On Lenovo silmäillen BlackBerry Tavarat?

Eveliina Hakanen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

BlackBerry osakkeet ovat perjantaiaamuna kuin Kiinan teknologian yritys Lenovo on kuulemma ilmaissut kiinnostuksensa ostaa joitakin tai kaikkia BlackBerry.

On ollut ristiriitaisia ​​tietoja siitä, onko Lenovo haluaa ostaa BlackBerry kokonaisuutena, tai vain paloja yritys. Wall Street Journal raportoi, että BlackBerry on allekirjoittanut salassapitosopimuksen kanssa Lenovo antaa kiinalainen yritys pääsy BlackBerryn taloushallinnon lähteiden mukaan perehtynyt asiaan. Lenovon älypuhelimet ovat kasvattaneet markkinaosuuttaan Kiinassa, ja hankinta BlackBerry kokonaisuudessaan olisi yksi korkeimmista profiilin Kiinan hankinnat Länsi yritys vielä niin kiinalaiset yritykset pyrkivät saamaan enemmän tiloille lännessä.

Myynti BlackBerry Lenovo todennäköisesti kohtaavat erittäin raskas sääntely valvontaa, sillä BlackBerry-laitteille käyttävät virkamiehet sekä Kanadassa ja Yhdysvalloissa Vaikka Lenovo ei ole valtion omistama, jolloin BlackBerry ostaa ulos kiinalainen yritys, kun sen laitteita kuljettaa arkaluonteisia hallitus tietoja ei saavuteta hyväksyvästi monet. Kauppa olisi tarkistaa Yhdysvaltain ulkoasiainvaliokunnan Investment, joka arviot yritysostojen mahdollisia turvallisuusriskejä.

Aitajuoksu Lenovo kohtaisi yrittäessään mennä läpi tällainen sopimus aiheutti Reuters raportoi, että Lenovo on vain kiinnostunut ostamaan tiettyjä kappaletta BlackBerry. Reuters sanoi, että BlackBerry verkko, joka on sen tärkein voimavara ja käsittelee miljoonia turvallisen sähköpostiviestejä välillä yritysjohtajat ja valtion palveluksessa joka päivä, olisi paljon todennäköisemmin ostanut Pohjois-Amerikan yritys, kun taas BlackBerry luurin liiketoiminta voitaisiin myydä Lenovon tai toinen Aasian teknologian yritys.

Lenovo pyrkii rakentamaan sen älypuhelin liiketoiminta jälkeen ohittaminen Hewlett-Packard kuin alkuun myyjä tietokoneiden, joten ostaa BlackBerry puhelin liiketoimintaa voisi olla hyödyllistä, että tavoite.

BlackBerry on saanut $ 4.7 billion tarjouksen Fairfax Financial Holdings. Lisäksi Fairfax tarjouksen, Cerberus Capital Management on äskettäin jättänyt salassapitosopimuksen ottaa kurkistaa BlackBerryn taloustiedot ja mukana perustamassa Mike Lazaridis ja Doug Fregin huhutaan suunnittelevan omaa buyout. Toiset ovat varoittaneet, että hajoamiseen kamppailee yhtiö on väistämätöntä.

Seuraa Jacqueline Twitterissä neiti: Voiko nämä muutokset saada ihmiset pitää Microsoftin Windows 8?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha