Onko Google outgrowing Sen Ad Business?

Maaret Jääskeläinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Google on täynnä yllätyksiä tällä viikolla. Maanantaina, Internet ja teknologia jättiläinen vahvisti Re / koodi, joka se oli ostanut DeepMind, tekoäly yhtiö perusti lapsuus shakki Prodigy Demis Hassabis ja tutkijoiden Shane Legg ja Mustafa Suleyman, joka rakentaa yleiskäyttöinen oppiminen koneoppimisen algoritmeja. Kauppa tiettävästi johti Googlen toimitusjohtaja ja asukas hullu nero Larry Page, ja siellä on jo paljon spekulointia siitä, millainen sovellus AI käytetään.

Keskiviikkona, Google miellytti monet sijoittajat ilmoittamalla myynti Motorolan sans patenttien Lenovo noin $ 2.91 miljardia euroa. Osa siitä, mitä on tehnyt Page onnistunut on hänen halukkuudestaan ​​tehdä suuria vetoja, mutta yksi hän teki älypuhelinten valmistaja ei aivan sujua. Google osti liiketoiminnan vuonna 2012 $ 12.5 miljardia euroa. Google kuitenkin säilyttäminen patenttisalkku on viipyvä positiivinen.

Torstaina Googlen raportoitu neljännen neljänneksen ja koko vuoden tulokset eivät olleet erityisen yllättävää, mutta kauppiaat vielä ei näytä tietävän mihin suuntaan työntää varastossa. Osakkeet otti sukellus jälkeisessä markkinoilla kaupankäynnin jälkeen se tuli ilmi, että yhtiön bottom line ei odotuksia, mutta hinta nopeasti elpyi kuin markkinat pilkottu paljon hyvää raportista.

Konsernin liikevaihto kasvoi 17 prosenttia vuoden viimeisellä neljänneksellä $ 16.86 miljardia pelaajan keskimääräinen analyytikko arvion $ 16.75 miljardia euroa ja itsenäinen liikevaihto kasvoi 22 prosenttia $ 15.7 miljardia euroa. Oikaistu tulos kasvoi 12,8 prosenttia $ 12.01 per osake, alle keskiarvon analyytikko arvio $ 12.26 per osake.

Vaikka tulos ja liikevaihto sekä lisääntynyt, on vähän tilaa huolenaihe tulos raportti. Googlen keskimääräinen kustannus-per-click laski 11 prosenttia vuodesta ottaen joitakin puhti pois 31 prosentin kasvu maksettujen napsautuksella. Tämä on sopusoinnussa suuntauksia viittaa siihen, että lisääntynyt mobiili käyttö on paloiteltu Googlen mainosalalla.

Jotta selviytymään tämän suuntauksen, Google on jatkunut uskomaton ostoksille. Yhtiö on käyttänyt noin $ 17 miljardia yritysostoihin kahden viime vuoden aikana, viimeksi hankkimalla Nest - valmistaja fiksu termostaatit ja palovaroittimet - varten $ 3.2 miljardia euroa. Hankinta Nest osoittaa, että Google on kiinnostunut saamaan etumatkaa kasvaa "esineiden internetin" liikkeen tekniikka, jolla pyritään laittaa sirujen ja Internet-yhteydet osaksi jokapäiväisiä esineitä auttaa seurata suorituskykyä. Kerrottiin viime kuussa, että Google oli palaamassa omia kokeiluja tehdä Internet-kytketty termostaatti, ja Nest todennäköisesti ottaa mitään töitä, että hanke.

Yksi keskeinen tieto tulla ulos tulos raportti on, että Google näyttää vihdoin valmis suorittamaan kauan odotettu splitin. Säilyttääkseen määräysvaltaa yrityksessä, koska se kasvaa, Google antaa uuden luokan "C" kalustoa, joka ei ole äänioikeutta ja lopulta kaupan erikseen.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha