Ongelmia Amerikan Veterans

Taija Karjalainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
oivallisesti! On totta, VA ei ole hyvä ylläpitäjä

Aloin työskennellä sotaveteraanien kärsivät trauman psyyke upseeri Vietnamissa. Kun tulin kotiin, vietin seuraavan neljän vuosikymmenen auttaa Eläinlääkärit säädä ne tuli kotiin sodasta. Vietnamista Persianlahden sodan, Bosnia, Irak ja nyt Afganistanissa. Tuona aikana olen neuvonut monia Veterans kärsivät Post-traumaattinen stressihäiriö ja tuli yksi edelläkävijöistä diagnosointiin ja hoitoon kunnossa.

Vuonna 1985 perustin National Veterans säätiö. Tarjoamme maksuton Lifeline eläinlääkäreille ™ 365-päivää-vuoden, jossa Veterans voi soittaa apua mitään ongelmia, ja puhua muiden veteraanien, jotka on koulutettu olla avuksi.

Ja monet maamme Veterans tarvitsevat valtavasti apua. Kun yhä enemmän Irakin ja Afganistanin joukot kotiin jokapäiväistä ilman riittäviä tukipalveluita, monet kamppailevat sopeutuu siviilielämään jälkeen useita kierroksia ja niin paljon aikaa taistelualueella.

Jotkut tärkeimmistä asioista joita nykypäivän Veterans:

Veteraani työttömyys on lähes kaksinkertainen kansalliseen keskiarvoon verrattuna. Nuoret Veteraanit joka liittyi sotilaallinen lukion jälkeen ja lähti sotaan ovat epäedullisessa asemassa kilpailtaessa siviili työpaikkoja ikäisensä, jotka eivät ole. Eläinlääkärit useinkaan ole helposti käännettävissä siviili- taitoja, eikä heillä ole verkosto siviili- liiketoiminnan ja sosiaalisten kontaktien että muut nuoret ovat. Jollei niitä sovelletaan yrityksiin, jotka saattavat etusijalle palkkaamiseen Veterans, ne ovat kova paikka kilpailevat muiden työnhakijoiden.

Joka kolmen Irakin ja Afganistanin veteraanien kärsii PTSD, aivovammojen tai näiden kahden yhdistelmä takia torjumiseksi trauma. Palattuaan kotiin, meidän joukot eivät saa asianmukaista lääketieteellistä ja psykologinen arviointi tai neuvontaa. Se on jopa heitä etsimään apua he tarvitsevat ja usein tämä apu ei ole helppo löytää tai päästä.

On ruuhkaa 1200000 saatavista Veterans Administration. VA Hakuprosessi edelleen monimutkainen ja kontradiktorista. Veteraanit eivät automaattisesti kirjoilla VA, kuten monet ihmiset ajattelevat, kun he lopettavat varusmiespalveluksen. He tarvitsevat apua löytää VA tilat, täyttämällä monimutkaisia ​​sovelluksia, toimitusjohtaja hakuprosessin ja houkutteleva hylkäsi väitteet. Monet Veterans jotka ovat vammaisia ​​ja työkyvytön takia sotatraumoista odottavat kuukausina ja vuosina etuuksiin heille luvattiin ja ovat ansainneet. Tämä johtaa monissa Eläinlääkärit, joilla on merkittäviä taloudellisia ongelmia, jotka voivat päätyä kodittomia tai huonompi.

Kolmannes kaikista asunnottomien kansalaisten Amerikassa ovat Veterans. Koska monet tekijät keskusteltu täällä, veteraanit erottaa, jopa sankarillinen, sotilaallinen kirjaa päätyvät elävät kaduilla. Koska käsittelemättömän PTSD tai TBI ja itse lääkityksen huumeita ja alkoholia, monet veteraanien löytävät itsensä ristiriidassa rikosoikeusjärjestelmän. Special Veteraanit Tuomioistuimet ovat asianmukainen vastaus näihin ongelmiin. Nämä tuomioistuimet ottaa huomioon eläinlääkärin asepalveluksen ja sodan kokemukset ja puute uudelleenjärjestely palveluihin, jotka aiheuttavat niitä ryhtyä epäsosiaalista käyttäytymistä. Veteraanien tuomioistuimet keskittyä hoidon ja kuntoutuksen sijasta vankilaan. Valitettavasti vain kourallinen näitä tuomioistuinten olemassa Yhdysvalloissa

25 vuotta, National Veterans säätiö on auttanut veli ja sisar Veterans näitä ongelmia ja lisää. Tuona aikana, olemme palvelleet yli 350000 Eläinlääkärit ja heidän perheenjäseniään.

Valitettavasti kanssa sodat Irakissa ja Afganistanissa, veteraani väestö jatkaa kasvuaan, ja niin ongelmia, jotka meidän Eläinlääkärit tarvitsevat apua. Vaikka NVF on ylpeä, neljännesvuosisadan historia palvelevat Amerikan Veterans, seuraavien 25 vuoden aikana jopa vilkkaampi, ja tärkeämpää.

Jos tiedät Veteraani tarvitsevat apua, pyydä heitä soittamaan Lifeline eläinlääkäreille ™ klo 888-777-4443.

  Like 0   Dislike 0
Seuraava artikkeli Green Your Kukkaro
Kommentit (8)
Toukokuu 7, 2017 | 15:53:45 | myöhemmin 8 kuukautta
Alfred Haanpää
  Like 0   Dislike 0

VA & SSA edelleen olla liian Vastavuoroisuusperiaate & Loukkaava Disabled Veterans. Miksi muuten on tämä 100% "Service-Connected" Disabled American veteraani taistelevat yhä SSA & VA luvatuista eduista, mutta ei toimitettu? Google: KENNETH TENNANT & You Tube: AMERICAN VETERAN: Käytöstä poistetut ja unohdettu. Tämä Gov't Sponsoroidut rikollinen toiminta terrorisoivat vaimoni, lapset ja perheenjäsenet. Ole hyvä ja jaa tämä tarina jatkuu

Toukokuu 7, 2017 | 20:27:55 | myöhemmin 8 kuukautta
Kaisa Alatalo
  Like 3   Dislike 1

Se on järkyttävää, sotilas palkan. Antaa elämäsi elämään, vastineeksi mitä?

Toukokuu 8, 2017 | 04:24:17 | myöhemmin 8 kuukautta
Meeri Kuosmanen
  Like 4   Dislike 0

Ruma heikointa amerikkalaisen yhteiskunnan on että me huutaa, "USA! USA!" mutta eivät huolehdi joukkojemme palatessaan kotiin. Inhottavaa ja pettymys liioittelematta.

Toukokuu 8, 2017 | 05:27:36 | myöhemmin 8 kuukautta
Henri Leino
  Like 1   Dislike 1

Moi, kiitos niin suuri postitse. Olen itse kirjallisesti tutkimuksen paperi / sosiaalisen toiminnan paperia college kirjallisesti luokan tästä aiheesta ja valtava määrä sotilaiden palaavien sota ja joilla ei ole tarpeeksi terveydenhuollon tarjoajia heille. Laura B ... Haluaisin kuulla enemmän oman tarinoita ja jos et mielessä, haluaisin sivuston minun paperia. Vastaa jos tämä on kunnossa teidän kanssanne. Olisin hyvin kiitollinen. Lisäksi se olisi hyödyllistä lainaus tarkoituksiin, jos voisitte kertoa minulle sukunimesi. Kiitos! smile

Toukokuu 8, 2017 | 07:51:02 | myöhemmin 8 kuukautta
Toimi Taipale
  Like 2   Dislike 0

Yhteisönä meidän on tultava yhdessä ja tukevat veteraaneja. He tarvitsevat työpaikkoja, he tarvitsevat ystäviä. Niin monet ihmiset ovat nopeasti sanoa ne tukevat joukot ja veteraanit. Sanon toiminta puhuu enemmän kuin tuhat sanaa.

Toukokuu 8, 2017 | 14:42:47 | myöhemmin 8 kuukautta
Ali Arvonen
  Like 2   Dislike 0

Kaikki veteraanit olisi ilmoitettava ihmisten kanssa, jotka kuuluvat kiinnostuksensa säännöllisesti. Esim Vateran kiinnostunut ohjelmistojen liittyviä juttuja olisi yhdistettävä yksittäiset jakaa päivittää uusimmat päivitykset alalla. Tämä auttaa heitä saamaan työtä he haluavat palattuaan veteraani työtä. Myös täydellistä fyysistä ja psyykkistä rheraphy / neuvoo olisi annettava jokaiselle, joka palata Yhdysvaltoihin.

Toukokuu 8, 2017 | 19:42:01 | myöhemmin 8 kuukautta
Herkko Huhtala
  Like 2   Dislike 0

Veljeni on Vietname veteraani, ja on 100% pois käytöstä. Hänen hermot ovat mitä sai hänet vammaiset, ja hän päätteeksi tahdistimella ja Defibrillointielektrodi kone, ja monet tyrät ja barrets ruokatorven, ja Parkinsonin ja Crohnin tauti, ja nyt hänen jalat ja kädet ovat bluidh ruskea väri, ja hänen jalkansa vuotavat . Va Delaware otti hänen hampaansa pois 2 vuotta sitten. He sanoivat se vie aikaa tehdä levy hänelle, että toiset ovat luettelossa liikaa. He vain lähetti hänelle kirjeen sanomalla, että hän ei täytä apua 2 tuntia päivässä 2 päivää viikossa. Mitään selitystä sitä.

Toukokuu 9, 2017 | 03:20:49 | myöhemmin 8 kuukautta
Peppi Lakomaa
  Like 4   Dislike 1

Tämä maa puhuu paljon paskaa niistä, jotka palvelevat ja ovat palvelleet. Totuus on se, miten he kohtelevat niitä, jotka tekivät likaisen työn, mutta hylätään, kun ne voi enää käyttää. Kiinnitä huomiota ihmisiä.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha