Onnellinen Pride Kuukausi presidentti Obama!

Aleksi Aarnio Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos. Kiitos

Kesäkuu on seksuaalivähemmistöjen Pride Kuukausi. Toisessa näyttelyssä solidaarisuutta LGBT-yhteisön, presidentti Obama julkaisi äskettäin video muistoksi historia LGBT aktivismia Yhdysvalloissa. Hän myös kehottaa kollegaansa amerikkalaiset kunnioittamaan avoimesti homo varusmiesten ja naisia, ja kehua rohkeutta opettajien ja opiskelijoiden, jotka puolustavat vastaisesta gay kiusaamisen.

"Muuta tapahtuu, koska tavalliset ihmiset, lukemattomia unohdettuja sankareita amerikkalaisten tarinan, seisomaan ja vaativat sitä", presidentti sanoo. "Tarina lesbo, homo, bi- ja transseksuaalien amerikkalaiset ei ole eroa."

"Kruunaa unionimme ei ole jotain voimme tehdä vain yhden kuukauden", hän lisää. "Mutta me voimme muistaa niitä, jotka tulivat ennen meitä, voimme kutsua rohkeutta rakentaa niiden perintö, ja voimme uudistaa sitoumuksemme, päivä ja päivä, olla sellaisia ​​ihmisiä, jotka tekevät muutoksia tapahtuu."

Katso video alla:

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Toukokuu 31, 2017 | 17:54:31 | myöhemmin 9 kuukautta
Samu Mäkäräinen
  Like 3   Dislike 2

vaalit syötetään ja selvitty amerikkalaiselle yleisölle. Jos et pidä, että sinun pitäisi protestoida sitä ja keksiä muita juttuja. Olen henkilökohtaisesti löytää sen vyötärö aikaa ja rahaa, etenkin nyt, että Yhdysvaltain ensimmäistä kertaa sitten elämäni oli poikkeuksellinen normaali ihminen presidentiksi, hyväksytään useammassa maassa kuin koskaan sijaan useimmat kasvoton Muppets ennen: he jättivät hänet roskaa oli siivottava. Nyt antaa mies tilaa edetä käynnissä. Tarkasteltaessa vaihtoehtoja vasemmalle, olisit anteeksi kun hän on pois kuvasta. Elämä ei ole kyse rahasta vaan suhteista että mitään kaupan mahdollista.

Toukokuu 31, 2017 | 23:39:09 | myöhemmin 9 kuukautta
Isto Seppänen
  Like 1   Dislike 0

Kiitos niin paljon välittämistä samoja asioita kuin me välitämme! Ja kaikkien teidän kovaa työtä!

Kesäkuu 1, 2017 | 07:17:21 | myöhemmin 9 kuukautta
Mariia Oja
  Like 2   Dislike 1

Kiitos Presidentti Obama on presidentti olen ylpeä.

Kesäkuu 2, 2017 | 14:15:00 | myöhemmin 9 kuukautta
Ville Auvinen
  Like 0   Dislike 0

Olen ylpeä Obama tukee GLBT yhteisö. Se ei ole helppo tehtävä olla presidentti maan !!!!

Kesäkuu 2, 2017 | 22:50:33 | myöhemmin 9 kuukautta
Heli Akkanen
  Like 5   Dislike 1

 Kath N --- "..." "normaali" "ihmisten ..." Jos olet esimerkki "normaali" ihminen, niin planeetta on hyvin syvä karhu häipyä! Se on sosiaalisesti ja älyllisesti haastoi yksilöitä kuten itse, jotka luovat niin paljon vihaa, rasismia ja kiihkoilu tässä maailmassa. Maailma olisi paljon parempi paikka ilman hölynpölyä ja roska että te, ja ihmisiä kuin sinä, kannattavat.

Kesäkuu 3, 2017 | 06:20:23 | myöhemmin 9 kuukautta
Kari Manner
  Like 1   Dislike 1

Presidentti Obama on osoittanut rohkeutta hänen tukensa th Presidentti Obama on vaarantanut hänen valintansa tukemalla GLBT oikeuksia. Kiitän häntä erittäin paljon tähän. Tämä on teko rohkeutta edessä kiihkoilun ja vihan.

Kesäkuu 3, 2017 | 13:30:08 | myöhemmin 9 kuukautta
Urpo Hyppönen
  Like 2   Dislike 1

AB se on kiva, istuu pedistal päätellen huono. Toki jotkut ovat järjestelmää väärin, tiedän ihmisiä, jotka eivät, mutta se ei tarkoita, että ihmiset pitäisi strave, mennä ilman sairausvakuutusta, eli ne sivuuttaa terveysongelmia kunnes he cant, tai elää kaduilla. Huono ei ole, miksi aiomme rikkoi maana. Se on idiootit kuten sinä, jotka ovat liian sokea ja tyhmä nähdä, että veronalennukset rikkaille, jotka lähettävät työpaikkamme ulkomaille on ongelma. Kunnes olet meille köyhien kengät, sinun täytyy hiljaa, Futhermore, mitä helvettiä tekee pikku paasaus on tekemistä artikkeli?

Kesäkuu 3, 2017 | 17:31:15 | myöhemmin 9 kuukautta
Sulevi Heino
  Like 4   Dislike 2

AB "Tämä on naurettavaa! Ensiapuun lääkäri kertoi minulle, että nainen hänen myöhään 20: n tuli ER tänään hänen kahdeksas raskauden. Hän kertoi ensimmäinen lääkäri hän näki: "äitini kertoi minulle, että olen perheensä elättäjä." Hän sanoi, että hän voi tehdä vauvoille ja vauvojen saada rahaa valtiolta perheelle. Se menee näin: " Voi kiitos, että paskaa tarina on yhtä todellinen kuin paskaa tarina sodanlietsojat kiertämään noin pieni poika ja naapurit tunkeutuvat heidän omaisuutensa ennen sääntöjenvastaisen pommitukset, hyökkäys, Irakin miehityksen. hei AB A. ensiapuun lääkäri kertoi minulle, että sinulla keitetään perseeseen että viheltää Dixie. AB  "Ei ihme, maamme on rikki! Pahempaa, muslimit on kiinnittänyt huomiota, ja valtuuttamalla että jokainen muslimi perhe yksitoista lapsia, " Olet sekava muslimien kanssa katolisia, ja mormonit.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha