Ompelija Sui generis - Suunnittelija Amy Doan

Elmer Paavolainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Amy Doan on suunnittelija ja entreprenuer jonka työtä törmäsin aivan vahingossa. Amyn myyneet hänen muodikasta luomuksia eBayssa yli 6 vuotta. Hänen itse kuvattuja "Trashy Vaatteet Classy Hoos" ovat kertyneet kulttimaineen ympäri maailmaa. Seosta ainutlaatuisia kankaita, säästäväisyys myymälöissä toteaa, ja paljon ja paljon nauha, Amyn punky-girly-gothy kierteet ovat niin ainutlaatuisia, että jopa kalkkis kuten minä voi arvostaa hänen taiteellisuus ja innokas silmää yksityiskohdille.

Amy on yksi niistä naisista, jotka voivat pukeutua loistava violetti luomiväri, liimattu-on sulka silmäripset, ja kirkkaan pinkki maaninen-paniikkiin hiukset ja silti onnistuvat näyttää miljoonaa taalaa. Olen marmorilattiaisesta hänen luovuutta, elinvoimaa ja innovatiivisuutta. Koska hän on eBay harrastaja, kuten meidän oma Amy, pyysin Doan kertomaan meille vähän siitä hänen liiketoimintaa, hänen tulevaisuuden suunnitelmat, ja hänen suhtautuminen rahaa.

-----------------------

Miksi myyt vaatteita eBay? Ei se järkevämpää on oma web-sivuston ja myydä vaatteita tällä tavalla?

Olen todella perustamassa myymälä minun verkkosivuilla myydä vaatteeni! Sen pitäisi olla jopa seuraavan kuukauden kuluessa.

Yksi eduista ja myynti eBayssa on, että minulla on paljon ongelmia asettamalla minun hinnat. Mutta eBay, asiakas saa asettaa omat hinta hinnoittelu kuitenkin paljon he ovat valmiita maksamaan. Joten se vie paljon taakka pois minua! Se on myös todella hyvä altistumista, koska kaikki ja heidän äitinsä on eBay.

Myytkö mitään muuta, paitsi omia vaatteita?

Aloitin myydä Kryolan meikki jälkeen aloin käyttää heidän luomivärit minun huutokaupassa kuvia ja pommitettiin sähköpostit kerjäämisen minua kertomaan, mitä värejä / tuotteita käytin. Tuolloin Kryolan oli lähes tuntematon yritys, joka teki hyvin vähän mainontaa, joten kukaan ei ollut kuullut heistä, ja niiden tuotteet olivat kipu perse löytää. Silloin lamppu laukesi päähäni ja päätin tulla jälleenmyyjä heille.

Sen lisäksi, että olen myös myydä vuosikerta / punk / gootti vaatteita ei minun tekemä. Eli yhteensä Shopaholic ja mestari säästäväisyys shopper, minä hankkia paljon tavaraa.

Oletko koskaan ruuvattu päälleni eBay myyntiin?

Kyllä. Mutta en halua puhua siitä, koska se on masentavaa!

Onko vaatetusteollisuus helppo murtautua? Onko teillä neuvoja muille pyrkivä suunnittelijat? Jos ihmiset menevät eBay reittiä? Onko mahdollista aloittaa liiketoimintaa $ 90.00 ompelukone ja unelma?

Olen aina löytää tällaisia ​​kysymyksiä erittäin vaikea vastata, koska en pidä itseäni onnistunut vielä. Olen tehnyt kohtuullisen toimeentulon suunnittelemalla vaatteita, mutta olen jatkuvasti pyrkii tekemään enemmän, joten ei ole koskaan pisteeseen jossa en tunne kuin "olen tehnyt" tai että "olen murtauduttu se" vielä. Kuulostaako liian itsetietoinen? Olen vain rehellinen ... En tuntuu että olen voinut luopua neuvoja miten tehdä se, koska olen vielä yrittää selvittää, että ulos.

Mutta kyllä, mielestäni eBay on hauska tapa saada oma nimi siellä matalan paineen asetus. Varsinkin jos olet kuin minä ja et tiedä miten rakentaa verkkosivustoja !!!!

Miten voit seurata oman talouden, kuten eBay myyjä? Oletteko merilevä suuren määrä velkaa, joka on maksettava pois joka kuukausi?

 

Olen kamala pitämään kirjanpitoa, mutta jostain syystä olen harvoin koskaan velkaa. Olen mahtava on maksaa pois minun luottokortteja. Minä tilata $ 2,000 kangas ja lataa se minun kortti, ja sitten maksaa se pois ensi viikolla.

Mitä voittomarginaalit kuten vaatteiden suunnittelijoiden kuten itse? Ovat vaatteita kallista tuottaa?

Koska minulla ommella omaa kamaa, olen enimmäkseen vain rahaa materiaaleja ja eBay maksuja. Se ei ole huono. Keskimäärin useimmat mekot teen myydä noin $ 200 ja tarvikkeet / palkkiot todennäköisesti maksoi alle 20 $. Mutta ennen kuin luulet olen yhteensä kone, myös muistaa, että aika on rahaa, ja laitoin paljon aikaa tehdä näitä asioita liian! :-)

Voisitko koskaan halua olla oma massatuotantona linjan vaatteita, joissa teet miljoonia dollareita ja luomuksesi ovat takoi ulos Indonesia hikipajat?

Haluan palkata muutaman ompelijat auttaa minua ommella minun malleja, mutta vain sen verran, että voin myydä useita määriä paikallisia putiikkeja. En halua olla niin paljon minun juttuja siellä, että olen muuttua Gap tai jotain. Haluan ihmisten tuntea erityistä ja ainutlaatuinen yllään vaatteeni.

Pidätkö itseäsi taloudellisesti taju?

Toivon niin! Olen tehnyt tätä noin 5 vuotta, joten se olisi surullista jos en.

Olet perustuu Piilaaksossa, ei juuri tunnettu muodin hotspot. Miksi ei liiku jonnekin kuten New York tai Los Angeles, tai edes Lontoossa?

Rakastan vierailevat NY ja LA, mutta en voisi koskaan asua siellä. Pidän siitä, että San Jose on täyteläinen riittää minulle tehdä työtä ilman häiriötekijöitä, mutta tarpeeksi suuri on hyviä ruokapaikkoja ja hauskoja asioita. Ja se on tarpeeksi lähellä San Francisco, jotta voin juhlia aina kun siltä tuntuu. Olen nähnyt liian monet ihmiset siirtyvät suurkaupunkien elää unelmaansa, mutta sitten juhlia elämänsä päässä. On helppo unohtaa, mitä painopisteet ovat, kun viina on-flowin "ja olet ympäröi draamaa. Pidän siitä, että San Jose on edelleen suuri kaupunki, mutta ilman kaikkea maine-nälkäinen hulluja ihmisiä.

Joskus minusta tuntuu, että voisin olla väsynyt, San Jose, mutta olen asunut SF Bay Area koko ikäni ja on tehnyt joitakin elinikäisiä ystäviä että olisin kaipaan liikaa !! Ihmiset viettävät koko elämänsä etsivät täyttää suhteita, jotka tekevät heidät tuntemaan täydellinen ja onnellinen, ja olen onnekas on niin monet heistä. En voi jättää ja aloittaa alusta. Kunpa olisin rohkeampia ja spontaani, mutta olen melko vanhanaikainen!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha