu. Viettävät suurimman osan päivästä sisätiloissa ilmastoidut huoneet, joissa on suljetut ikkunat riistää ruumis raitista ilmaa ja riittävästi happea. Mieli tulee väsynyt ja epätarkan kun aivot on riistetty raitista ilmaa. Kävelyllä puistossa tai puutarhassa voi tarjota joitakin nopeasti helpotusta. Mikään ei voita tuoretta ilmaa metsän ja ulkona. Hengitys aromit eteeriset öljyt löytyy metsissä on parantavaa hengityselimiä.
Puhdas vesi on toinen tärkeä tekijä elämässä. Vaikka se täydentää kehon nesteen ja mineraalien, se antaa meille tärkein työkalu pitää itseämme ja ympäristön puhtaana. Vuosisatojen ajan tämä runsas ainetta on käytetty sen kykyä parantua. Vettä käytetään sisäisesti puhdistaa ja puhdistaa kehon. Ulkoisesti, kylpyammeet voi lievittää kramppeja, vahvistaa heikkoja elinten ja lievittää tulehdusta. Kreikkalaiset ja roomalaiset tiesivät arvo kuuma ja kylmiä kylpyjä kuin
ennaltaehkäisyyn ja hoitoon kaikenlaisia ​​sairauksia. Kuuma ja kylmiä kylpyjä palauttaa liikkeeseen jännittyneitä lihaksia, piristävät ihosoluja ja sävy koko hermostoon. Saunat ovat erinomainen tapa käyttää lämpöä. Vaihtoehtoinen saunat kylmiä kylpyjä puhdistaa kehon ja ihon myrkkyjä, parantaa ihon edellytykset ja rakentaa kehon yleistä vastustuskykyä infektioita.
Valitettavasti maapallon vesi on käytetty kaatopaikkana jätettä. Vaikka veden määrä maapallolla on rajallinen, se katsotaan yleisesti ääretön ja uusiutuvaa.
Siisteys on tehokas keino taudin ehkäisemiseksi. Pesemällä, desinfiointi ja sterilointi, jopa erittäin tarttuva sairauksia voidaan sisällyttää. Oikea henkilökohtaista hygieniaa ja puhtaan veden voi estää sairauksia, minimoida ruokamyrkytys, ja rajoittaa lois- ja bakteeri-infektio. Vesi on valtava parantava voima, mutta sen puhtaus on suojeltava.
Henkistä hyvinvointia

Henkistä hyvinvointia on taidokkaasti liittyy fyysistä terveyttä. Aivan kuten se on välttämätöntä elimistön voidaan riitauttaa ja täydennettävä, se on elintärkeää mielen ja hengen saavuttaa terveyden ja saavuttaa täyttymystä. Tarjoamalla kehon ravitsevaa ruokaa, auringonvalo ja raikas ilma, harjoittaa säännöllistä liikuntaa ja ottaen riittävä lepo antavat perustan henkistä hyvinvointia.
Jotkut emotionaalisia ongelmia juuret ovat fyysisiä vaivoja. Kipu voi sekoita vihaa tai masennus, flunssa voi tuoda emotionaalista uupumusta ja ärtyneisyys, tai liiallinen vaihtelu hormonien voi aiheuttaa moodiness.
Toinen osa saavuttaa ja ylläpitää henkistä hyvinvointia on asenne. Esimerkiksi juuri monien sairauksien piilee ei stressiä, mutta reaktio stressaavissa tilanteissa. Jonkinasteinen stressi on olennaista. Kärsimys takaiskuja ja valloittaa esteitä ovat tarpeen saada tunteen suoritus ja täyttymystä, kun tavoite on saavutettu. Vaikeus tapahtuu, kun haaste tulee ylivoimainen. Asetus käytännön, saavutettavissa olevia tavoitteita on hyvä ensimmäinen askel kohti käsitellä stressiä. Usko itseesi ja mitä voit tehdä, ja katsoa takaiskuja kuten haasteita ja mahdollisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun toisin kuin tappioita. Jos jotain toistuvasti saada sinut alas, yrittää katsoa sitä toisesta näkökulmasta. On jotain opittavaa jokaisesta vaikeuksia.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha