Opas hiukset korjaus

Sirpa Salminen Tammikuu 27, 2017 Kauneus 10 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Opas hiukset korjaus

Me kuiva, suoristaa ja curl hiukset parantaa miltä se näyttää, mutta on kaikki tyyli liian paljon hyvä asia?
Jotkut ihmiset ovat joustavat hiukset että ponnahtaa takaisin riippumatta siitä, mitä he tekevät, mutta useimmat meistä ovat tuhlaamiseen meidän hiusten luonnollista kauneuden valkaisu, värjäys ja lämpöä muotoilu vaihtamatta poistettu vettä ja antaa meidän hiukset lisäsuojaa.
Kuten tutkija Procter & Gamble, päättäjät Pantene, Wella ja Sebastian, tohtori Jasmine Karsono viettää paljon hänen aikaa testaus ainekset hän toivoo käyttää tulevaisuudessa hiustuotteita korjata ja suojata.
Mitkä ovat suurimpia rikollisia, kun se tulee hiukset vahinkoja, ja mitä voit tehdä suojata lukot?

Valkaisuaineet ja väriaineet

Olemme kansakunta rakastunut valkaisuainetta pullo, mutta tohtori Karsono sanoo valkaisuainetta on vahingollista kaikki hiukset-käsittelyn tekniikoita. "Kaikista kemialliset käsittelyt, valkaisu on pahinta mitä voit koskaan tehdä hiukset. Kynsinauhat jotka kattavat Jokainen hiukset Strand on pohjimmiltaan kuin kalansuomuineen. Ammoniakki käytetään nosta kalansuomuineen, valkaisuaine tunkeutuu aivokuori ja ottaa kaikki väri. "
Se on samanlainen prosessi pysyviä väri muuttuu. Mutta ainakin väriaine, ei kaikki luonnolliset pigmentti poistetaan ja uusi pigmentti on talletettu.
Kun kynsinauhat on poistettu ne koskaan mene täysin tasainen uudelleen, joka muuttaa hiukset. Se ei heijasta valoa yhtä hyvin niin se ei näytä yhtä kiiltävä. Se myös jättää hiukset alttiimpia lämpöä, klooria ja UV vahinkoja, vähentää joustavuutta ja notkeutta ja lisää rikkoutuminen ja split päättyy.
Joten miksi hiukset niin sileä ja kiiltävä jälkeen Salon? Salon ilmastointilaitteet takki hiukset ja tekevät nostaa kynsinauhat näyttää ja tuntuu tasainen. Jopa tavallisella hoitoaine, ja käsittely kuten Pantene Pro-V 3 Minute Miracle, $ 7.99, 1800 028 280, kerran tai kahdesti viikossa, tekee eron.
"Jos et tee sitä, hiukset tulee olemaan heikko ja hyvin kuiva, koska ei ole suojaa sen ympärille", tohtori Karsono sanoo.

Lämmitetty laitteet

Hiustenkuivaaja ja suoristusrauta ovat muita syitä hiusten vaurioita. "Meidän lab käytämme 1200 watin hiustenkuivaaja, joka lämpöä jopa 120 astetta, ja me tiedämme, että 12 minuuttia kuivain on yhtä suuri kuin koko päivän vahinko", tohtori Karsono sanoo.
Käherryssakset lämpöä jopa 200 astetta ja suoristus jopa 240 astetta, joten ne voivat vahingoittaa hiukset lähes kaksi kertaa niin nopeasti. "Kun käytät lämpöä, olet vahingoittavat orvaskeden, joten sinun on käytettävä paksumpia hoitoaine", tohtori Karsono kertoo. "Minä mennä suoraan hoitoja. Kun hiukset on vaurioitunut, hoitoaine ei tee tarpeeksi."
Andrew Collinge Complete Moisture 1 minuutti Wonder tehohoitoainetta, $ 12.99, 8264 5400, on ihanteellinen vaurioitunut normaalia karkeille, kun taas Alterna Bamboo Pehmeä Kendi Öljy Dry Oil Mist, $ 29.95, 1300 437 436, on hyvä vaurioitunut hienoille hiuksille.
DR Karsono ehdottaa antaen hiukset kuivua luonnollisesti kun voit ja tauolla muotoilu vähintään joka toinen päivä.
Hän sanoo koskaan käytä suoristusrauta märällä tai täysin kuiva hiukset "se perunoita".
Lämpö suojaava suihkeet lisätä kosteutta suojata hiukset ennen muotoilua tai föönausta, ja soveltamalla vähän vahaa jälkeenpäin tiivistää kosteutta.
"Kun hiukset on kuuma ja menet ulos kuivassa se saa vieläkin vaurioitunut", tohtori Karsono sanoo. Kokeile Redken Vesi Wax 03 Shine Defining Pomade, $ 26.95, 1300 650 170.

Vaurionvalvontakaavion

Vahingoittumisen minimoimiseksi valkaistu ja värjätyt hiukset, kun isku-kuivaus, curling tai suoristamista, käytä lämpöä tyyli tuote kuten Wella Care ja Muotoilu lämpökuva Heat Protection Spray, $ 25, 1300 885 002.

Katso ylälämpö suojaavia tuotteita galleria.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Atkins Kanada
Seuraava artikkeli Madonna 80s
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha