Onko Apple Vain Force Venäjän Rakkaus iPhone?

Essi Hautala Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

"Seeing madaltuminen myynti teollisuusmaissa, Apple tutkii rikkaampi kehittyvillä markkinoilla," moskovalainen IDC: n analyytikko Simon Baker kertoi Bloomberg, ja Venäjä voisi olla tulossa yksi näistä markkinoista. "Huolimatta talouskasvun hidastuessa, venäläiset ovat melko hyvät tulot ja suuri alttius viettää sitä", hän lisäsi. Vaikka Applen suurin BRIC markkinat - Kiina - on lähestymässä älypuhelin kylläisyyttä, iPhonen myynnin Venäjällä arvioidaan laajenee merkittävästi vuonna 2014. Verrattuna muiden suurten talouksien, paljon vähemmän matkapuhelimen käyttäjät Venäjällä oma älypuhelimet; Kiinassa, 85 prosenttia matkapuhelimien myynnistä vuonna 2013 oli älypuhelimissa, kun taas Venäjällä, että luku oli vain 47 prosenttia, mukaan Baker.

Kotiin uutisia viime joulukuu-vuosineljänneksen tulosraportit Apple ja Samsung - jättiläiset älypuhelinmarkkinoiden - on, että myynti niiden laitteiden hidastumassa. Aluksi tällainen ilmoitus saattaa vaikuttaa yllättävältä, koska tutkimus yritysten Strategy Analytics ja IDC sekä ilmoitti, että älypuhelinten myynti kasvoi kaksinumeroisin luku viimeisellä neljänneksellä viime vuoden huiman 34 prosenttia vuoden sitten neljänneksellä, mukaan Strategy Analytics "numeroita, ja vain 24 prosenttia IDC. Mutta älypuhelinten myynti luvut Apple ja Samsung, sekä viimeaikainen analyysit viittaavat siihen, että älypuhelinten markkinoilla on tullut käännekohtaan.

Applen ensimmäinen verotuksen neljänneksen tulos - julkaistiin 27 tammikuu - osoitti iPhonen myynti oli ennätys, 51 miljoonaa puhelinta myytiin ensimmäisellä verotuksen neljännes olivat Apple on koskaan myydä missään neljänneksellä ylitti 47.800.000 myydään vuoden sitten neljänneksellä. Ne vahva myynti auttoi yhtiö lähettää vahva ansaintajakson ja voitto numerot. Silti, vaikka Applen järkyttää perinteet ja julkaissut kaksi versiota sen lippulaiva älypuhelimen - iPhone 5S Applen Touch tunnus ja edullisen iPhone 5C värillinen polykarbonaattikuori - myyntiluvut jäi odotuksista. Tämä seikka ehdotti sijoittajille, että iPhone on vähän tilaa kasvavat.

Vastaavasti Samsungin neljännen neljänneksen 2013 tulos sen mobiili divisioonan oli tasainen verrattuna vuosi sitten, kun taas älypuhelin lähetykset laski "hieman" peräisin kolmannen neljänneksen tasolla. Lähetys väheneminen ei sinänsä tarkoita koko älypuhelinten myynti on hidastumassa, mutta se on merkki teollisuus on paineen alaisena, kun harkita muita todisteita. "Kuten maailman suurin älypuhelinten pelaaja, Samsung on kriittinen kellokas varten älypuhelinmarkkinoiden terveyden ja yhtiö on toiminut läpi varaston korjauksen jälkeen. Yhtiön johto arvioi heikentyneen kysynnän älypuhelimille nykyisessä neljänneksellä, mikä johtuu suurelta osin lisääntynyt kilpailu, "kirjoitti Wedge Partners analyytikot tammikuun lopulla, kun Etelä-Korea-pohjainen elektroniikka valmistaja raportoitiin ensimmäisen vuosineljänneksen voitosta lasku kahdessa vuodessa.

Venäjä voisi tarjota kaivattua markkinoilla Apple. Viime vuonna, iPhonen myynnin Venäjällä kaksinkertaistui 2012 luku ja oli 1,57 miljoonaa yksikköä, IDC. Ne myynti ei vain tuotti $ 1 miljardi iPhone Maker, mutta tuli siitä huolimatta, että vuoden puolivälissä ei yksi maan kolmesta suurimmasta langattomat palveluntarjoajat myivät Applen älypuhelimet. Lisäksi rohkaisevia 2013 myyntiluvut, Bloomberg kertoi tiistaina, että nyt Venäjän matkaviestinmarkkinoiden harjoittajat voivat "ei ole paljon valinnanvaraa", mutta tarjota asiakkailleen Applen iPhone.

Apple on jo vuosia yrittänyt houkutella Venäjän mobiilioperaattoreille tarjoamaan laitteita, mutta Applen pyynnöstä että harjoittajat kattamaan tukemista ja edistää iPhone - kuten he tekevät Yhdysvalloissa ja muiden kehittyneiden markkinoiden - ei voitu täyttää. Venäjän laki kieltää puhelimen yrityksiä diskonttauksen laitteita asiakkaille allekirjoittamisesta pitkäaikaisia ​​sopimuksia. Plus, Venäjän mobiilioperaattorit pitää Applen termejä, kuten sen vähimmäisvaatimukset myynti vaatimukset, olevan liian rasittavia. "Apple haluaa operaattorit maksamaan heille valtava rahaa, tukemalla iPhone ja niiden edistäminen Venäjällä," Andrei Dubovskov - toimitusjohtaja OAO Mobile Telesystems, maan suurin matkapuhelinoperaattorin - sanoi haastattelussa Bloomberg heinäkuussa. "Nyt se ei ole hyötyä meille. On hyvä pysähdyimme myydä iPhone koska kyseinen myynti olis tuonut meille negatiivinen marginaali. "Tuolloin haastattelussa, älypuhelimet Microsoft Windows mobiiliohjelmistojen lähes Hyväksytty iPhone markkinaosuudella mitattuna.

MTS lopettanut uusin iPhone lopussa 2012, ja sen sijaan, kantaja sopineet edistävänsä Microsoft Windows puhelimia, mukaan lukien Nokia Lumia. Windows Phone vyöhykkeet ovat jopa avattu sen lippulaiva myymälöissä.

Silti, alle puolet luurin myynti Venäjällä syntyvät operaattorin merkkituotteiden myymälää, ja että erikoisuus Venäjän älypuhelinmarkkinoiden antoi Apple tilaisuus. Yhtiö kiertänyt harjoittajien jakamalla iPhone kautta elektroniikkaliikkeistä kuten Svyaznoy, ketju, joka myi noin 700000 Applen älypuhelinten 2013. Eldar Murtazin, riippumaton analyytikko Venäjällä, kertoi Bloomberg, useimmat näistä puhelimet olivat vanhempia iPhone 4 ja 4S mallit hinnoiteltu alle $ 500 saakka. Tuo laite sekoitus viittaa siihen, että venäläiset asiakkaat voivat löytää halvemman version iPhone houkuttelevampi.

Tämä strategia painostaa operaattoreiden, ja nämä yhtiöt ovat alkaneet palauttaa liikesuhteita Applen viime useita kuukausia, koska julkaisu raportoitu. Jälkeen kolmen vuoden tauon MegaFon jatkoi sopimuksen myydä iPhone tammikuussa. Samoin, MTS ja VimpelCom alkoi myydä iPhone jälleen lokakuussa.

Lisää Wall St. lunttilappu:

  • Tämä "Sketchy" iWatch Huhu saattaa olla oikeassa
  • T-Mobilen John Legere on BlackBerry Doghouse - mutta miksi?
  • Applen on nimeltään palautukset miljardeja pitkän aikavälin sijoittajia
  • Ekonomisti: Kuluttajien menot ovat "Kirjaimellisesti jäädytetty"

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Sää Kids
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha