On hoitoala menettänyt moraalia?

Henri Aalto Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 13 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Suuri artikkeli! Kiitos. Rahaa ..... kaiken pahan alku! Davno

Lääketiede on täynnä hyviä ihmiset tekevät parhaansa mukaan toimimaan huono järjestelmä. Kokemukseni mukaan useimmat ihmiset terveydenhuollon alalla ovat tehneet työtään hyvin. He vain eivät ymmärrä, että heidän työnkuva yksinkertaisesti väärässä.

Yhdysvalloissa, vietämme 2700000000000 dollaria vuodessa terveydenhuollon. Muualla, keskimääräinen terveydenhuollon menot on $ 3.000 euroa henkilöä kohti vuodessa. Yhdysvalloissa, se on $ 8,000 per henkilö vuodessa. Vietämme enemmän vähintään 300 $ miljardia euroa vuodessa lääkkeisiin, lähes yhtä paljon kuin koko muu maailma yhteensä. Silti meidän elinajanodote on sijalla # 50 maailman. 49 maat ovat onnistuneet paremmin elävät pitkän terveen elämää kuin me, ja he tekevät sen vähemmän kustannuksia käynnisty.

Dartmouth yliopisto jopa teki tutkimuksen, jossa tarkastellaan alueellisten erojen kuinka paljon se maksaa huolehtia Medicare potilaalle. He havaitsivat, että Medicare potilailla Miami keskimäärin hintaan $ 15000 potilasta kohti vuodessa, kun taas Medicare potilaita Minneapolisissa keskimäärin noin $ 7,000 potilasta kohti vuodessa. Potilaat Miami oli saada huomattavasti enemmän sairaanhoidon, ja paljon muuta Medicare dollareita käytettiin, mutta Miami potilaat eivät ole parempia tuloksia ja todella olivat todennäköisesti kuolee nopeammin kuin Minneapolis potilailla.

20% potilaista vievät 80% terveydenhuollon dollaria, yleensä krooninen sairaus, toistuvia sairaalahoitoa, ja sairaalloisen lihavuuden, mutta tämä lisääntynyt menoja terveydenhuollon dollaria ei paranna elinajanodote näillä potilailla.

Ei Terveydenhuolto - tautien hoito

Olen syyttää meidän järjestelmä menee siitä kaiken väärin. Kuten Andrew Weil sanoi dokumenttielokuva Escape Fire "Meillä ei ole terveydenhuoltojärjestelmä. Meillä on sairaus hoitojärjestelmän. "

Ei ole kannustinta tavalla järjestelmä on perustettu taudin ehkäisemiseksi. Lääkärit eivät saa maksaa, jos he viettävät tunnin opetus, miten voit syödä terveellistä ruokavaliota, liikuntaa säännöllisesti, estää työstressi, lievittää yksinäisyyden, investoida terveeseen suhteita, ja keskittyä positiivinen usko.

Tosiasia on, että meidän voittoa terveydenhuoltojärjestelmä on perustettu palkita lääkärit, jotka tilata testejä vai menettelyjä, ei niitä, jotka viettävät aikaa puhumalla potilailleen. Ja vielä puhuu potilaille on # 1 paras asia lääkäri voi tehdä, jos hän todella välittää auttamaan potilaita parantua.

Jos kardiologi viettää 5 minuuttia kanssasi ja sitten laittaa stentti sydämessäsi, hän saa maksettua noin $ 1500. Jos hän viettää 45 min puhumme ennaltaehkäisevää terveyden, hän saa maksettua noin $ 15. Tämä maksu-for-palvelun malli Yhdysvallat on omaksunut palkitsee lääkärit tuottaa enemmän huolta - tilaamiseen lisää testejä ja suorittamalla enemmän menettelyjä, mikä johtaa ylidiagnostiikka ja ylihoidon, kun parasta, mitä voimme tehdä, on palkita lääkärit, jotka omistautuvat auttamaan potilaita elää optimaalisesti tervettä elämää, jotta he voivat välttää laboratorio testit ja menettelyjä.

Riskit ylidiagnostiikka & ylihoito

Mukaan 2011 tutkimuksen, 30% terveydenhuollon dollareita hukkaan ja eivät paranna tuloksia. Ja se ei ole vain, että lääkärin dollaria saada hukkaan. Tällaiset ylidiagnostiikka ja ylihoidon voi tehdä mittaamaton vahinkoa.

187000 potilasta kuolee vuosittain haitallisilta terveydenhuollon, määritellään lääketieteen virheen ja sairaalainfektioista hankittu sairaalassa, usein seurausta infektion lääkeresistenttiä bakteerikantojen jotka ovat olemassa vain sairaaloissa. Vaikka moderni lääketiede, erityisesti valtakunnassa vammojen hoidon, säästää henkiä, jotka olisi menetetty vuosisata sitten, tosiasia on, että moderni sairaanhoidon on kolmas johtava kuolinsyy, heti sydänsairaudet ja syöpä

Meidän terveydenhoitojärjestelmä on vakavasti rikki. Silti, vallanpitäjät eivät halua järjestelmää on vahvistettava. Useimmat rahaa terveydenhuollon dollaria menee käsiin lääkintälaitteiden valmistajille, HMO n, ja lääkeyhtiöt, ei lääkäreiden tai sairaaloissa. Nämä yritykset ovat voimakkaita aulat ja iso budjetit varmistaa, että kongressi ei säätää lakeja, jotka rajoittavat niiden teho ja voittoja.

Esimerkiksi me kaikki tiedämme, että ravinteikas ruokavalio on tärkeää hyvän terveyden. Kuten Hippokrates sanoi: "Tulkoon ruoka on lääkkeesi ja lääke on ruokasi." Silti hallituksemme tukee kaikki vääriä asioita - jyvät ja maissi, ei porkkanaa, punajuurta, ja lehtikaali. Kuvittele jos pienituloiset ihmiset voisivat saada halvalla luomutuotteita! Kuinka paljon helpompaa olisi köyhille perheille juomaan vihreää mehua ja syödä salaattia.

Mitä tapahtui Meidän Integrity?

Kun lääke tuli voittoa liiketoiminnan ja päätimme, että hyvä terveys on etuoikeus, ei ihmisoikeus, menetimme moraalia. Vakuutusyhtiöt eivät välitä hoitotuloksia. He välittävät voitot ja laillisesti velvoitettu taipumaan niiden sijoittajille Wall Streetillä. Ja lääkeyhtiöt eivät välitä auttamisessa parantua - he välitä tehdä rahaa joten niiden varastossa menee ylös.

Kuten kuvattu Escape Palo, Steven Nissan MD teki Google-haun noin Avandia, 3-4 miljardia dollaria huumeiden diabeteksen, ja hän huomasi, että kliinisissä tutkimuksissa Avandia oli enemmän sydänkohtauksia Avandia ryhmä - 30% enemmän, itse asiassa. Mutta yhtiö ei ole antanut FDA, lääkärit, tai potilaiden Avandian lisäisi sydänkohtauksen riskiä 30%. Kuolinsyy potilailla, joilla on diabetes on sydänsairaus, niin ottaa laajalti määrätty diabeteslääke, joka lisää sydänkohtauksia lähes kolmasosa on kansanterveyden katastrofi. Vielä läpi joitakin hullu kierre politiikan, lääke sai pikaisesti jäljitetty kautta FDA, ja vuonna 2006, Avandia oli # 1 myynti diabeteslääke kunnes joku vihdoin tuulta tutkimustulosten ja puhalsi pilliin. Yhtiö ratkaistu oikeusjuttu $ 3 miljardia euroa.

Milloin alamme tehdä oikein?

Edunvalvojat ovat hallitseva terveydenhuollon Washington, masterointi spin pelotella ihmisiä äänestämään vastoin omaa itse etujaan. He ovat niin mestarillinen ja se on niin varkain joita olet juuri tehnyt tämän viime vaaleissa tietämättä edes sitä.

Mutta asioiden on muututtava. Tohtori Dean Ornish sanoi, "Vietämme niin paljon aikaa lääketieteen keräilyyn lattia ympärillä pesuallas, joka on täynnä sammuttamatta hana."

On aika sammuttaa hana ja pysäyttää verenvuodon, joka on verenvuoto terveydenhuollon sen sydämen. Ratkaisu ei ole enemmän testejä, enemmän huumeita, tai enemmän menettelyjä. Ratkaisu vaatii lääkärit viettää enemmän aikaa potilaiden mukana taiteen paranemista ja valistaa potilaita ole vain ruokavalio, liikunta, saa tarpeeksi unta, ja ottaen vitamiineja, mutta myös muista tekijöistä Olen liittänyt minun radikaali uusi wellness malli Koko Terveys Cairn. Ollakseen täysin terve, sinun täytyy tehdä enemmän kuin hoitoa oman fyysisen kehon. On myös tärkeää olla terve teidän suhteita, työsi elämän, luovaa elämää, hengellistä elämää, seksielämääsi, oman taloudellisen elämän, ympäristön ja oman mielenterveyden.

Are You Ready For Change?

Jaoin näkemystä siitä, miten parantaa terveydenhuollon täällä. Oletteko samaa näköni? Jaa ajatuksiasi kommentteja.

Jossa toivoa terveellisempää terveydenhuoltojärjestelmä,

Lissa Rankin

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Gideon Kemppainen
  Like 1   Dislike 1

Päätän Olen valinnut fiksu ja käsittämätöntä verkkosivuilla sekä mielenkiintoisia juttuja. interventionistinen

Lilja Paavolainen
  Like 4   Dislike 1

Kaksi suurta virhettä modernin yhteiskunnan oli luovuttamaan maatalouden ja elintarviketeollisuuden teollisuudelle ja terveydenhuollon parantava järjestelmä "Pharma" ja laitteet teollisuuden ja vakuutustoiminnan. Sen sijaan surkuttelemaan ja vääntämistä käsiimme, meidän on muutettava ruokatottumuksia ja elämäntapa sekä ja siirtyä ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa. Se ei ole vaikeaa eikä helppoa. Muuten olin ollut sydänkohtaus 15 vuotta taaksepäin ja kieltäydyttyään leikkauksen ja lääkitys nautin hyvä terveys kanssa elintapojen muutokset ja turvautumista Ayurveda.

Asko Mäkilä
  Like 1   Dislike 0

Suoraan sanoen, koska meidän yritykset ympäri Yhdysvaltoja ovat järjestelmän huono johtajien hallintaan näkymätön paikoista, meidän yritykset eikä hallitus koskaan sama kunnes suljemme järjestelmän ajan tai ainakin päästä eroon korruptiosta näkymätön paikoissa.

Jonna Ronkainen
  Like 2   Dislike 2

Minun suurin ongelma johtuu puutteesta kunnon lääkäriin kun olen maksanut iso vakuutusmaksut itse ja perhe 1980-luvulla .. Joten, kun minun täytyy kohdella minulla on vakuutus ja vaadin kohdellaan koska olen uhri lääkärikunta . Haluan haastaa lääkärit että tapana myöntää oman erilaista tehnyt virheitä menneisyydessä. Toiseksi, toinen problem..chronic sinus ... myös puutteen aiheuttamien hyvä sairaanhoidon kun olin kärsii paksusuolen syövän Kehitin keuhkoputkentulehdus ja krooninen sinus ongelmia, koska minun alenevassa immuuni terveyden takia syöpään minun kaksoispiste. En ollut koskaan ollut sinus infektio, vain vilustuminen ja sinus päänsärkyä sitä ennen, ei koskaan. Kolmanneksi, minulla on liukuva Palleatyrä joka aiheuttaa vakavia närästys ja se on liian pieni toimia niin siellä mennään taas. Lisäksi jälkeen kolme suurta toimintaa, ainakin yksi olisi voitu estää, syytän lääkärikunta. Tosiasia on muut ihmiset olivat tärkeämpää minun lääkäreitä. Olin vain toinen niiden potilaiden seurasi huono libelers joten olin ei käsitellä hyvin. Lääkärit eivät ole rikkaita kuin ne käytetään olla. Vakuutusalan tuo tukehtua pidä ketään he voivat niin saamme syyttää lääkärit koska ne vakuutusalan yrittää tehdä meidän terveydenhuollon. Se on viscious ja loppumaton ympyrä.

Lempi Mäenpää
  Like 1   Dislike 1

Sinun ei katsomalla oikea kysymys. Sinun pitäisi kysyä on tällä alalla koskaan hankkia moraalinen kompassi? Liiketoiminta liiketoiminta ei ole moraalia se tekee enemmän ja enemmän rahaa. Jolla on sama tasainen voitto vuosi toisensa jälkeen ei ole tarpeeksi hyvä. Mielestäni on olemassa myötätuntoinen ihmisiä terveydenhuollossa, vain ole terveyden alalla.

Maija Kankkunen
  Like 3   Dislike 2

Terveydenhuolto menettänyt moraalisen kompassin Kun lääkärit eivät enää ratsasti 20 mailia, avoimessa buginen, yli jäädytetty maastossa, pakkasella vain antaa vauvan, tietäen vain maksu oli todennäköisesti kuuma kuppi kahvia / teetä / lientä ja mitä kotitalous voisi säästää, kuten säkki perunoita tai tusinaa munia. Lääkärit käyttivät opiskelemaan lääketiedettä, jotta he voisivat helpottaa kipua ja kärsimystä heidän potilaidensa ..... koska he todella välittänyt. Ne huolta, kunnia, ihaillut ja luotettu niiden kiitollinen yhteisöjä. Hyvin harvat voisi sanoa, että tänään. Minusta vaikuttaa siltä, ​​että yksi edellytys olla moderni lääkäri on hävittää empatiaa, myötätuntoa, ja mitään tunteita ihmiskunnan. Perässä kaikkivaltias dollari ja kowtowing vakuutusta, lääke- ja HMO tyyppi yritysten on tuhonnut eheys ja moraali lääkäri. Olen hyvin onnekas on lääkäri, joka välittää syvästi hänen potilaille.

Petteri Väänänen
  Like 3   Dislike 1

Bravo. Olen valmis muutokseen. koska itse asiassa, olen aika paljon luopuneet "säännöllisesti lääkäreitä", olen nopeutettu Ayurveda.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha