Opettaja Pelikiellossa Telling Meksikon Student "Mene takaisin Meksikoon"

Tuire Heino Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiittää artikkeli. Tietenkin se on Texas.

On uskomatonta, että Texas opettaja, yksi uskottu tukevat yksilöllistä kasvua, kertoisi Meksikon opiskelija "mennä takaisin Meksikoon." Mukaan väestönlaskenta kirjaa latinot 2010 oli 37.6% väestöstä Texasin osavaltiossa, kun taas ei-latinalaisamerikkalainen valkoiset koostuu 45,3%. Hänen omien sanojensa, 63-vuotias Shirley Bunn sanoi, että hän ei voinut uskoa nuo sanat tulivat ulos hänen suuhunsa.

Syyskuussa Bunn oli jakamassa Osasto 1 lomakkeita opiskelijoille luokkahuoneessa. Yksi opiskelijoista, puhuvan puolestaan ​​pyysi muotoja espanjaksi. Julkisista rekistereistä dokumentoida Bunn, joka kertoi opiskelija hän voisi hakea lomakkeita espanjaksi pääkonttori. Mutta hän jatkoi toistaa, ja se voi olla turvallista olettaa keskeyttää, sanomalla, että hän oli meksikolainen. Vireillä tutkimus, Bunn asetettiin hallinnollisten lomaa.

Jess Rickman, riippumattoman tarkastajan tapauksesta, on sittemmin suositeltavaa Bunn palata luokkahuoneessa. Hänen havainto oli, että siellä oli "puute aikomus" Mene takaisin Meksikoon "olla rodullisesti tai kansalaisuuteen perustuva halventava huomautus." Arlington Independent School District hallituksen minuutin päässä 20 lokakuu 2011 heijastaa hallitus pitää suosituksen ehdottaa vastuuvapauden sopimuksen Shirley L. Bunn kokouksessa.

Yksi on kysyttävä, millä perusteella on tutkijan saapunut edellä esitettyä päätelmää. Onko se tarpeeksi tekosyy, olosuhteet huomioon ottaen joita ei ole kiistetty, että opettaja 24 vuoden kokemus valtioiden se oli yksinkertaisesti huono päivä?

Aikana Bunn kuulo, se tuli ilmi, että tämä ei ollut ainoa tilaisuus, jossa Bunn sanottiin puhua disparingingly meksikolaiset. Kahdenkeskisissä keskusteluissa, hän kuuli viittaamaan ryhmä mies Meksikon opiskelijoiden Meksikon mafia. Jälleen riippumattoman tarkastajan ollut samanlaisia ​​toteamuksia Bunn tahallisuus.

Ihmiset, jotka tekevät kommentteja kuten tämä aina sanoa nämä kommentteja ei tarkoitus olla rasistisia ja he eivät usko olevansa rasisti. Mutta mitä on rasismia, jos ei tämä? Jos olisi linja piirretään?

Syvemmällä tasolla, tämä puhuu epämukavuus amerikkalaiset tuntevat keskustella kilpailussa. On ongelma, kun yksilöt kuten tutkijan peitellä huonosta käytöksestä, joka on mielestäni riippumattoman tarkastajan on tehnyt. Parempi todeta, että tämä on väärin. Jopa Bunn sanoo hän ei tiedä missä sanat tulivat. Henkilökohtaisesti en usko, että hän olisi potkut, mutta mielestäni hänen pitäisi nuhteli ankarasti.

Mielenkiintoista, 1 osaston No Child Left Behind Act 2001 tarjoaa täydentävää rahoitusta koulupiirit auttaa kouluja korkein opiskelija pitoisuudet köyhyyden tavata kouluun kasvatustavoitteita. Laki mahdollistaa myös koulun käyttää varoja hankkiakseen "erittäin pätevää henkilöstöä".

Jos rouva Bunn on herkkyys luokkia tai luulet hänen pitäisi löytää uusi työpaikka? Ei ole väliä mitä, hän on opittava katsomaan hänen kielensä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Kesäkuu 10, 2017 | 21:29:06 | myöhemmin 10 kuukautta
Päivikki Aro
  Like 2   Dislike 1

Helppo tuomion, ihmiset. Useimmat meistä ei ole aavistustakaan, mitä asiat ovat kuin Etelä Texas, erityisesti opettajille. Tämä opettaja oli 24 vuotta positiivinen ennätys? Miten me unohtaa, että vielä älyttömästi häntä sanomalla jotain, että useimmat ihmiset täällä ovat varmaan ajatteli. Lopu tekopyhyys ja on vähän empatiaa, ihmiset.

Kesäkuu 11, 2017 | 02:30:37 | myöhemmin 10 kuukautta
Mariia Arvonen
  Like 1   Dislike 2

Ei, en aio allekirjoittaa vetoomuksen, koska uskon että hän on hyvä opettaja ja oli yksinkertaisesti "on huono päivä." Että lapsi olisi saanut minun hermot liian toistamalla itse. Hän kertoi hänelle hän voisi saada lomake toimistossa. Vaikka hän ei sanonut sitä espanjaksi, olen varma, toinen opiskelija kertoi hänelle, niin miksi hän tarvitse toistaa itseään? Niiden pitäisi antaa hänelle työ takaisin !! Olen varma, että hän katsella hänen suunsa lähtien.

Kesäkuu 11, 2017 | 06:22:31 | myöhemmin 10 kuukautta
Eliisa Laitinen
  Like 1   Dislike 0

Hänellä ei ole oikeutta olla opetusta luokkahuoneessa. Vetoomus tuleen hänen allekirjoitettu!

Kesäkuu 12, 2017 | 12:50:49 | myöhemmin 10 kuukautta
Roope Hiltunen
  Like 5   Dislike 1

Jotkut hämmästyttävän un-CARE-den kommentit täällä, folk.

Kesäkuu 12, 2017 | 19:33:54 | myöhemmin 10 kuukautta
Varpu Suominen
  Like 0   Dislike 1

En tiedä miksi pyytäminen muodossa espanjalainen ei pidetä rasistisia myös maassa, joka lähinnä Englanti on ensimmäinen kieli. Maahanmuuttajat on mukautettava monin tavoin uuteen maahan ja se ei tarkoita he aikovat muuttaa juuriaan. Kannatan opettaja. Laura C.

Kesäkuu 13, 2017 | 01:35:32 | myöhemmin 10 kuukautta
Hilja Järvinen
  Like 4   Dislike 0

Im ole varma tästä, koska kaikkien suurin osa latinot täällä valittavat siitä, miten asiat tehdään täällä. Jos he haluavat kaiken espanjaksi, ehkä ne olisi jossain missä espanja on äidinkieli. En voi odottaa mennä ulkomaille ja on jokaisen mukavuuksia englanti aina. En todellakaan cant odottaa kävellä lapseni vieraaseen kouluun ja odottaa, että kaikki ihmiset siellä puhua sujuvasti Englanti heidän mukavuutta. Elämä on sellaista

Kesäkuu 13, 2017 | 03:47:18 | myöhemmin 10 kuukautta
Janika Leskinen
  Like 0   Dislike 0

Olen täysin samaa mieltä Laura P & Sam T kirjoittanut. Olla roomalainen kun olet Roomassa. Unfortunatley, ihmiset haluavat olla kakku ja syödä sitä!

Kesäkuu 13, 2017 | 07:03:34 | myöhemmin 10 kuukautta
Veeti Ikävalko
  Like 1   Dislike 0

Tämä kaveri kertoo kaiken mitä tunnen. Tässä ei ole kyse rasismista, se on noin puhuu kieltä maassa olet elää. Jim Canning · USMC Grunt yliopisto Mr. Jerry McCullough, Sir, Olen kirjallisesti suhteen opettaja teillä oli keskeytetty. Koska kun on väärin todeta totuus. Viimeksi kun tarkistin, tämä oli Yhdysvaltojen, EI Yhdysvallat Meksikon. Yhdysvalloissa, olemme amerikkalaisia, Emme ole kanadalaisia, emme ole meksikolaisia, emme mitään muuta. Olemme amerikkalaiset, se ei ole väliä missä meidän vanhemmat tai isovanhemmat tuli, se vain on merkitystä, missä olemme nyt. Jos opiskelija ja hänen perheensä elävät ja toivottavasti työskentely täällä tässä maassa ja hän on koulua täällä, hän on amerikkalainen. Miksi et katso yli, jotta se Yhdysvaltain kansalainen. Ollakseen Yhdysvaltain kansalainen, maahanmuuttajat täytyy luopua kaikki ja lojaalisuutta entisiin maahan. Jos haluat "Vihreä kortti" täytyy olla täällä tässä maassa laillisesti ja niitä on puhua Englanti. Jos opiskelija kiinni siitä, että hän on Meksikon ja on häiritsevä siitä, niin ilmeisesti hän on tässä maassa laittomasti. Huolimatta siitä, että eri maahanmuutto ryhmät ovat yrittäneet vääristää meidän perustuslaki, laittomat ei ole Yhdysvaltain kansalaisoikeudet taattua Amerikan kansalaisia. Heillä on perusihmisoikeuksista, mutta heillä ei ole oikeutta ilmaiseen koulutukseen maksettu American veronmaksajille. Heillä ei ole oikeuksia että Yhdysvaltain kansalaisten ha

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha