Onko Apple lisääminen Toimittaja Tuotanto Seuraava iPad Mini?

Elia Huovinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Apple oli vaikeuksia vastata kuluttajien kysyntään niiden suosittu iPad Mini viimeisellä neljänneksellä, mutta näyttää siltä, ​​toimitusajat ovat lyhentäminen Apple toimittajat tuotannon ylösajon. Lähteiden mukaan mainitsemien DigiTimes, AU Optronics on lisännyt tuotannon iPad Mini paneelit, joka auttaa edelleen vähentämään toimitusten viivästymisestä suosittu iPad Mini. Hankinnassa iPad Mini näyttö vakiintumassa, AU Optronics kuulemma on suuntaamassa huomiotaan tuotanto näyttää toisen sukupolven iPad Minis.

On Apple nyt once-in-a-vuosikymmenen ostaa mahdollisuus? Klikkaa tästä saat 24-sivun Ultimate lunttilappu Applen Stock nyt!

Viivästynyt toimitus kertaa iPad Mini viimeisellä neljänneksellä oli jopa yhden kuukauden, mutta on nyt laskenut jopa vain yksi kolme päivää, ja monet online-Applen myymälöissä eri maissa alkaneet tarjota iPad Mini välittömästi merenkulku.

Applen toimitusjohtaja Tim Cook ennustivat, että yritys "pystyä vastaamaan tuotteen kysyntä maaliskuun neljänneksellä," aikana tulos vuosineljänneksittäin puhelun tammikuussa, vaikka hän myönsi, että "haluamme olisimme tehneet enemmän."

Apple ei ole julkaissut kokonaismäärä iPad Minis myydään kuitenkin Digitimes teollisuuden lähde totesi, että "kumulatiivinen siirtojen iPad Mini olivat vähemmän kuin Applen alun perin arvioitu 10 miljoonaa yksikköä."

GIS, tytäryhtiö Foxconn, on myös lisännyt tuotannon kosketuspaneelin laminointi tuotteita, joita käytetään iPad Mini. GIS oli tuottaa jopa 1.000.000 kosketuspaneeli tuotteita kuukaudessa neljännellä neljänneksellä 2012, mutta on kasvanut kuukausittain tuotantoaan 2.000.000 yksikköä tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.

Nämä varastot lyövät meidän tulostavoitteet. Klikkaa tästä nyt löytää voittaa varastot!

Tämä tarkoittaa, että kuluttajat, jotka haluavat ostaa iPad Minis etsivät oikosulun odotusajat nyt. Vaikka Apple ei myydä niin paljon kuin se oli toivonut, yhtiö on ollut vahva myynti. Valitettavasti alempi marginaali iPad Minis eivät painopisteen kasvun sijoittajille. Tämä kaavio kertoo:

Älä Miss: Apple on mobiilimainos voittaja!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha