Omega-3 rasvat lasten ruokavalion piti heitä paremmin käyttäytyviä

Aamu Aarnio Elokuu 8, 2016 Terveys 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Omega-3 rasvat lasten ruokavalion piti heitä paremmin käyttäytyviä

Tuskin viikko kulkee kun terveyshyödyt omega-3 rasvahapot eivät spruiked tutkijat ja ravitsemusterapeutit keskuudessa. Nyt niputettu tässä yhä useammat tutkimukset on, miten nämä terveelliset rasvat ovat hyviä lapsillemme.

Monet tutkimukset osoittavat nyt, että ruokavalio sisältää runsaasti omega-3 rasvahappoja paitsi auttaa vanhempia nostaa sydän-terveellistä jälkeläisten, mutta voi myös auttaa heitä olla älykkäämpiä, enemmän keskittynyt ja paremmin käyttäytyviä - ei, että jokaisen vanhemman unelma?

Omega-3 perusasiat

Kun se tulee rasvaa, tämä on yksi et halua leikata. Omega-3s ovat monityydyttymättömiä rasvoja, jotka ovat välttämättömiä ravintoaineita terveyden. Keho tarvitsee näitä rasvoja monta normaalia kehon toimintoja kuten hyvä silmien terveyteen, valvoa veren hyytymiseen ja rakennus solukalvojen aivoissa.

Tässä toinen tärkeä seikka: Koska keho ei voi tehdä omega-3-rasvoja, meidän täytyy saada ne läpi ruokaa tai täydentämistä.

Ravintolähteistä Näiden super-ravinteiden jaetaan kahteen ruokaa leiriin - eläinten-pohjainen ja kasvipohjaisia. Tieteellinen näyttö näyttää suosivan meren-elämän lähteistä he rikkaita kahdessa wonderkids omega-3s, EPA ja DHA.

Hyvin käyttäytyviä lapsia ja vanhemmat

Professori Adrian Raine, psykologi osastolla kriminologian yliopistossa Pennsylvaniassa Yhdysvalloissa, arvioi kalaöljy voi tehdä lapsia vähemmän epäsosiaalinen. Viime vuonna Raine johti tutkimus, jossa lapset saivat päivittäin juoda runsaasti omega-3 rasvahappoja kuusi kuukautta. Toinen kuuden kuukauden kuluttua tutkimuksen päätyttyä, hän havaitsi, että lasten käyttäytymiseen merkittävästi parantunut.

Mielenkiintoista, käyttäytymistä vanhemmat myös parantunut, vaikka niitä ei Downing juoda, mutta tämä on ei yllätys vanhemmille, jotka tietävät hyvin, että onnellinen lapset yhtä onnellinen vanhemmat.

Silti aiheesta käyttäytyminen, uusi tutkimus yliopistosta Göteborgin Ruotsissa on havaittu, että omega-3 ja -6 täydentää voi myös auttaa joitakin lasten ja nuorten ADHD.

Tekeekö se niistä älykkäämpiä?

OK, tuomariston ratkaisematta tässä. 2013 UK tutkimuksessa todettiin, että kouluikäisten lasten kanssa alhainen omega-3 - erityisesti DHA löytyy kalaa, äyriäisiä, ja jotkut levät - ei tehnyt hyvin lukemisen tulokset ja työmuistin testejä.

Kuitenkin monet ruokavalio asiantuntijat ovat tätä neuvoja vanhemmille toivoen nostaa lahjakas lapsi: Parannettu IQ ei joudu pullo pillereitä tai levy lohen.

Hyvä ravitsemus on tärkeää aivojen kehitystä ja toimintaa, mutta varmista lapsesi Chow alas tina tonnikalaa iltapäivällä ei suo nero toimivaltaa heille.

Viime vuonna Australian tiedemiehet myös kakka-pooed ajatus, että lastaaminen raskaana olevan naisen kanssa omega-3 auttaa häntä kasvamaan erittäin fiksu Bub. Tutkimuksessa, suorittama Etelä-Australian terveys tutkimuslaitos ja University of Adelaide, seurasi kognitiivista kehitystä 600 lasten sikiövaiheessa iän neljä.

Tutkijat havaitsivat, että äidit-to-be, jotka ladattu valmiiksi rasvahapot eivät synnyttää älykkäämpiä lapsille. Mutta ennen raskaana olevat naiset heittää, että lohen takaisin mereen, on monia terveydellisistä syistä on omega-3-rikas ruokavalio kuten aiemmin mainittiin. Se vain ei voi auttaa sinua syntymän nero.

Kala valikosta

National Heart Foundation suosittelee Australian aikuiset ja teini kuluttaa vähintään 500 mg päivässä omega-3-rasvahappoja, vaikka kuinka paljon lapset pitäisi olla on vähän epämääräinen.

Victorian hallituksen terveys verkkosivuilla, Better Health Channel, sanoo saantisuositus voidaan saavuttaa syömällä yhdistelmä kahdesta kolmeen palvelee rasvaista kalaa joka viikko ja täydentämällä meren täydentää ja omega-3 rikastettua ruokaa tai juomia, kuten munia, leipää ja maitoa.

Koska kala ei ole aina yläreunassa ruoka listaan ​​lapsille tai kasvissyöjille on myös kasvi lähteitä omega-3, kutsutaan ALA, esiintyy elintarvikkeissa kuten pellavansiemenet ja jotkut lehtivihreästä. Mutta ALA ei ole havaittu olevan yhtä tehokas elin.

Täydennettyjä elintarvikkeita ovat toinen kuin eläimillä lähde tärkeitä omega-3. Enemmän ja enemmän tuotteita, erityisesti maidon ja jogurtti, on rikastunut EPA ja DHA. Joten jos littlies kieltäytyvät syödä mitään hämärä, varmista, että ne saavat runsaasti täydennettyjä elintarvikkeita.

On myös monia omega-3 täydentää lapsille vitamiinia osiosta kemisti tai supermarketista. Jos valitset tämän linjan, toteavat, että he eivät kaikki tasavertaisia. Varokaa merkki, joka sisältää runsaasti EPA ja DHA, ja eivät ylitä Suositeltu vuorokausiannos.

Älä missaa:

>> Ehkäistä allergioita lapsilla

>> Miten antaa lasten olla lapsia

>> 8 tapoja saada lapsesi liikkuvat

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha