On Death & Seuraava Grand Adventure

Jyri Leino Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Suuri artikkeli !! Kiitos ty Kiitos kaunis post Kiitos.

Melanie Bates

Minulla oli loppiainen tämä aamu. Kuten tukehduttamia Slurp minun Ginger punainen tee sellaista loppiaisena.

Olen Bilbo Reppuli.

Kaikki alkoi tämän

Oli tutkimus julkaistiin äskettäin, että olet mitä olet lukenut. Pelottava proposition, eh, ja en tiedä sinusta, mutta en ole erityisen innokas tulla mitään kuten papa Finn, Iago, Sauron, saatana, Voldemortin tai Grendel. Plus, toisin kuin Bilbo, en todellakaan ole lyhyt. En henkosesta putki teen kuitenkin ajella vähän wisps hiuksia minun iso varpaat, mutta olen ehdottomasti ei ole hiuksia korvissani. Vielä.

En tiedä, olinko Bilbo ennen luin Hobbit tai jälkeen. Mutta meillä oikeastaan ​​ole kysymys, että olen Bilbo Reppuli. Vastaa minulle ja minä selitän.

Mutta ensin on tämä ...

Rakkaat Grandest Nainen, isoäiti Alta, ei tule olemaan meille paljon kauemmin. Hän on 98 vuotta vanha ja hän äskettäin oli huono bout keuhkokuumeeseen, on ollut ja pois sairaalasta ja on heikompi kuin olen koskaan nähnyt häntä. Eräänä päivänä hän on terävä kuin veitsi valmistettu titaanista metalliseos, muina päivinä hän ei ole energiaa tehdä paljon, mutta uni ja siemailla hänen suklaa Varmista pillin läpi. Ei kovin kauan sitten tämän hämmästyttävän nainen ulos niitto hänen nurmikkoa ja roikkuu hänen vaatteensa pyykkinarulla. Ei niin kovin kauan sitten, hän ja minä olimme ottaen päivittäin kävelee hautausmaa ja osuu maahan salamannopeasti kuin luodit whizzed päämme aikana eri eläimen tappaminen vuodenaikoina rehottava meidän kotikaupungissa. Pari vuotta sitten jos kävelimme kotiinsa, hän oli vuonna jiff, kiireisiä keittiössä, ruokkia nälkäisiä vatsa siivuja kotitekoinen sitruunamarenkitorttu. Nyt hän on luovutettu saattohoidon ja jossa aikoinaan syömään kiitospäivä yumminess siellä sijaitsee hopea metalli sairaalan sängyssä.

Perheeni on ilmeisesti tuhoutunut ja meidän prosessi muistuttaa minua villi norsuja Etelä-Afrikan jotka juuri aloittanut 12 tunnin matka, jotta päästään kotona heidän rakkaan pelastaja pian hänen kuolemansa jälkeen. Nämä kauniita olentoja ei ollut tämän miehen kotiin yli puolitoista vuotta. Silti tuntia ennen kuolemaansa he olivat aloittaneet matkan sanoa niiden hyvästit. Jotenkin he tiesivät. Sanotaan että, "mistä kilometrien päässä, kaksi karjat norsuja, tunnistava että he olivat menettäneet rakkaan ihmisen ystävä, muutti juhlallinen, lähes" kolkko "kulkue tehdä puhelun sureva perhe kuolleen miehen kotiin. "Kyllä, jotkut perheeni jäsenet, eivät ole toisin kuin luonnonvaraista norsua tehdessämme matkaa sanoa oman hyvästit.

Olen surullinen, tietenkin, mutta olen myös valmis hänen mennä. Pari vuotta sitten hän käytti violetti, mutustellen pala Englanti Muffin paahtoleipää ja sanoi minulle, "En tiedä mitä olen vielä täällä teet." Hän on väsynyt. Helvetti, olen väsynyt ja olen vain 41. Kun olimme kävellä polkuja hautausmaan yhdessä hän sanoisi, "tiedän enemmän ihmisiä tänne kuin minä kaupungissa." "Tietenkin tämä on saattanut johtua että kaikki nämä "fereners" liikkuivat.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Toukokuu 15, 2017 | 15:02:40 | myöhemmin 9 kuukautta
Pilvi Rossi
  Like 5   Dislike 0

Mielenkiintoinen ja ajatuksia herättävä artikkeli. Seikkailut ovat on ollut kaikkialla. Ole varma, mitä tapahtuu kuoleman jälkeen kuin voimme kaikki spekuloida ja ihme.

Toukokuu 15, 2017 | 20:33:52 | myöhemmin 9 kuukautta
Loviisa Ahokainen
  Like 0   Dislike 0

loistava artikkeli! Ja kiitos linkki tutkimuksen, erittäin mielenkiintoinen.

Toukokuu 15, 2017 | 22:20:38 | myöhemmin 9 kuukautta
Juhani Siirala
  Like 1   Dislike 0

Miellyttävät muistot on tarkoitus vaalia ja jakaa. Kiitos jakamisesta.

Toukokuu 15, 2017 | 23:43:26 | myöhemmin 9 kuukautta
Päivi Salonen
  Like 1   Dislike 1

Kaunis artikkeli. Olen loppusuoralla että siirtyminen.

Toukokuu 16, 2017 | 04:58:39 | myöhemmin 9 kuukautta
Miikka Hyppönen
  Like 0   Dislike 2

Haluaisin taidan tehdä jotain kiinnostavampaa kuin rapistuvat. Ei tiedä til se tapahtuu.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha