Onko Reality TV Rohkaise teini raskaus?

Lahja Huuskonen Elokuu 7, 2016 Miscellany 1 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos. Kiitos. Kiitos. Kiitos.

Huolimatta siitä, että syntyvyys keskuudessa Yhdysvaltain vuotiaat tytöt 15-19 laski 39,1 syntynyttä kohden 1000 teini vuonna 2009, näyttää siltä, ​​että huomiota kiinnitetään teini raskaudet uutiset on vain kasvussa.

Monet kokevat, että todellisuus näyttää noin teini raskaus, muka luotu auttamaan teini ymmärtää vaikea seuraukset vaarallisia seksuaalista toimintaa, itse työn romantisoida ajatusta ottaa vauva silti, hyvin, vauva.

MTV osoittaa, kuten Teen Mom ja 16 ja raskaana luoda media vimma noin lukion ikäinen tytöt tulevat raskaaksi yllättäen. Teini-ikäisten tähteä näiden osoittaa kuulemma ansaitsevat keskimäärin $ 65,000 kaudessa, kun taas kuuluisa naimattomille teini Bristol Palin saa yli $ 265,000 vuodessa hänen työstään karkkeja säätiö. Nämä luvut ovat jyrkässä ristiriidassa tuloksesta keskimääräinen teini äiti, jotka ovat noin $ 23,000 vuodessa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Maaliskuu 30, 2017 | 21:55:37 | myöhemmin 7 kuukautta
Kasperi Aaltonen
  Like 4   Dislike 2

Missä toteaa onko se edes laillista tyttöjen ikä 15-19 harrastaa seksiä?

Huhtikuu 1, 2017 | 03:52:12 | myöhemmin 7 kuukautta
Silja Hakkarainen
  Like 1   Dislike 1

Joten, jos Bristol Palin ei ollut tytär varakas perhe, ja hänen äitinsä ei ollut kuvernööri tai joku muu resursseja, mikä olisi hänen vaihtoehtoja ollut? Olisiko hän tarjosi työtä tehden 3 / X mitä useimmat meistä voivat saada ilman "yhteydet"? Ei, hän olisi vain yksi naimattomille teini äiti, luultavasti hyvinvointiin. Tässä toinen skenaario ...... Olen nähnyt aivan liian monia tapauksia, joissa äiti ei arvostella millään tavalla hänen päätöksestään tulla raskaaksi, ja kyllä, jopa glamorized elokuvissa, TV-ohjelmia, jne. Katsokaa Britney Spears sisko, ja jopa Britney itse, todella. Hän oli vielä teini-ikäinen, kun hän oli hänen ensimmäinen vauva. Hän tuskin roolimalli tai esimerkki hyvä vanhempi. Tytöt ovat tehneet "raskaus sopimuksia" koulussa ......... totta, ja erittäin surullinen. BTW, Colleen, en usko, että se on laitonta isovanhemmat ei ota vastuuta alaikäisen "lapsenlapsi", koska ne eivät ole vanhempia. Useimmat tehdä, koska he haluavat tehdä niin.

Huhtikuu 1, 2017 | 11:01:27 | myöhemmin 7 kuukautta
Pekko Karjalainen
  Like 2   Dislike 2

Kyllä, Colleen, siellä ero ..... 3 vuotta. Useimmat 17-v-vuotiaista ei henkisesti valmiita olemaan vanhempia, ei valmistunut koulusta, ei voi tukea itseään, saati lapsen, ja niiden tulevaisuus on todellakin rajoittuu käytettävissä olevat voimavarat. Tyttäreni tuli vanhempi, kun hän oli 18. Hän tajunnut hän oli kypsä. No, hänellä ei ollut tutkintotodistusta ei saanut työtä, oli hänen poikaystävä, joka ei myöskään voinut saada työtä, tai jos hän ei, ei pidä sitä, ja kyllä, ne riippuivat MINUA kaikesta kunnes BF vasemmalle ja hän jatkoi hyvinvointia. Olen periaatteessa nosti hänen poikansa, koska hän ei kyennyt sitä. Hän on 29 nyt ja elää minun kanssani, mutta ei siksi, että hän on, vain että hän haluaa ja olen hyötynyt hänen apuaan. Hän tietää, että se on "turn-tuotteesta" aika.

Huhtikuu 1, 2017 | 19:44:54 | myöhemmin 7 kuukautta
Jukka Hietalahti
  Like 4   Dislike 1

on differances vuonna 17 vuotta vanha äiti, ja 14 vuotta vanha äiti. kuinka paljon vanhemmat auttaa? se on laitonta isovanhempi, jotta EI auttaa huolehtimaan lapsesta, jos hänen äitinsä on 15 vuotta vanha oikea? jos sanoi isovanhemmat ovat alempaan keskiluokkaan En ole ylös ja ylös kaikki nämä ihmiset, joten minun oli tutkia heidän vanhempansa. ainakin täällä Gomez äiti oli hänen 15, ja ei ole yksi niistä "OH LOL 19 on teini ager" Mutta hän silti toiminut? vaikka palkka on palkka? Sitten Selena aloitti näyttelemisen. molemmilla vanhemmilla oli mitään apua lainkaan ketään?

Huhtikuu 1, 2017 | 22:26:13 | myöhemmin 7 kuukautta
Lyyli Tuomela
  Like 5   Dislike 2

Nyt on aika glamorisointiin arjen. Ihmiset haluavat huomiota tee mitään, kuten ollessa teini vanhempi. Valitettavasti lapsi ei pyydä nostettava rajalliset resurssit, mutta vanhempi luultavasti ollut ajatellut liian kauas, joka tapauksessa. Minua surettaa, että Bristol Palin on rep Karkit Foundation. Jonkin aikaa, olen jo ajatellut, että he eivät tee työtään riittävän hyvin, mutta tämä vain sinetöi sen minulle. Minulla on paita Foundation todetaan, "seksikäs. Se ei tarkoita, sinun täytyy harrastaa seksiä." Kai se on aika antaa, että jopa.

Huhtikuu 2, 2017 | 02:32:14 | myöhemmin 7 kuukautta
Vihtori Santavuori
  Like 5   Dislike 0

Vau, Care.2 n kolumnissa on lopullisesti vahvistettu. Hillary Olen eri mieltä kanssasi. Teen raskaus ei ole koskaan hyväksyttävää, mutta näyttää nyt, sitä ylistivät enemmän ja vähemmän HYVÄKSYÄ kuin se käytti olla. Kun olin koulussa, minun luokkatoverit että ei tulla raskaaksi ei pysymään koulussa ....... he yrittivät piilottaa sen ja putosi ulos. Kun olin aikuinen, he olivat "vaihtoehto" kouluissa raskaana tai opiskelijoille, jotka olivat uusia vanhempia. Uskon, että hyväksyttävä valinta. Klo 19, olet melkein irti teini, ja oletan, ei vielä lukiossa, joko? Emme ole takaisin vuonna 1800, kun naimisiin 16 oli "normi" ja heillä ei ole keinoja käyttää ehkäisyä, ja se oli myös tärkeää jatkaa "sukunimi" tai on lapsia auttaa työskentelemään maatila. Mielestäni lasten muusta syystä kuin siksi, sinulla on keinot nostaa yhden, ovat riittävän kypsiä ja on taitojen vanhempi on vastuutonta, puhumattakaan, että ympäristö on jo vaikuttaa haitallisesti liikakansoitus, mutta se on toinen aihe, eikö?

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha