Onko vitamiinijuomia overdoing?

Minna Haapakoski Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Lue kaikki ainekset. hyvin sanoi, Natasha Kiitos Ty Kiitos jakamisesta! Kiitos Kiitoksia jakamisesta! ty

Useimmat meistä eivät saa kaikki ravintoaineet me tarvitsemme ruokaa yksin. Joten otamme lisäravinteet, ostaa täydennettyjä elintarvikkeita ja juomia, ja varastoida niin paljon vitamiineja kuin voimme. Miksi ei? Vitamiinit ovat hyvä asia, eikö? Siksi vahvistaa meidän leivät ja meijeri niiden kanssa; siksi otamme monivitamiini pilleri joka aamu; siksi otamme Emergen-C ja Airborne kun saamme kylmä. Voiko se todella satuttaa lisätä vitamiinijuomia taikinaan? Kyllä, koska uskokaa tai älkää, voit olla liikaa hyvä asia.

Ajan, liiallisesta vitamiineja voi todella vahingoittaa kehon. Aivan oikein, vitamiineja on otettava kohtuullisesti, aivan kuten kaikki muukin. Ne eivät ole maaginen ihmelääke. Vaikka ylimäärä vesiliukoisten vitamiinien kuten C- ja B voidaan erittyy kautta virtsaan, muiden vitamiinien - kuten rasvaliukoisia ja K - jäämään ja taipumus kerääntyä elimistöön. Ylittävät nämä vitamiineja voi hitaasti verottaa maksassa ja aiheuttaa terveysongelmia tiellä - juuri niitä asioita, useimmat ihmiset vitamiineja estämiseksi.

Kanssa kasvava kultti yritykset kevytmielisesti vitamiinien lisääminen niiden juomien myynnin edistämiseksi, tutkijat ovat huolissaan siitä, että tämä voi johtaa ihmisiä tahattomasti nielemään vitamiineja mahdollisesti haitallisessa määrin. 2014 tutkimus osoittaa, että koska viime aikoina lisääntynyt linnoitus ja lisäravinteiden rinnalla standardin ruokavalio, huomattava määrä ihmisiä ylitti turvallisen saannin raja-arvojen Institute of Medicine.

Vaikka on olemassa ääntä, tieteellisesti perusteltua syytä erityinen linnoitus vehnäjauhoja ja meijeri, ei ole toiminnallista rajoitusta paikka estää yrityksiä lisäämästä suuria määriä tarpeettomia vitamiineja niiden tuotteiden myynnin edistämiseksi. Tämä voi aiheuttaa tahattomia vitamiinia ylikuormitus jos et ole varovainen. Esimerkiksi, jos syöt tarjoilu linnoitettu vaaleaa leipää ja juo vitamiini-tehostetun juoma, olet jo huomattavasti ylittäneet suositeltu päiväannos kourallinen ravinteita kuluttamatta mitään todellista ravintoarvo. Itse asiassa, pullo "Formula 50" vitamiini vesi on yli 100% suositellusta päivittäisestä arvot niasiinia, C, B6, B12, ja pantoteenihappo. Ilman luonnollinen failsafes kuitua, proteiinia, ja rasvan hidastaa imeytymistä, voisi helposti nielemään liikaa näitä vitamiineja yksinkertaisesti juomalla yksi annos tämän juoman syömättä mitään. Tämäntyyppinen ahmattimainen vitamiini kulutus on vain ole fiksua - tai terve.

Vaikka vitamiinit ovat erittäin hyödyllisiä kohtalaisia ​​määriä, on olemassa raja niiden etuja. 2009 Tutkimus julkaistiin JAMA osoitti, että sydänsairaus potilailla, joita hoidettiin B-vitamiineja verrattuna lumelääkettä yli 7 vuotta todella osoitti korkeampi kuolleisuus ja syöpien. 2012 tutkimus osoitti, että korkea-vitamiinia, beetakaroteenia ja E-vitamiinivalmisteita todella lisääntynyt kuolleisuutta sen 300000 osallistujaa. Vaikka kumpikaan näistä tutkimuksista ovat ratkaisevia, ne osoittavat suuntaus välillä liiallisesta tiettyjen vitamiinien ja sen haitallinen vaikutus terveyteen. On paljon järkevämpää täydentää ruokavaliota luonnollinen, vitamiini-rikas elintarvikkeita sen sijaan vedota pillereitä ja vitamiinin juomia.

Riittänee todeta, "enemmän on aina parempi" mentaliteetti ei ole aina tapa mennä ja voi tulla suorastaan ​​haitallista. Kohtuus on avain. Nauti luonnon elintarvikkeita monenlaisia ​​tyyppejä ja värejä, ja lisätä laadukkaita monivitamiini jos olet huolissasi. Vaikka muita vitamiineja voi olla hyvä idea joidenkin, vitamiinijuomia tarjoavat kapea kirjo vitamiineja suuria määriä ilman muita ravintoarvoa - plus haittapuoli lisätty värejä, makuja, ja ylimääräinen sokeri. Vitamiini-tehostettu juomat eivät terveys juoda - he kikka. Olet parempi ilman niitä.

Älä mene lankaan Nämä 6 "Terve" Snacks

5 hyvää syytä välttää puhdistettu sokeri

Odottamaton Paras aika päivästä Harjoitus

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (2)
Toukokuu 29, 2017 | 13:12:12 | myöhemmin 9 kuukautta
Suvi Jokela
  Like 3   Dislike 1

En näe suoraa lisäarvoa juomaveden se ... paitsi stimulatng maan talous ... mutta useimmat vitamiinit löytyvät meidän ruokaa ja ei pitäisi tulla lab.

Toukokuu 29, 2017 | 17:25:06 | myöhemmin 9 kuukautta
Milja Joensuu
  Like 3   Dislike 0

Tällainen tuhlausta $$$$ ... ja puhdasta BS nämä juomat ovat. Koskaan ostanut yhden + koskaan.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha