On KULUTUSMENOT tarjoavat silti talous- Momentum?

Nuutti Eskola Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Työllisyyden kasvu ja teollisuustuotanto ja kulutuksen vahvistavat jälleen lähettämisen jälkeen koskevat tippaa alkuvuodesta. "Kuluttaja näyttää olevan takaisin peliin," totesi TD Securities sijainen pääekonomisti Millan Mulraine jälkeen kauppaministeriön helmikuun vähittäismyynnin julkaistiin. "Pidämme tätä lisävahvistusta että taustalla vauhtia talous on edelleen melko suotuisa." Helmikuussa ensimmäistä kertaa kolmeen kuukauteen, vähittäismyynti kasvoi kuukausi-over-kuukauden perusteella, eikä laskussa. Koska kauppaministeriön paljasti viime viikolla, vähittäismyynti oli $ 427.2 miljardia viime kuussa, kasvoi 0,3 prosenttia tammikuusta luku, joka mietinnössä alaspäin tarkistettu 0,6 prosentin lasku. Vähittäiskaupan myynnin kasvu heijastaa verrattavissa pickup kulutuskysynnän, toimenpide, joka vastaa noin 70 prosenttia bruttokansantuotteesta Yhdysvalloissa.

Viimeisten useita kuukausia, koska vähittäismyynti pysytteli, taloustieteilijät olettaisi, että erittäin kylmä ja talvinen sää oli vastuussa vähäistä kulutusta ja monia muita ongelmia talouden, mukaan lukien heikko työpaikkojen luomiseen. Mutta julkaisun kanssa helmikuun vähittäiskaupan tietoja, on selvää, että kulutus ei enää panttivangiksi kylmässä. Kuitenkin viikoittain numerot maaliskuussa edelleen osoittavat, että menot on suhteellisen pehmeää.

Viikoittain tilannekuvan vähittäismyynti koonnut teollisuuden kaupan ryhmien - International Council of Shopping Centers ja Johnson Redbook - ovat ilmoittaneet, että kulutus oli heikko koko helmikuussa, ja maaliskuussa n numerot eivät ole huomattavasti parantuneet. Tammikuu Lasku kulutus on tyypillinen; ostajat usein pienentää menoja seuraavan lomakauden mutta sekä tavaratalojen myynti indeksi koonnut ICSC Goldman Sachs ja Johnson Redbook indeksi osoitti, että vähittäismyynti luvut eivät ole vielä parantuneet merkittävästi tammikuun alamäet. Sillä viikolla päättyi 8. maaliskuuta ensimmäisen täyden kuukauden viikoilta, tavaratalojen myynti indeksit heijastuu jatkuvasta heikkoudesta, vaikka Johnson Redbook tavaratalojen indeksi oli hieman vahvempi kuin edellisellä viikolla.

ICSC-Goldman Sachs indeksi - yksi ajankohtainen indikaattorit kulutuksen - kirjattu erittäin heikko lukemat helmikuussa, lyömällä elpyminen alimmillaan 0 prosenttia viikon yli viikon kasvu kuukauden alkupuolella. Toimenpide on kääntynyt jonkin verran, vaikka lukemat ovat vaihdelleet. Viikolla päättyi 15. maaliskuuta indeksi vetäytyivät molemmilla viikoittain ja vuosittain. Tavaratalojen myynnin kasvu laajeni 0,7 prosenttia viikon yli viikon korko jälkeen lisääntyy 1.3 nopeudella edellisellä viikolla. Indeksi nousi 1,5 prosenttia vuosittain, lievän notkahduksen alkaen 2,1 prosentin voitto kirjataan edellisellä viikolla.

"Sään muutos International laittaa se paras sääolosuhteet viime viikolla sanoi, että se oli" välinen taistelu talvella ja keväällä, "joka näennäisesti lisätty vaihtelevat tulokset teollisuudelle," ICSC pääekonomisti Michael Niemira selitetty tiistai Lehdistötiedote. "Kaupat suunnattu harkinnanvarainen kohdetta suoritetaan parhaiten yli viikon voitot huonekalut, osasto ja ei-vaatteet erikoisuus. Office-tarjonnan myymälöissä näki myös liike poimia. "ICSC Research arvioi myynti maaliskuussa kasvavan noin 3 prosenttia.

Verraten, Johnson Redbook viikoittaisen käsittelyn inched korkeampi, vaikka sen kuukausittain toimenpide on edelleen negatiivisena ja viikoittain numerot ovat vaihdelleet samoin. Indeksi on laajentunut 2,8 prosenttia 12 viime kuukauden aikana, parannus edellisen viikon 2,5 prosentin kasvuvauhti. Mutta Redbook kuukausittainen vertailu heikentynyt, supistuu 0,5 prosenttia korko seuraavien edellisen viikon 0,3 prosentin korko supistuminen. Redbook näkee vahvempi menoja eteenpäin kun lämpötila lämmetä ja lisätä kysyntää kausitavaroita.

Että vähittäismyynti sai jalansijaa helmikuussa on merkki siitä, että kuluttajat ravisteli pois ankara sää. Mutta jotkut ekonomisti ovat huolissaan siitä, että se, asiakkaat pitää harkinnanvaraisten menojen alhainen äskettäin oli merkki muita rakenteellisia ongelmia Yhdysvaltain taloudelle, ja on edelleen syytä huoleen.

Ekonomistit eivät odota menotaso vain parantaa tulevina kuukausina, eikä ole mitään todisteita vääräksi tämän väitteen. Viime vuoden alussa kävi selväksi, että Amerikkalaiset kuluttajat ovat pitäneet ostot rajoittuu välittömiin välttämättömyystarvikkeita kuin luottamus talouteen, ja talouden kykyä luoda tarpeeksi työpaikkoja täyttämään jättämää aukkoa lama jatkui heikkona. Myöhemmin vuoden aikana, parempi työllisyys voittoja yhdistettynä kasvavaan kotitalouksien varallisuuden osakemarkkinoilla ralli ja parantaa kiinteistöjen arvojen, laita huomattava määrä korkeamman tulotason amerikkalaiset pystyivät lisäämään menot. Mutta kun kokonaiskuva kulutusta on ollut yksi parannus, lähempää paljastaa enemmän ristiriitaisia ​​indikaattoreita terveydestä amerikkalainen kuluttaja - erityisesti pitkin sosioekonomiset linjat.

Otetaan esimerkiksi, todellinen olevat tulot henkeä kohti, mikä jää selvästi sen joulukuu 2012 tasosta $ 38,175 - korkeimmalla tasolla henkilökohtaisia ​​tuloja on saavuttanut viimeisen viiden vuoden aikana. 1. tammikuuta tänä vuonna, käytettävissä olevat reaalitulot asukasta kohti oli $ 36,948, eli keskimääräinen amerikkalainen oli vähemmän rahaa kuin he tekivät vuotta aiemmin. Vaikka kauppaministeriön henkilökohtaista tuloa ja kustannuksia Raportissa korostetaan "odotettua paremmin tuloja, palkka, ja menojen kasvu", kuten IHS Global Insightin johtaja Kuluttajaekonomia Chris Christopher kertoi Los Angeles Times, "merkittävä määrä menoja tapahtunut välttämättömyyksiä eikä harkinnanvaraisia ​​kohteita. "Helmikuussa amerikkalaiset ehkä nähnyt tulot kasvavat 0,3 prosenttia, mutta heidän oli pakko kuluttaa enemmän välttämättömyyksien kuten lämmitys ja terveydenhuollon.


Lisää Wall St. lunttilappu:

  • 5 tapoja pilata täysin hyvä eläkejärjestelmään
  • Obaman Open Government: Not So Läpinäkyvä After All
  • Obamacare March Madness Alkaa: 'Sweet 16 "Syitä Get Katettu

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha