Oliko Netflix Lopuksi selvittää, miten käyttää Facebook kunnolla?

Aadolf Ahmaoja Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Jälkeen erittäin tutkinut sosiaalisen median viesti Netflix toimitusjohtaja Reed Hastings viime vuonna, online video streaming yritys näyttää tajunnut, miten oikein käyttää Facebook herättämättä sääntelyviranomaisten.

Keskiviikkona Netflix julkisti uusia sosiaalisia ominaisuuksia, joiden avulla sen 27.000.000 Yhdysvaltain tilaajaa linkittää Facebook. Netflix jäsenet voivat nyt nähdä, mitä elokuvia ja osoittaa heidän ystävänsä ovat katselleet. Päivitys alkaa tänään, ja on saatavilla kaikkien kotimaisten tilaajille loppuviikosta. Netflix tarjoaa samanlaisia ​​sosiaalisia ominaisuuksia kansainvälisille jäsenille yli vuoden.

Markkinat ovat 5 vuoden huippuihin! Löydä parhaat varastot omistaa. Klikkaa tästä meidän tuoreen Feature Stock Pick nyt!

"On olemassa muutamia parempia tapoja löytää elokuvan tai tv-sarjan ihastut kuin kuulla sitä ystävillesi," sanoi Tom Willerer, varatoimitusjohtaja tuoteinnovaatioiden klo Netflix. "Facebook jo helpottaa kansainvälisten jäsenten pitää yhteyttä ystäviin yli TV-ohjelmia ja elokuvia ja olemme innoissamme nyt tuoda tätä kokemusta meidän Yhdysvaltain jäsenille."

Yllättävää, yksityisyys on suuri huolenaihe, kun Facebook on mukana mitään. Netflix kerää jo mitä jäsenet katsella sisällä Netflix, mutta Facebook integraatio on vapaaehtoista. Kun valitsevat yhteyden Facebookiin käymällä "Sosiaalinen Asetukset" at Netflix.com jäsenet näkevät krs otsikot katsellut ystäviä tahansa laite, joka virtaa Netflix, niin kauan kuin ystäviä myös päättänyt integroida Facebookiin. Nimet uusia luokkia ovat "Friends" suosikit "ja" Katsotut ystävillesi. "

Netflix kertoo lehdistötiedotteessa, että sosiaalisia ominaisuuksia ajan mittaan ja uudet ominaisuudet testataan säännöllisesti. Tulevat testit sisältävät lisäämällä kyky jäseniä keskustelemaan suosikki nimikkeitä Facebookissa ystäviensä kanssa, joka voisi vahvistaa käyttökokemusta ja auttaa Netflix paremmin kilpailemaan muiden videopalvelut kuten Amazon.com, Youtube, ja Hulu.

Markkinat ovat 5 vuoden huippuihin! Löydä parhaat varastot omistaa. Klikkaa tästä meidän tuoreen Feature Stock Pick nyt!

"Vuosien varrella, Netflix on syventänyt Facebook integraatio, jotta ihmiset voivat löytää elokuvia kautta ystäviä ja kertomaan, mitä he katsovat", sanoi Facebook johtaja Platform kumppanuuksien ja Operations Justin Osofsky. "Niiden integraatio, Netflix on uusi mahdollisuus päästä yli miljardi ihmistä Facebookissa. Odotamme Netflix edelleen integroida Facebook ja tarjoavat yhteisön rikas tapoja löytää elokuvia ja TV ystäviensä kanssa. "

Uusi Facebook Kauppa on toivonut sijoittajien, kuten Netflix osakkeet hyppäsi yli 6 prosenttia keskiviikkona, pitää paikkansa paras S & P 500 esiintyjä vuoden. Se on suuri parannus Netflix viimeinen tapaus Facebook.

Markkinat ovat 5 vuoden huippuihin! Löydä parhaat varastot omistaa. Klikkaa tästä meidän tuoreen Feature Stock Pick nyt!

Joulukuussa Securities and Exchange Commission lähetti Netflix varoituksen ampui jälkeen Hastings lähetetty hänen Facebook-seinälle että Netflix kuukausittain katselu ylitti miljardi tuntia ensimmäistä kertaa kesäkuussa. SEC ollut onnellinen yli ilmoitus yrityksen tietojen rajallinen yleisö, vaikka virka tehtiin varsin suosittu tiedotusvälineissä.

Uusia sosiaalisia ominaisuuksia on mahdollista vain Yhdysvalloissa, koska kongressi päivitetty Video Privacy Protection Act 1988 aiemmin tänä vuonna. Se esti elokuva-vuokraamot jakamasta ihmisten katselu historiaa. Hastings, myös hallituksen jäsen Facebook, painostettu kongressi muutokseen.

Älä Miss: Hinta Tunnisteet ja kuvaruutukoon Ajo Tablet Kasvu

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha