Onko tämä iPhone 5S prosessori?

Vappu Suutari Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Näyttää siltä, ​​että Applen tuleva iPhone 5S saavat vauhtia laskentatehoa. Mukaan sisäpiirin lähde mainitsemat Fox News kirjeenvaihtaja Clayton Morris kautta MacRumors, seuraavan sukupolven Applen lippulaiva älypuhelimen ominaisuus A7 siru, joka on kuulemma 31 prosenttia nopeammin kuin nykyinen A6 siru löytyy Applen iPhone 5.

On Apple nyt once-in-a-vuosikymmenen ostaa mahdollisuus? Klikkaa tästä saat 24-sivun Ultimate lunttilappu Applen Stock nyt!

Morris myös tweeted: "Olen myös kuullut siellä on erillinen siru omistettu liikkeentunnistusmahdollisuuden. Pitäisi olla kiinnostavia kameran päivityksen. "Mark Gurman at 9to5Mac totesi, että Apple tutkija Hamza Sood aiemmin löydetty iPhonen kameralla tila nimeltään" moguli "beta-versio iOS 7, tankkaus spekulointia että huhuttu liikkeentunnistus siru käyttää valtaa uuden hidastettua kameratilan.

Vaikka Morris arveltu, että liikkeentunnistus siru tahdonvoimaa kamera ominaisuus, on myös mahdollista, että siru on tarkoitettu liikeohjaus ominaisuus. Jony Ive - Applen johtaja ihmisen käyttöliittymän suunnittelu - oli aiemmin kuullut ele säätötekniikka asiantuntijoita, mukaan anonyymi lähteiden mainitsemat Bloomberg aiemmin tänä vuonna.

9to5Mac n Gurman totesi myös toinen iPhone 5S prosessori huhu. Mukaan hänen lähteistä, Apple on testannut prototyyppiä 64-bittinen versio A7 siru. Vaikka ei ole selvää, jos tämä siru on valmis tuleva iPhone 5S, prosessori on todennäköisesti käyttää iPad 5.

Applen odotetaan paljastaa iPhone 5S ja iPhone 5C 10. syyskuuta, mukaan AllThingsD n lähteistä. Lisäksi päivitetty prosessori ja kamera, iPhone 5S on myös huhuttu sisällyttää sormenjälki skanneri.

Säästä aikaa tehdä rahaa! Uuden kaluston idea viikoittain vähemmän kuin kustannukset kaupan. Klikkaa tästä viikoittain Stock Cheat Sheets NYT!

Näin Apple on kauppaa viime viikolla.

Seuraa Nathanael Twitterissä neiti: Will China Mobile Kanta Katso kasvavaan kysyntään?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha