"Olin polkumyynnillä teksti"

Nuutti Eskola Elokuu 8, 2016 Terveys 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

 Miten löytää joku, joka ansaitsee minua? Olin dating mies lähes vuoden. Sitten tyhjästä hän polkumyynnillä ja loukkasi minua tekstiviestillä. Olin tuhoutunut. Hän syytti kaiken minulle ja sanoi, että minulla ei ole itsetunto ja voi kommunikoida. Hyvä tapa upottaa joku, vai?

 Minulla on tunne, että jos kuvasin poikaystäväsi kuin joku kuka et ollut yllättynyt hänen pelkurimainen, harkitsematon tapa "polkumyynti" sinua, että olisit samaa mieltä.

Haluaisin myös arvata, että olet ehkä poimittu hänelle tämän takia. Jos haluat poikaystävä vuonna se olisi ollut tarpeeksi aikaa ymmärtää, että hän oli tällainen henkilö, ehkä ei sinulle, mutta muille itse nähnyt tai kuullut.

Syynä on houkutellut tähän sellainen mies on yleensä istuu kokemus sinulla on ollut aikaisemmin jossa mies rakastit paljon ja kuka olet ajatellut rakastanut sinua takaisin voimakkaasti petä ja tuhonnut luottamuksesi. Voit tuhoutui ja vannoi että haluat vain rakkaus mies, joka oli "hylätty" kirjoitettu kaikkialla häntä, mutta viehättävä viilu. Sinun rakastumaan charmia täysin huomiotta, että alla oli käärme ruoho.

Sinun jatkua jonkin aikaa, kunnes käärme voisi piilottaa enää ja sitten boom! Tyhjästä hän toteutuu kuin käärme hän salaa aina oli.

Miksi henkilö tehdä tämän? Se johtuu siitä, kun alkuperäinen henkilö satuttaa sinua, et näe sen tulevan, uskoit se kestäisi ikuisesti. Mutta se ei ja olit kiinni kenet.

Sinun ei vain tuhoutunut, mutta nöyryytetään, yllättynyt ja käsistä.

Tapa olla hallita polkumyynnillä on valita kippi. Ohjaus tulee tietää alusta alkaen, mitä tulos on. Näin saat polkumyynnillä mutta näit sen tulevan: "Se aina tapahtuu minulle," "Tiesin, että tulee tapahtumaan." Ei yllätyksiä siellä.

Laita että luku bin. Aloittaa uudelleen. Ottaa sattumalta mies, joka ikinä tekisi sitä. Se ei ehkä treenata mutta ainakin olisit valmis olemaan vaarassa, ja olisit vallannut pelko, että tuho on lopussa. Se ei ole. Ei elossa on lopussa. Selvisit viime kerralla. Sinun hengissä tämän. Sinun hengissä ensi kerralla. Sinun harjata itse pois ja saada takaisin peliin.
Tutustu lisää suhde neuvoja täällä.
Lue lisää Toby Green.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha