On Apple teki Unbreakable kuulokeliitäntä?

Aadolf Ahmaoja Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Koska valmistaja palkkio tietokone tuotteita, Apple on tunnettu tehdä laadukkaita laitteita, jotka mahtuu yli vuoden säännöllisen käytön. Nyt näyttää siltä, ​​että Cupertino-yhtiö on kehittänyt toinen tapa lisätä kestävyyttä sen laitteita.

On Apple nyt once-in-a-vuosikymmenen ostaa mahdollisuus? Klikkaa tästä saat 24-sivun Ultimate lunttilappu Applen Stock nyt!

Apple on kehittänyt joustava kuulokeliitäntä, joka kestää rikkoutuminen mukaan äskettäin julkaistun patentti paljastui Apple Insider. Patentissa kuvauksessa, Apple toteaa, että tyypillinen ääniliittimet on "useita johtavia alueita, jotka ulottuvat pitkin pituutta liittimet erillisessä osassa Tulpan kuten kärki, holkki ja yksi tai useampi keskiosat kärjen ja hihassa." Nämä kärki rengas ja runko liittimiä, tai TRS, koostuvat yleensä joustamaton eristemateriaalia joka eristää sähköisesti kunkin osan kuulokeliitäntään.

Kuitenkin Apple toteaa, että tämä eristävä materiaali on "altis rikkomatta kun viedä tai poistaa voimalla, joka leikkaa sen upotusakselilla." Vaikka kuulokevastake tulevat eri kokoja, Apple toteaa, että yhä pienemmän koon uusia elektronisia laitteita myös lisää taipumus näiden liittimien rikkoa.

Patentissa, Apple ehdottaa korvaa tätä materiaalia uudella "joustavaa materiaalia, jonka avulla liitin taipua suhteessa upotusakselilla ja estää liittimen rikkoutumisen kun viedä tai poistaa väärin." Tämä elastinen materiaali on myös suunniteltu palautuu alkuperäinen muoto "ilman lämpötilan muutoksen."

Sen lisäksi, että kuulokkeet käyttökelvottomaksi, kuulokeliitäntä rikkoutuminen voi myös vahingoittaa äänilaitteen että kuulokkeet yhdistettiin. Tämä voi johtaa kalliita elektroniikkalaitteissa korjauksia kuluttajalle.

Säästä aikaa tehdä rahaa! Uuden kaluston idea viikoittain vähemmän kuin kustannukset kaupan. Klikkaa tästä viikoittain Stock Cheat Sheets NYT!

Koska Applen tuotteet ovat yleensä sisälly kiinteisiin valmistajan takuu tai laajennettu AppleCare takuut, tämä uusi kuulokeliitäntä teknologiaa voitaisiin mahdollisesti säästää Apple rahaa, että se olisi normaalisti viettää korjaaminen asiakkaan tuotteita, sekä säästää asiakkaiden päänsärky saada laitteensa tilalle tai kiinteä. Näin Apple suljetaan kaupankäynnin viikolla.

Seuraa Nathanael Twitterissä

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha