Onko tämä Nokian seuraava askel sen jälkeen myymällä Puhelin Yksikkö?

Miikka Ruutu Syyskuu 4, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Nokia Corp. on tiettävästi harkitsee seisaus ranskalaiset langaton Alcatel-Lucentin se painaa sen vaihtoehtoja vanavedessä myytyä laitteiden ja palvelujen yksikön Microsoftille.

Ihmiset perehtynyt asiaan kertoi Reutersille, että mitään virallista neuvottelut ovat käynnissä, ja että yhtiö harkitsee eri vaihtoehtoja siitä, miten se pitäisi kasvattaa langaton liike nyt että sen luurin jako on mennyt. Spekulaatiot mahdollisen sopimuksen ostaa Alcatel-Lucentin langattoman omistusosuus on palloteltu loppuvuodesta 2012. Nyt Nokia on myynyt puhelin jako, yhtiö kääntyy sen painopiste sen langaton ja kartoitus ohjelmisto yritysten, Wall Street Journal raportoi.

Nokia ja Alcatel-Lucent ovat taistelleet kilpailla Ericssonin langattoman teollisuuden. Ostaminen Alcatel-Lucent lisäisi Nokian osuus Global Wireless markkinoilla 18 prosentista 30 prosenttiin, mukaan analyytikko tietojen mainittu Reuters. Alcatel-Lucentin langattoman liiketoiminnan arvo on välillä $ 1.49 ja $ 2.03 miljardia joten Nokia todennäköisesti odottaa Microsoft ostaa läpi ennen kuin teet mitään siirtyy ostaa Alcatelin langattoman liiketoiminnan.

Microsoft ilmoitti 3. syyskuuta, että se ostaa Nokian puhelimen yksikkö $ 7.2 miljardia Nokian puhelimissa on ajaa Windows Phone-käyttöjärjestelmä useita vuosia. Microsoft pyrkii kääntämään Windows Phone tulee todellinen kilpailija vastaan ​​laitteita Apple ja Samsung, ostaa luurissa Nokia oli "rohkea askel tulevaisuuteen," toimitusjohtaja Steve Ballmer sanoi. Tilanne tuo Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop, joka on suosikki korvata Ballmer, Microsoft.

Nokian hallitus kokoontui viime viikolla keskustelemaan eri vaihtoehdoista eteenpäin ilman luurin liiketoimintaa, mutta lähde perehtynyt neuvottelut joka puhui lehden sanoi, että yhtiö on kaukana varma mitä sen seuraava vaihe on.

Seuraa Jacqueline Twitterissä neiti: Onko Microsoft valmis Katso Hintojen nousu?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha