Onnellisuuden lähde?

Mariitta Aalto Heinäkuu 25, 2016 Miscellany 40 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos jakamisesta. Viisaat sanat. Kiitos. En todellakaan voi liittyä tähän. Kiitos tämän artikkelin, Wendy. ;-) Kiitos tämän artikkelin, Wendy. ;-)

Suurin yksittäinen huolestuttavia ajatus, että me vastaan ​​kasvaa länsimaissa on, että onnen tapahtuu siellä. Useimmat meistä viettävät paljon elämäämme etsivät jotain ulkopuolella meitä, joka tekee meistä onnellisia. Mainonta houkuttelee meitä ostaa nopeita autoja ja uusimmat high tech puhelin tai gadget joukossa miljoonien muiden markkinointi temppuihin, että sementin meissä traaginen väärinkäsitys, että onni on siellä jossain odottamassa meitä. Useimmat näistä viesteistä hämmentää meitä entisestään, koska onni, jota myydään on pariksi onnea. Uskomme, että suhteet, kuten tavaraa he mukana myös tekee meistä onnellisia.

Oikeastaan ​​tämä on luultavasti suurin yksittäinen tappava ajattelun virhe, joka tappaa lukemattomia kunnon suhteita. Olen joskus menettää minun yleisöä, kun kerron heille, että suhteet eivät ole suunniteltu tekee meistä onnellisia. Parhaimmillaan ne ovat meidän elämäntyönsä jotka tarjoavat syvin peilit osaksi joille meillä on tulossa ja tarjoavat jopa turvallisin ympäristö oppia rakastamaan paremmin. Pitkäaikaiset suhteet eivät ole sellainen tuote onnea; ne ovat rohkeita sielu Baring ponnisteluja kaksi ihmistä sitoutunut löytää itseään ja toisiaan.

Mutta onnellisin parit olen tuntenut vuosien varrella jakaa yksi merkittävä yhteinen piirre: molempien osapuolten oma itsensä. He eivät etsi joku täyttämään ne, ja vaikka he jakavat surunsa ja pettymyksiä elämässä kumppaninsa kanssa, he eivät odota niiden suhdetta korjata niitä. Tämä oli kovalla työllä ansaitut oppitunti minulle ensimmäisellä vuosikymmenellä minun avioliitto, joka tulin uskoa parantaisi minulta epävarmuus ja täyttää minun tyhjyyttä. Monin tavoin, että minun avioliitto ole tehnyt niitä asioita vain lisäsi minun pettymystä ja vihaa, että minun avioliitto ei tehdä minut onnelliseksi. Tämä muuttui syyttelyn joka hitaasti mutta varmasti kulutetaan läheisyyttä ja hauskaa jaoimme. Se on edelleen ihme minulle, että tulimme ulos se ehjä.

Mieleeni tulivat tämän piinallisen menneisyyden kun minun vanhin tytär tuli kotiin kyyneleet silmissä hänen uusi yhteinen koti poikaystävänsä kanssa. Kun hän valitti kaikista tavoin hän tunsi näkymätön ja arvosteta hänen suhde, muistin hullu läheisriippuvuus että tunnettu monta vuotta minun varhain avioliitto. Kykene antamaan itselleni, kaadoin kaikki parhaani rakkauden minun kumppani ja suhde odottaa, että se olisi mahdollista palauttaa luontoissuorituksena. Enimmäkseen emme saa takaisin, mitä annamme rakkaudessa tämä on lähellä kakkonen ajatella virheitä ihmissuhteista. Todellisuudessa jokainen antaa mitä he ovat antaa, joka ei välttämättä mitä haluat heidän antaa. Uskoa, että voit hallita miten kumppani rakastaa sinua ja miten he osoittavat rakkautensa on toinen liittyy ajattelua virheen, että jättää yleensä sekä ihmisten haukkomaan ilmaa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Ilmi Itkonen
  Like 2   Dislike 2

Rakkaus artikkeli. Lähettäminen rakastella sinua, rakas *** Kiitos opetti minulle ... Toinen itse arvostaa sitä. *

Minna Huovinen
  Like 3   Dislike 0

Tämä on yksi teidän paremmin articals. sinun täytyy pitää sitä ja mahdollisesti laajentaa sitä yhden kirjoistasi

Sulevi Ikävalko
  Like 5   Dislike 0

CFS voi ottaa elämäsi, mutta voit päästä eroon 70-85% vaihtuvia elämäntapa, ruokavalio, emotionaalinen ja hengellinen paranemista ja meditaatio ja jooga - tämä kuulostaa paljon, mutta sen ei oikeastaan, leikkaa pois kaikki epäterveellistä hiilihydraatteja tämä pienentää väsymyksen 10 päivän kuluessa, juoda lämmintä vettä ainakin 8-9 lasillista päivässä, lisää sitruunan vuonna alkalize kehon, leikata meidän teetä koksi kahvia - kofeiini väliaikaisesti, jos olet koukussa sitten vain ottaa luomukahvi !! tehdä 20 min meditaation ja 3 min EFT, puoli tuntia pranayama (välittömät vaikutukset ovat, että saatat tuntea enemmän väsynyt, mutta tämä on yksinkertaisesti siksi kasvu happea veressä huuhtoo pois myrkkyjä tallennettu useiden vuosien, noin 3 viikkoa te wil tuntuu extrememly raikas ja voi tehdä vain 20 minuutin kahdesti päivässä. kun CF on melkein mennyt kuluessa 2-3 kuukautta riippuen siitä, kuinka paljon vaivaa teet constably muuttuvat alueet oman elämäntapa, joka Abre kannustamalla kehon sammutus - sitten voit tehdä vain 15 minuutin kahdesti päivässä. Christa Chakra Clearing ja vapaa Healing Taster Sessions Best Reiki Distant Healer. Auttaa fyysinen, psyykkinen, emotionaalinen ja hengellinen kysymyksiä. Suhde kysymyksiä? Tunne menetetty ja masentunut? Terveys ja hyvinvointi on tärkeä kaikille, jotka haluavat hyödyntää elämän. Löytää erikoistarjoukset nyt vain vierailla

Mimmi Junnila
  Like 2   Dislike 0

Olet hyvin viisas opettaja .... kiitos kuten aina

Einari Mäenpää
  Like 3   Dislike 2

 Pardip C. Onnellinen lapsuus lähettää hyvän osan onnellinen suhde. Mutta jotkut onnistunut pari tuli rikki perhe jotka pyrkivät vaikea varmistaa, että ei-niin-hyvä osa menneisyyden ei toistu. Minun oma henkilökohtainen mielipide, saavuttaa onnellinen suhde, täytyy hyväksyä ja kunnioittaa omaa individualismi .. voit antaa 100% rakkautta parisi mutta varmista kanssa 100% sisältää rakkautta ja kunnioitusta itse .. Kiitos jakaminen. Kippis!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha