Oloasi Työ

Orvokki Kauppila Tammikuu 27, 2017 Miscellany 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Leo Babauta

Yksi suurimmista ongelmista sinun täytyy ratkaista jos työtä itse on, miten tehdä itse tehdä työtä.

Parhaat yrittäjät ovat tajunnut sitä ja vain punta työt he tarvitsevat.

Mutta monet muut laittaa pois heidän unelmansa uraa, tai jäädä työpaikkoja he pitävät, koska he pelkäävät kuva tästä. Koska työssä, tai oleskelevat college, tarkoittaa, että sinulla on joku muu mahtava työ ja määräaikoja teitä, ja voit saada potkut, jos et tee työtä. Joten laitat pois tekemässä työtä, kunnes et voi enää koska pelko potkut.

Mitä tämä sanovat meistä? Se sanoo, että emme voi luottaa itseemme tarpeeksi selvittää, miten motivoida itse. Tiedän, koska olin tämä vene vuosia. Vasta aloin oppia ratkaista tämä ongelma, että löysin rohkeutta työskennellä itselleni.

Se on ratkaistavissa. Se ei ole helppoa, mutta se on toteutettavissa. Ja voit tehdä sen aivan yhtä paljon kuin voin - En ole supermies, luota minuun. Tunnen laiska, minä vitkastella, pelkään vika, aivan kuten kukaan muu. Mutta olen oppinut muutamia asioita, jotka toimivat minulle.

Mikä toimii sinulle on erilainen, mutta tässä on joitakin ideoita käytän, jotka voivat auttaa:

 • Näytä ylös. Jos haluat kirjoittaa, tärkein asia mitä sinun tarvitsee tehdä, on vain istua alas edessä teidän tekstieditori. Jos aloitat siivoan, tai katsella joitakin videoita, tai lukea tavaraa verkossa, laittaa pois hetki kun on alkaa kirjoittaa, niin olet koskaan kirjoittaa. Sen sijaan, näy. Loput tulevat.
 • Mieti kuka olet auttaa. Toki siellä on paljon pelkoa mukana tekemässä kovaa työtä. Mutta kun tarkastelee pelko olet vain katsot haittapuoli. Entä ylösalaisin? Näyttämällä ja se toimii, olet menossa auttaa jotakuta. Ajattelen lukijoita, jotka ehkä mitä olen oppinut. Mutta joskus olet vain auttaa itseäsi, rakentaa uutta uraa tai liiketoimintaa. Ja se on OK - olet henkilö ansaitsee, että apua, ja se on arvokas pyrkimys.
 • Häikäilemättä raivata tilaa. Olet liian kiireinen? Paskaa. Tee aikaa, jos se on tärkeää. Lopettaa television katselun, lukeminen uutiset, lukemassa asioita verkossa, katsot sosiaalisen median, sanoa kyllä ​​muiden ihmisten pyyntöihin, menossa lounaat, ulos on johtaa näitä komiteoita riippumatta. Raivata aikaa. Laita se kalenteriisi päivittäin ja antaa sen tapahtua. Tee tuolloin pyhä, ja älä anna mitään puuttua. Sinun täytyy olla uskomattoman häikäilemätön, jotta näin tapahtuu, mutta voit tehdä sen.
 • Tehdä pienin mahdollinen askel. Kyllä, tarkoitan pienin mahdollinen. Tämä ei tarkoita, "Kirjoita ensimmäinen osa että raportti" ... se tarkoittaa, "Mene tietokoneeseen ja avaa asiakirja". Tai "Nouse pois sohvalta". Tai "Kirjoita yksi sana". Soita että menestys. Luota minuun, jos voit ottaa tämän ensimmäisen pieni askel, seuraava askel on hieman helpompaa. Päästä yli alkuperäisestä este tekemällä että este mahdollisimman alhaisena, ja sitten pitää tyhjentää helppoa esteitä kunnes olet pysäyttämätön voima luonnon.
 • Anna itsesi tuntea pelkoa. Meillä on tapana halua olla peloissaan, ja niin me ajatella mitään muuta. Emme myönnä pelko itsellemme asti meidän on. No, se on aika - sinun täytyy. Myöntää, että pelkäät, ja nähdä, että se on OK. Olemme kaikki pelkäävät. En varmasti olen, koko ajan. On täysin OK pelätä - anna itsesi tuntea se. Ole avoin pelon tunteen, olla läsnä sen kanssa, todella kokea se. Katso, missä se on lähtöisin. Mitä skenaariot ovat kuvittelit, että aiheuttaa voit pelätä? Ovatko nuo skenaariot todellinen? Mitä tekisit jos he tapahtui? Voisitteko hengissä? Lyön vetoa voit.
 • Sitoutua muille. Sosiaalinen motivaatio on luultavasti tehokkain motivaatio on. Jos sinulla on ongelmia, pyydä ystävä apua. Kysy noin vastuullisuutta. Anna itsellesi seuraus jos ette. Ei katkea.
 • Sinä pystyt tähän.

  Voit tehdä itse työskennellä vaikka pelkäät.

  Voit häikäilemättä tehdä aikaa, ottaa pienin askel, tuntea pelkoa ja voittaa se, löytää inspiraatiota ihmisiä aiot auttaa. Voit näy.

  Uskon sinuun.

    Like 0   Dislike 0
  Kommentit (0)
  Ei kommentteja

  Lisääkommentti

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Merkkiä jäljellä: 3000
  captcha