On Anti-Immigrant puheistaan ​​ylläpitäminen Valkoinen enemmistö?

Salme Alén Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos. Kiitos. Kiitos.

Pommi tarina Washington Post on paljastanut miten alkuunpanijoina muukalaisvastaisen lait ovat todella tarkoitus vahvistamisesta amerikkalainen valkoinen enemmistö.

Se profiilit Kris Kobach, "telegenic oikeustieteen professori, joka oli huolissaan ulkomaalaisten terroristien" ja Michael Hethmon, "kirjaviisas asianajaja pelkää, että maahanmuuttajat ylikuormittaa ympäristöön."

Kris Kobach on / oli / näyttää olevan Mitt Romney tärkein maahanmuuton neuvonantajana ja merkittävä tekijä Arizonan maahanmuuttoa vastustavat lain - joka Romney on ylistänyt - ja Hethmon on hänen apurinsa on Immigration Reform Law Institute. On ollut tanssia Kobach tarkka rooli Romney kampanjan Rukkaset yrittää ravistella etch--luonnos, jotta jotenkin vedota Hispanic äänestäjät hän tarvitsee voittaakseen mutta jotka ovat parhaillaan hylkäämällä hänet äänestyksiä viisi vaille yksi.

Mitä Hethmon kertoo Post:

Maahanmuutto on "raiteilleen muuttaa väestörakenteen meikki koko maan. Tiedätkö, mitä he kutsuvat "vähemmistö-enemmistö", sanoi Hethmon, joka on asiainvalvojina Washington-pohjainen Maahanmuutto uudistaminen Law Institute. "Kuinka monet maat ovat käyneet läpi siirtyminen niin - rauhallisesti, huolellisesti? Se on teoriassa mahdollista, mutta meillä ei ole mitään esimerkkejä. "

Joten Hethmon motivoi huoli siirtyminen valkoinen Yhdysvaltain enemmistön, jota hän pelkää ei voi olla "rauhanomainen"? Hän työskentelee muukalaisvastaisen toimenpiteiden republikaanien päättäjiä valtakunnallinen estää valkoiset alkaen luisumassa amerikkalainen vähemmistö?

Jos media voi seota yli esittämät nainen tunnistettu demokraatti vaan puhtaasti CNN kommentaattori eikä osa Obaman kampanja, jossa - lukuun ottamatta on Rachel Maddow - on raivo seuraavilla räikeän rasistisia lausuntoja jonkun eteen ja -Center republikaanien push maahanmuutosta lakia?

Kobach, Postin, kaikuu Hethmon n rasismia, sanoen: "Muuta yksittäisiä päätöksiä erityisesti laittomasti maahan, ja he päättävät lähteä maasta." Kumpi erityisesti laittomasti oleskelevien on hän viittaa? Vain ruskea niistä? Jos tämä laki push on tarkoitus olla noin laillisuudesta, ei pitäisi hän keskityttävä kaikkia laittomasti oleskelevien?

Hethmon kysytään: "Mitä aiot sanoa ihmisille, jotka sanovat, että luot pelon ilmapiiri?" Hethmon muistutti joku pyytää häntä äskettäin. "Sanon," No, joo, se ei ole suuri. Mutta se on paras valinta. '"

Kaikki tämä pelko luovien - ja pelon lietsomisesta valkoisen ääntä - kun luvut osoittavat Meksikon maahanmuutto, yhden, on oikeastaan ​​taaksepäin.

Hethmon ja Kobach vauva, Arizonan "Papers hyvä" laki, on parhaillaan korkeimman oikeuden. Jessica Pieklo on raportoitu täällä, tiedusteluun, että vuodesta ystävä-of-the-oikeus oikeusministeriön Scalia kaikui eräänlainen rasismin Hethmon rohkeasti tuli ulos ja Washington Post.

Analyytikot uskovat, että oikeusministeriö menettää tapauksessa vastaan ​​Arizona lakia, mutta oikeus voi pahoillani siitä, mitä se toivonut.

Oikeustieteen professori Jonathan Turley kertoi MSNBC Martin Bashir että kuultuaan suulliset lausumat keskiviikkona, hän odottaa Arizona lain syntyä vahingoittumattomana. Hän kuitenkin huomautti, että tämä voi olla vain mitä Obaman kampanja haluaa, koska se työntää Romney kampanja törmätä paikkaan he haluavat niiden olevan ja lukita Hispanic ääni, mikä ei vain Floridassa osaksi Obama sarakkeeseen mutta mahdollisesti jopa Arizona itse.

  Like 0   Dislike 0
Seuraava artikkeli 5 Edut DIY
Kommentit (7)
Toukokuu 13, 2017 | 00:55:42 | myöhemmin 9 kuukautta
Jarno Kaila
  Like 5   Dislike 2

koko maailma on rasistinen, jokainen on rasistinen omalla tavallaan se on vain jotkut ihmiset eivät halua myöntää sitä, vain hyvin kriittinen sen sijaan!

Toukokuu 13, 2017 | 02:29:19 | myöhemmin 9 kuukautta
Hellä Manninen
  Like 4   Dislike 1

koko maailma on rasistinen, jokainen on rasistinen omalla tavallaan se on vain jotkut ihmiset eivät halua myöntää sitä, vain hyvin kriittinen sen sijaan!

Toukokuu 14, 2017 | 10:19:28 | myöhemmin 9 kuukautta
Torsti Aalto
  Like 0   Dislike 2

jos sinun täytyy kysyä, niin et tiedä ja ovat tietämättömänä. tietenkin he haluavat valkoinen pojat vastuussa, ei välttämättä enemmistö, mutta ehdottomasti käynnissä show. he tarvitsevat paljon tummaihoisia ihmisiä toimimaan istutukset ja köyhien valkoinen turds kuin maaorjia viljelemään maata. jos et ole kyytiin että viime 4 vuotta, niin olet toivoton. ne kännissä, liioittelematta, he menettivät valta ... musta mies, vaikka niiden sanavalinta on niin halpamainen kuin ne ovat.

Toukokuu 14, 2017 | 13:32:41 | myöhemmin 9 kuukautta
Oili Hakanen
  Like 4   Dislike 1

Yo Paul ... kuulostaa että saattaa vain olla projekti voit työskennellä jonkin aikaa ... Figuriini ja kaikki .. pitää mielessä sen "piikin suorituskyky; pitää asiat yksinkertaisina niin on ya eivät saa kuljettaa pois maudlin loukkaus.

Toukokuu 14, 2017 | 14:40:29 | myöhemmin 9 kuukautta
Jalo Koskinen
  Like 0   Dislike 2

 Bonnie D. Kuinka paljon foliota kestää paperi huoneeseen? Niin, ja mitkä ovat riittävä määrä säilykkeiden hengissä Hispanic Apocalypse? Amerikka tarvitsee vastauksia!

Toukokuu 14, 2017 | 17:05:53 | myöhemmin 9 kuukautta
Teemu Kauppila
  Like 4   Dislike 1

Mikä tyhmä käsite. Anti-immigrantion syy on samanlainen kuin joku rikkoo taloosi ja varastaa sinulta. Esi-isäni tuli tähän maahan laillisesti, joten miksi ei latinalaisamerikkalainen n? Miksi latinalaisamerikkalainen n saada erityiskohtelua ja voi murtautua tähän maahan ja hyödynnä koulutuksen, terveydenhoidon, sosiaalipalvelujen ja niin vaikuttamatta mitään sitä? Minulla ei ole mitään ongelmaa latinalaisamerikkalainen on tulossa Yhdysvaltoihin, itse asiassa pari erittäin hyvä ystäväni ovat vihreän kortin haltijoita Meksikosta, mutta minä, kuten nämä kaksi kaveria äsken mainitsin, tietää se on väärin näiden ihmisten vallata maa kuin he tekevät.

Toukokuu 15, 2017 | 00:41:14 | myöhemmin 9 kuukautta
Urmas Heino
  Like 3   Dislike 0

Hitsi, se on todella kauheaa saada meidät näyttämään LA, San Franciscossa, New Yorkissa, Chicagossa, kaikki sininen demokraattinen kaupunki. Tarkoitan, se on soo paljon parempi maa näyttää Oklahoma, Alabama tai Missisipi oikea? Muuten, kukaan ei koskaan valittaa, kun valkoisia miehiä naimisiin vähemmistöjä. Salaliitto tuhoamisesta valkoinen rotu on totta. Hip-hop-musiikkia on nyt kaatunut rock and roll.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha