On liikaa Soy huono sinulle?

Minna Haapakoski Elokuu 7, 2016 Miscellany 1 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos. näyttää tofu on edelleen hyvä, vaikka En tee mitään soija, liittyy monasato Kiitos tästä hyvä artikkeli. Kiitos artikkeli. Kiitos... Kabin Konteyner

K: Olen kuullut paljon ristiriitaisia ​​tietoja siitä, onko liikaa soijaa on huono sinulle. Mikä on sinun ottaa sitä?

: Soija on erinomainen lähde fytokemikaalit, antioksidantteja ja muita terveellisiä öljyjä ja ravinteita, jotka auttavat elimistöä alempi huono kolesterolia ja vähentää tulehdusta.

Soija on myös erinomainen proteiinin lähde, joka tekee siitä ihanteellisen kasvissyöjille, jotka eivät saa proteiineja niiden ruokavalio eläintuotteita.

"Huono", että olette kuulleet soija todennäköisesti johtuu sen korkea pitoisuus phytoestrogen, molekyyli, joka on molekyylirakennetta samanlainen kuin kehon oma estrogeenin. Korkea estrogeenitaso liittyvät rintasyöpään, ja tiede on vielä kesken, jos kasvi-lähteitä estrogeenin voi liittyä lisääntynyt syöpäriskiä. Potilaille, joilla on suuri riski sairastua rintasyöpään, olen yleensä suositella, että ne poistavat soija niiden ruokavalioon.

Koska se on niin arjen, useimmat ihmiset eivät ymmärrä, että soija voi olla erittäin allergiaa ruokaa, joka aiheuttaa vatsaan ja muut ruoansulatuskanavan epämukavuutta tai ongelmia.

Tohtori Brent Ridge on terveyden asiantuntija Martha Stewart Living Omnimedia. Voit soittaa ja kysyä häneltä kysymyksen elävää joka tiistai klo neljätoista Itä Sirius Satellite Radio, Channel 112. Voit myös seurata pitkin, kun hän oppii kasvattaa omaa ruokaa ja nostaa vuohia tilallaan New Yorkin osavaltion pohjoisosassa käymällä

Sai terveys kysymys Dr. Brent? E-mail häntä drbrent@site.com.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Huhtikuu 5, 2017 | 14:36:52 | myöhemmin 7 kuukautta
Tarmo Paavolainen
  Like 5   Dislike 2

Sonny - Kokeile Almond Milk. Se maistuu paremmalta ja on linnoitettu withthe saman amt. kalsiumin soija ja lehmänmaidosta.

Huhtikuu 5, 2017 | 21:35:05 | myöhemmin 7 kuukautta
Heli Kilpeläinen
  Like 0   Dislike 2

Nautin syöminen soija sen monissa muodoissa. En vain voi todella juo soijamaito. Kai se on "hankittu" maku täysin kuten ja nauttia.

Huhtikuu 5, 2017 | 22:04:31 | myöhemmin 7 kuukautta
Aina Kosunen
  Like 2   Dislike 1

Hyvä artikkeli soija suhteessa kilpirauhasen. Olen myös lukenut pro-soija sivustojen jos sinulla on kilpirauhasen vajaatoiminta, soija olisi rajoitettava ja soija ei pitäisi käyttää 3 tunnin sisällä ottaen kilpirauhasen lääkitys - niin ei soy latte matkalla töihin, jos olet ottanut sinun Levothyroxin tai Synthroid ensimmäinen asia aamulla. Tämä on viime löytö minulle, joten olen vain leikata pois minun soija latte, soija koirat ja kasvis hölynpöly ja korvasi ne Field Paahdettua viipaleiksi ja manteli maitoa. Aion jatkossakin syödä käymisteitse soijaa nyt ja katso jos huomaan tuloksia.

Huhtikuu 6, 2017 | 01:33:01 | myöhemmin 7 kuukautta
Vilhelmiina Lakomaa
  Like 2   Dislike 2

Jessica,  Minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta ei hyper. Myös mychidren ovat niiden 30: n ja ei ole tätä ongelmaa. En syö ruokavalio, joka koostuu vain soija. Olen myös vegaani.

Huhtikuu 6, 2017 | 05:12:26 | myöhemmin 7 kuukautta
Liisa Huhtanen
  Like 1   Dislike 0

Voit Elinor I .: Huoleni on, että yhdessä teidän kommentteja, voit mainita, että sinulla kamppailemaan liikatoiminta, mutta sinun edelleen ota mahdollisuudet kanssa soija. Voit sitten sanoa erillisessä kommentti, että annat lastesi soijamaito kaava. Voisit laittamalla lapsia samassa asennossa, joka olet tällä hetkellä, varsinkin kun sinulla todella on kilpirauhasen liikatoimintaa. Vain olla tietoinen siitä. En sano, sinun pitäisi kääntää teidän periaatteita ja syödä lihaa. Ehdottomasti ei, jos et halua. Sanon harkita muita proteiinin lähteitä ja vitamiineja, lisäksi hedelmiä ja vihanneksia. Jos olet huolissasi antibiootit lihassa, niin varmasti sinun täytyy olla huolissaan siitä, että useimmat soija siellä on geneettisesti muunnettuja. Tutustu keittokirja "ravitseva Perinteet" Sally Fallon. Se on ihana kirja, jossa on useita kasvissyöjä reseptejä,. On olemassa tapoja olla kasvissyöjä ilman "lihankorvikkeet", kuten soija. Sinä voit tehdä sen!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha