Onko College kannattaa aikaa ja kustannuksella?

Jami Airaksinen Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 13 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Amelia. kiitoksia jakamisesta Kiitoksia jakamisesta. Kiitos. Kiitos kuolee imperiumit kuin meidän. Mielenkiintoinen artikkeli. Kiitos. Toivottavasti =) EI miten ne ovat tänään!

Olen Valmistuttuaan collegesta kahden viikon kuluttua. Joten se oli ymmärrettävästi häiritsevää lukea lehdistötiedote uusi raportti Pew Center, joka kyseenalaisti arvo minun viimeiset neljä vuotta. Raportissa epäilivät college kannattaa kustannuksin rahapolitiikan loppuratkaisu, henkinen saavutus ja merkki-rakennuksessa. Yksi selvimmistä noutoruokapaikkoja oli kuinka kallista korkeakoulutuksen on tullut, mutta amerikkalaiset näytti myös kyseenalaistaa college koulutus on todella tarpeen - samalla sanomalla, että he odottivat lapsensa pyrkivät juuri tähän.

Pew Centerin teki kaksi tutkimusta, yksi 2142 Yhdysvaltain aikuisista ja muiden yliopistojen presidentit. Molemmilla oli joitakin melko masentava johtopäätöksiä. Aikuiset katsastettu tuntui tuntea, että korkeakoulujärjestelmän ei antanut heille koulutusta arvoinen äärimmäisen kustannuksia, ja presidentit ilmaisivat tyytymättömyytensä opiskelijoiden valmisteluun kun he saapuivat college.

Ymmärrän, että olen jotain ainutlaatuinen tilanne. Olen onnekas osallistua koulun erinomainen avustus-pohjainen taloudellinen tuki, joten en valmistuu velkaa. Tämä ei ole useimmille. Kolme neljäsosaa amerikkalaisista, tutkimuksen mukaan, tuntuu, että kollegio on liian kallista, ja olen samaa mieltä heidän kanssaan. Tämä siitäkin huolimatta, että amerikkalaiset, jotka ovat opistoasteen ansaitsevat lähes $ 20,000 enemmän vuodessa, keskimäärin kuin kollegansa, joilla on vain on keskiasteen tutkinto. Mutta opiskelija lainan velka voi peruuttaa tätä rahallinen etu, ainakin vuotta valmistumisen jälkeen.

Merkonomien ylivoimaisesti sopivat, että niiden college koulutus auttoi heitä kasvamaan älyllisesti. Tämä voin todistaa vilpittömästi. Kirjoittamista ja kriittisen ajattelun taitoja ovat parantuneet immeasureably neljän viime vuoden aikana, kuten minun akateemista etuja. Työmarkkinoilla on toki vaikea, ja kuten olen kampaa läpi verkkosivujen etsivät ansiotyö, olen joskus katunut valintaani suuria uskonnossa, pikemminkin kuin yhteiskuntatieteissä. Mutta tämä on enemmän vaikutuksia minun tutkijakoulu valintoja, eikä kuinka voin tarkastella perusopetuksen kokonaisuutena.

Jos perusopetuksen olla niin laajalle levinnyt odotus nuorille aikuisille? Ollakseni rehellinen, minulla ei ole selkeää vastausta. Se oli oikea valinta minulle, mutta sitten taas, minulla oli tilaisuus osallistua laitoksen missä olisin valmistua ilman velkaa. Olen edelleen olisi osallistunut college ilman tämä massiivinen kannustin, mutta kysymyksiä että mietinnössä pyydetään ovat tärkeitä. Mitä ovat yliopistojen tehtäviä? Ovatko he paikkoja edistää henkistä kykyä ja vahva työmoraali, vai olisiko niitä sitoutunut edistämään konkreettisia, konkreettisia taitoja?

En valmistuvia monia taitoja. Mutta Vartuin collegessa. Minulla on selvä tunne mitä haluan tehdä, minne olen menossa ja monia työkaluja, joiden menestyä. Onko Olen poikkeus tai sääntö on vaikea sanoa. Mutta yksi asia on selvä tästä raportista: college on oltava halvempaa. Varsinkin kun opiskelijat näyttävät arvostavan heidän perustutkintoa henkistä kasvua.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (1)
Jonna Ikävalko
  Like 0   Dislike 1

Voit kasvaa koko elämäsi. Kyllä Vartuin collegessa mutta olen myös kasvoin kun jouduin huolehtia äidin kiinteistöjen ja kun minulla oli 12,5 vuotta työkokemusta, ja laskenta, yritysmaailmassa. Business kokemus ei ole akateemista kokemusta. Kaksi tuskin vertailukelpoisia. Erilaisia ​​arvoja. Kauemmin olet työssä maailmassa enemmän voit ylenkatsovat akateemisen maailman. Se lyö minua, miksi korkeakoulut ja yliopistot eivät noudata järkeä neuvoja työllisyyden osassa, tarjoavat mitä työllisyys osio on pyytää. Tekeekö se kollegion näyttävät enemmän kuin yhteisön college? Leimata korkeakoulujen? Ja viimeinen sana republikaanien ja Richies. Tiedätkö mitä viimeinen asia herra ja rouva Vanderbilt haluavat niiden Master Junior Vanderbilt? Joukko korkeasti koulutettuja ihmisiä kilpailla. Se on etu varakas tappaa liittovaltion opintotuki ja säilyttää mahdollisuuden lapsilleen valmistumisen jälkeen korkeakoulusta. Ei siksi, että Pikku Mister Vanderbilt on paljon opintolainaa velkaa murehtia. Tämä on suuri etu oikeassa. Se on etu varakas myös varmistaa, että jos ei ole tarpeeksi hyvä terveydenhuolto mennä ympäri, anna huono ja keskiluokka mennä ilman, että on, tehdä hyvä terveydenhuolto kallista. Ja pitää verot alhaisina sisälmysten julkiset palvelut yleensä hyvin, lukuun ottamatta sotilaallisia että pitää öljyn virtaava, ja pitää pikku hallinnot ympäri maailmaa potkut ja ryöstelyä

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha