On olemassa Sukupuoli Bias terveydenhuollon alalla?

Petteri Äijälä Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitoksia jakamisesta!! Kiitos Kiitos mielenkiintoinen artikkeli. Kyllä on. Kiitos. Kiitos jakamisesta. Kiitos surullista mutta totta

Naisten terveysasiat on pitkä historia jätetään huomiotta, tai diagnosoidaan väärin, lääketieteen ammattilaisia.

Esimerkiksi naisten hysteria oli ensimmäinen mielenterveyden häiriö johtuu yksinomaan naisia ​​ja on 4000 vuotta vanha historia. Sen syy johtui vaeltava kohtu - kuten lääketieteen asiantuntijat ajattelin naisten kohduista liikkui kehoaan - ja pidettiin erittäin yleisiä.

Oireita olivat hermostuneisuus, seksuaalisen halut ja tunteenpurkauksia. Usein muut kysymyksistä johtuvan naisten hysteriaa ja siten meni hoitamatta. Yhteiset parannuskeinoja hysteria vaihtelivat raittiutta vibraattori.

Samalla tiedämme, että naisten hysteriaa ei ole olemassakaan ja termi ei enää käytetä, meillä on todisteita siitä, että todellinen naisten terveyteen liittyviä kysymyksiä silti jää huomaamatta, koska ammattilaiset kertoa naisille se on kaikki päätään.

Se on kaikki päässäsi.

Viime New York Timesin artikkeli altistuvat massiivinen kysymyksiä naistentautien yhteisöön, kun se tuli diagnosoimiseksi endometrioosi teinityttöjen.

Yksi tärkeimmistä syistä, mukaan Endometrioosi Association, on, että se voi kestää jopa kymmenen vuotta nainen saada diagnosoitu endometrioosi, koska lääketieteellinen yhteisö ei näe sitä mahdollisena ongelmana teinityttöjen.

Mukaan tekemän tutkimuksen American Society of hedelmällisyys ja sterilointi, teini-ikäistä tyttöä myös päätyä odottaa enää lääkäriin lisääntymistarkoituksessa kysymyksiä. Kuusikymmentä-kolme täydellinen potilaista tutkimuksessa myös sanoi heille oli kerrottu mitään oli vikaa.

Endometrioosi on vain yksi esimerkki naisista, etenkin nuoria naisia, kerrotaan niiden oireet eivät ole todellisia.

Se ei ole vain naisten erityiskysymyksiä.

Endometrioosi, toisin kuin hysteria, ei oikeastaan ​​vain tapahtua naisilla. Herää kysymys, eivät naiset saavat kohdellaan eri sairauksiin löytyy molemmilla sukupuolilla?

Maailman terveysjärjestö julkaisi raportin, tutkia tätä asiaa hieman syvemmälle. Tulokset he löysivät olivat hämmästyttäviä.

  • Vuonna katsaus Ruotsin avohoidossa laitos, miehet saivat voimakkaampi hoito ekseema ja psoriasis kuin naiset.
  • Vietnamissa ja Bangladeshissa on vakavia ongelmia alle-diagnosoinnissa TB naisilla, vaikka TB on yhteinen keskuudessa köyhien ja naisia ​​on enemmistö köyhälle väestölle.
  • Jokainen nainen tehdään vinoutuminen sukupuolen terveydenhuollon jossain vaiheessa elämäänsä. Tämä voi tarkoittaa menossa diagnosoimatta tai eivät saa samaa laatua hoidon.

Käytyään tutkimuksissa eri maissa, raportissa todetaan, että potilaan sukupuoli todellakin vaikuttaa erilaisia ​​hoidon he saavat naisten kanssa yleensä on niitä, jotka eivät saa hoitoa he tarvitsevat.

Vinoutuminen sukupuolen terveydenhuollon koskee miehiä, liian.

Vaikka WHO: n raportin katsoo, että kielteiset sukupuolten puolueellisuudesta vaikutuksia terveydenhuollossa yleensä vaikuttavat kaikkiin naisiin, ne huomauttavat myös, että joissakin tapauksissa miehet ovat uhreja sukupuolierojen.

Esimerkiksi koska masennus nähdään vaikuttaa naisia ​​enemmän kuin miehiä, useita miehiä, joilla on vaikea tai kliininen masennus mennä diagnosoimatta ja hoitamatta. Raportin mukaan, tämä on erityisen yleistä Yhdysvalloissa

Mitä tehdään

Yhdysvalloissa ja Euroopassa ovat yrittäneet voittaa vinoutuminen sukupuolen terveydenhuollon kautta politiikan ja muuttavat lääketieteen koulun opetussuunnitelmaa, mutta prosessi on hidas liikkuva.

Paras konsti on potilaille on kouluttaa itse olla tietoinen sukupuolten puolueellisuudesta, jotta he voivat hakea hoitoa he todella tarvitsevat. Jos tuntuu palveluntarjoaja puuttuu jotain, älä pelkää etsiä toista lausuntoa.

Liittyvä
10 syytä japanilainen naiset eivät tulla vanhaksi tai Fat
Trouble "Down Below"

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (2)
Toukokuu 8, 2017 | 16:58:14 | myöhemmin 8 kuukautta
Orvokki Leppänen
  Like 0   Dislike 0

Näyttää siltä, ​​olen ollut hyvin onnekas, koska minulla on ollut enimmäkseen erinomainen hoito lääkäreiltä vuosien varrella. On kevyempi huomata, kiitos Amanda oikeasta käytöstä sanojen vaikuttaa ja vaikutus. Se on uskomattoman harvinaista smile

Toukokuu 8, 2017 | 20:55:40 | myöhemmin 8 kuukautta
Aapo Kaurismäki
  Like 2   Dislike 0

Mielenkiintoisia - mutta ei yllättävää - että niin monet meistä täällä on ensikäden ja / tai lähisukulaisia ​​kokemusta tästä ilmiöstä. Se ei ole harvinaista, se on varma, ja olen valitettavasti kokenut sitä sekä mies- ja naispuolisia lääkäreitä. Kun löydät hyvän lääkäri, count your siunausta ja kiinni hänelle! Kun et tunne mukava, älä laita pois muutosta. Katsoin muutan perusterveydenhuollon lääkäri minun HMO. Oli jonotuslista jos halusin vaihtaa lääkärin samaan laitokseen. Koska se on paljon lähempänä ja paljon paljon helpompaa kuin ennen muita he halusivat lähettää minulle, suostuin odottamaan seuraavaa saatavilla lääkärin oman paikallisen klinikalla. Kas kummaa! Nykyinen lääkäri on tullut paljon kohtelias ja huomaavainen hänen vuorovaikutus minulle, koska pyysin uusi lääkäri. Se ei opettanut minulle mitään en jo tiedä seisomaan ja katselee ulos itse, mutta se oli hyvin selvä esimerkki käytännössä.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha