Onko iPhone Dying ulkomailla?

Naemi Elomaa Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Applen iPhone on edelleen mahtava Yhdysvalloissa, mutta sen kasvu kansainvälisesti on hidastumassa, analyysi Raymond James analyytikko Tavis McCourt on löytänyt.

Mukaan McCourt laskelmien yhdistetty neljännen neljänneksen iPhonen myynnin AT & T ja Verizon kasvoi 25 prosenttia 14,8 miljoonaan yksikköön, kun taas kaikki muut älypuhelimen myynti laski 2 prosenttia vuoden kaksi lentoyhtiötä. Vuodesta markkinaosuus pohjalta, Apple otti 74 prosentin osuus älypuhelinten näitä kahta harjoittajien vastaan ​​69 prosenttia vuosi sitten. "Olettaen vaatimaton menestys Sprint" analyytikko sanoi iPhone myy-läpi arvio Yhdysvaltojen ulkopuolella voisivat joutua 29,2 milj. Tämä merkitsisi 35 prosenttia vuoden aikana vuoden kasvu, tai hidastuvuus alkaen 40 prosentin kasvu kolmannella neljänneksellä.

Markkinat ovat 5 vuoden huippuihin! Löydä parhaat varastot omistaa. Klikkaa tästä meidän tuoreen Feature Stock Pick nyt!

McCourt kaavioita historiallinen ja mahdollinen myy-läpi kansainvälinen kasvu iPhone:

Lisäksi suuri osa kasvusta kansainvälisesti tuli siitä, että iPhone 5 käynnistää tapahtui paljon aiemmin tänä vuonna useimmissa maissa kuin viime vuoden iPhone 4S käynnistää. Tämä merkitsisi sitä, että maaliskuun neljännes tulee olemaan kovempi vertailu ja analyytikko odottaa kansainvälisen myymästä kasvun hidastuvan edelleen. "Ohjeisiin perustuvan, odotamme kansainvälisen kasvun iPhone laskevan 15 prosenttia maalis- ja pysyä samalla tasolla, ellei uusia iPhone-malleja ovat käynnisti aiemmin tänä vuonna," McCourt kirjoitti tutkimusmuistion.

Analyytikko ilmaisi myös helpotus, että AT & T ei ilmoittanut tulostaan ​​tuloksia ennen Applen sen 8.600.000 iPhonen myynnin määrä, joka oli 1,2 miljoonaa euroa suurempi kuin Raymond James ennusteen, olisi pyydetään yritys nostaa luokitus jälkimmäiseen.

"Kuitenkin tämä datapiste, kaksi asiaa tullut selväksi," analyytikko totesi. "Ensinnäkin, Apple hallitsee Yhdysvaltain älypuhelinmarkkinoiden ja toiseksi, kansainvälinen kasvu hidastuu dramaattisesti."

Näin osaketta Apple vaihdettiin teknisesti loppuun karkea viikko:

Älä Miss: Apple on bested.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha