Onko tämä Peek Applen seuraava suurempi-näyttö laite?

Eveliina Hakanen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Vaikka 2014 muistetaan vuoden että Apple lisäsi näytön koko on sen iPhone-malleja, 2015 ehkä muistetaan vuotena ylimitoitettu iPad. Huhut suuremman näytön iPad joka on vuorotellen kutsuttu iPad Pro tai iPad Air Plus on liikkunut ainakin vuodesta 2013, kun DigiTimes raportoi, että Apple oli työskennellyt suurempi tabletti, jonka tarkoituksena on Pohjois-Amerikan koulutusmarkkinoilla. Vaikka taiwanilaisen DigiTimes on vähän sekoitettu kokemus, kun se tulee tarkkoja ennustuksia Applen tulevaisuuden tuote suunnitelmat, huhuja myöhemmin tukivat useat muut julkaisuja viime vuonna.

Lokakuussa 2014 Wall Street Journal mainittu oma sisäpiirin lähteistä, väitti 12,9 tuuman iPad astuisi tuotanto tänä vuonna viivästyy vuonna 2014 ylivoimainen kysyntä iPhone 6 ja iPhone 6 plus. Seuraavassa kuussa lähteistä mainitsemat japanilainen tech blogi Mac Otakara tarjotaan uusia tietoja tekniset tiedot laitteen, kuten sisällyttämistä lisäkaiuttimia ja yleinen kotelo paksuus välillä 6,9 ja 7,1 millimetriä. Mac Otakara lähteiden myös sidottu näytön koko on 12,2 tuumaa, eikä 12.9 tuumaa.

Nyt, väitetystä kuva pitkän huhuttu suuremman näytön iPad on saatu Ranskan tech sivuston NoWhereElse.fr. Mukaan NoWhereElse.fr Steve Hemmerstoffer, kuva on vaivihkaa ottanut "erityisen luotettava" lähde yksi Foxconn tehtaita. Foxconn on suurin elektroniikan sopimusvalmistaja kokoajan maailmassa ja tiedetään olevan yksi Applen ensisijainen toimittajia.

Mukaan Foxconn lähde kautta NoWhereElse.fr, suuremman näytön iPad oli EVT vaiheessa viime kesänä ennen keskeytettiin määrittelemätön syistä. Kuitenkin Apple äskettäin hyväksyi lopullisen prototyypit tekemät alihankkija ja täysimittaiseen tuotantoon laitteen pian saada käynnissä. Lähde pystyi myös vahvistaa, että paksuus laite on välillä 6,9 ja 7,5 millimetriä, samanlainen alue aiemmin ennusti Mac Otakara.

Foxconn työntekijä totesi myös, että laite sisältää "neljä sisäänrakennetut kaiuttimet." Tämä näyttää myös yhdenmukaistaa yksityiskohdat nähdään väitetyn Kaavio laite, joka julkaistiin Japanin Mac Fan lehden ja korostettu Mac Otakara viime marraskuussa. Mukaan kaavioita, "iPad Air Plus" ominaisuus monisuuntainen kaiutinjärjestelmä, joka mahdollistaa stereo, tai mahdollisesti jopa surround.

Vaikka uusi kuva näyttää tukevan joitakin aiemmin jaettu huhuja tämän laitteen, se myös jättää monia muita kysymyksiä on vielä vastattu. Mukaan NoWhereElse.fr, Foxconn työntekijä ei voinut vahvistaa tarkat mitat laitteen näyttöä, joka on huhujen mukaan joko 12.2 tai 12.9 tuumaa. Ei ole yllättävää, että henkilö mukana vain tuotannon laitteen, lähde oli myös pystynyt toimittamaan nimi suuremman näytön iPad.

Vaikka se on tuntematon, kuinka Apple markkinoi suuremman näytön iPad, yhtiön Enterprise Mobility kumppanuudesta IBM viittaa siihen, että se voisi olla suunnattu yrityskäyttäjille. Apple voi myös luoda uuden iterointia iOS, joka mahdollistaa jaetun näytön moniajo tai muita toimintoja, jotka hyödyntävät laitteen kasvoi näytön tila. Vaikka laitteen perimmäinen tarkoitus ja nimi ovat vielä tuntemattomia, näyttää siltä, ​​on yhä enemmän näyttöä siitä, että suuremman näytön iPad todellakin tekee debyyttinsä tänä vuonna.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha