Online Aakkoset Pelit Esikoulu

Ilari Kivi Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Pikkupoika LaptopBy Kathleen Roberts

Online aakkoset pelejä esikouluikäisten lapset voivat olla suureksi avuksi valmistelussa lapsesi kouluun. Jos aiot homeschool, nyt on hyvä aika aloittaa, liian. Oppiminen pelit antaa lapsesi luottamusta menestyä ja motivaatiota pitää oppimista. Tulet hämmästymään, kuinka paljon teidän esikoululainen voi oppia.

Etsiminen Online Aakkoset Pelit Esikoulu

Löytää online-aakkoset-pelejä esikoulu on helppoa. Itse asiassa, saatat hukkua kaikki valinnat, että sinulla on. Voit helposti viettää päivän tarkastellaan kaikkia online-resursseja ja silti ei katso niitä kaikkia. Tässä on luettelo joistakin monista ilmainen online esikoulu pelejä, jotka ovat käytettävissä voit opettaa lapsellesi. Heillä on niin paljon hauskaa; sinun ei tarvitse pilata sitä kertomalla heille, että he oppivat. Vain viihtyvät lapsesi kanssa.

  • Fisher Price on usein ensimmäinen nimi ihmiset ajattelevat, kun mainitset esikoulu leluja. Tiesitkö heillä ilmainen online resursseja lastasi niin hyvin? Klikkaa lapsesi ikäryhmä ja valitse toimintaa haluat kokeilla. Jotkut valintoja viisikymmentäkuusi yli neljä ikäryhmään kuuluvat Phonics hauskaa ja ABC ympäri taloa. Kaikki nämä pelit todella pelataan verkossa. Jotkut vaativat voit ladata ja tulostaa materiaaleja. Toiset kertoa miten pelata käyttäen materiaaleja, jotka olet kotona.
  • Sesame Street Online on toinen erinomainen lähde online aakkoset pelejä esikoulu. Lapsesi rakastaa pelaamisesta hänen suosikki Sesame Street merkki, kuten Big Bird, Elmo ja Oscar Grouch. Niin kauan kuin lapsi ymmärtää, kuinka käyttää hiirtä tietokoneen, itsenäinen peli on yksinkertainen.
  • Gamequaium on muutamia esikoulu aakkoset pelejä. Jotkut vaativat, että sinulla on Shockwave tietokoneellesi pelata niitä.
  • Oppiminen Planet on kaksi ABC pelejä. Aakkoset Action opettaa esikoululaiset tunnistaa kirjaimen nimiä. ABC Order, joka vaatii Shockwave pelata, opettaa aakkosten ja niiden järjestys.
  • Kirje TV on peli nimeltä Audio Alphabet joka antaa lapsellesi klikata kirjeen virtuaalinen näppäimistö. Kun hän napsauttaa, hän voi kuulla nimi kirjeen sekä nähdä sen isot ja pienet kirjaimet. Ne tarjoavat myös peli nimeltä tiiliseinä jos lapsi napsauttaa sana, joka edustaa kuva näytetään.
  • PBS Kids on tarjolla kirje pelejä ja toimintaa, jotka esittävät aakkoset tavalla, jonka avulla lapset vuorovaikutuksessa suosittuja merkkejä kuten Clifford Big Red Dog, Barney, Martha puhuu välillä Lions tai Elmo. Pelit ovat sekametelisoppa peli, yhteensovitus kirjeitä ja kirjeen yksilöinti.
  • Starfall on ilmainen, koulutus verkkosivusto, joka opettaa varhainen lukutaito kautta phonics tekniikoita. Aakkoset pelit menevät yli pieniä ja suuria kirjaimia, ääntämistä, ja käyttämällä kirjain yksinkertaisia ​​sanoja värikäs esityksiä. Lisäksi sivustolla on interaktiivinen tarinoita kehittää käsittelyssä jossa lapsi täytyy klikata sanoja lukea tarinan ja kuulevat sanan ääntämistä.

Edut Online Alphabet Games

Lisäksi ilmeinen hyöty opetuksen teidän esikoululainen aakkoset, jolloin lapsesi pelata pelejä verkossa myös opettaa hänen olevan tietokoneen taju. Tämä voi tuntua pieni asia, mutta kun ajattelee, että eniten kysynnän työpaikkoja tänään vaativat tietokoneen tiedot tulet nopeasti huomaamaan, että on tärkeää, että atk-taitoja on lapsesi aikuiselämään.

Varoituksen sana

Tietenkin, milloin lapsesi on verkossa pitäisi olla aikuisen valvonnassa. Älä koskaan anna lapsen pelata verkossa ilman apuasi. Internet on uskomaton paikka loputtomasti oppimismahdollisuuksia, mutta aivan kuten oikea sana, se voi olla vaarallinen paikka myös. Valvoa lapsesi oppimisen aikaa tietokoneen ja katsella kuin teidän esikoululainen kukkii osaksi loistava, tuottava aikuisten. Aikasi sijoittanut on hyvin arvoinen palkintoja.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha