Oliko Cleveland Cavaliers todella menettää Bostonissa?

Taru Aarnio Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Cleveland Cavaliers hoiti liiketoimintaa sunnuntaina jossa 101-93 voiton Boston Celtics. Ei ainoastaan ​​tämä voitto valmiiksi ensimmäisen kierroksen lakaista, mutta se oli organisaation ensimmäinen onnistunut pudotuspeleissä sarja vuodesta 2010. On selvää asiat etenevät oikeaan suuntaan tämä nuori Cavs joukkue, joka voi nyt levätä ennen niiden seuraavalla kierroksella alkaa. Oikea? Ei aivan.

Cavaliers voidaan etenee itäisen konferenssin semifinaali 2015 NBA-pudotuspelit, mutta uusin saavutus ei tullut ilman kustannuksia. Kanssa 5:22 jäljellä ensimmäisellä neljänneksellä, Cleveland Kevin Love olkapää meni sijoiltaan jälkeen sotkeutuminen kanssa Bostonin Kelly Olynyk. Kaksi taistelivat yli löysä pallo, kun tapaus sattui. Olynyk vaadittiin virhe on pelata, ja rakkaus heti syöksyi pukuhuoneeseen pidellen olkapää kipu. Tämä koko tilanne ei istu hyvin Cavaliers eteenpäin.

"Luulin, että se oli pensas-liigassa pelata", sanoi Rakkaus pelin jälkeen. "Olynyk oli valoon, ollut mitään mahdollisuuksia saada pallo, ja se on aivan liian huono, että hän menisi niille pituudet ottaa joku pois pelistä ja tehdä jollekulle. Minulla ei ole epäilystäkään mielessäni, että hän teki sen tahallaan. "

Tämä oli riitaisan sarjan että esillä kova näytelmään molemmat joukkueet. Kuitenkin, tämä matchup on ehkä hieman enemmän fyysistä kuin ennustettu. Valitettavasti huolimatta voittaa sarjan, Cavs saattanut kärsiä heikentyä prosessissa.

Sen jälkeen hänen vammoja, Rakkaus joutui istua loput Game 4, mutta nyt näyttää siltä, ​​hänet voidaan sivussa pitkään aikaan. Vaikka joukkue on vielä ajaa enemmän testejä, ESPN: n Brian Windhorst ilmoittaa, että rakkaus voi olla pois kokoonpanolla vähintään kaksi viikkoa. Tämä olisi murskaus isku. Ei vain Cleveland Cavaliers puuttuu syvyyttä roster, mutta rakkaus kyky venyttää lattia on elintärkeää klubin menestys hyökkäykseen loppuun. Ikään kuin tämä ei ollut tarpeeksi huono, Cavs voivat joutua vielä shorttia eteenpäin.

Sanoa peli sai vielä fyysisemmäksi jälkeen Rakkaus vasemmalle olisi vähättelyä. Ensinnäkin, Cleveland "Enforcer" Kendrick Perkins, sai vaati teknistä jälkeen jabbing Bostonin Jae Crowder. Tämä vaihto tapahtui jälkeen Perkins löi Crowder maahan tulee laiton valinta. Mutta asiat eivät lopu tähän, koska Crowder Night jatkaisi pahenee.

Vuoden kolmannella neljänneksellä, vaikka hänen joukkue on jopa 21 tässä vaiheessa, JR Smith ei arvostaa Crowder nojaa olkapäätä, kun hän yritti saada asentoon alla kori. Smith näyttää hänen paheksuntaa kääntämällä kätensä takaisin ja yhdistävät ampui vastaan ​​Crowder kasvoja. Tämä johtaisi räikeä virhe-2 ja automaattinen poisto varten Cavaliers swingman. Liiga tarkastelee tätä leikkiä, ja siellä on hyvä mahdollisuus, että Smith voi löytää itsensä keskeytettiin pari pelejä seuraavassa sarjassa. Ikään kuin menettää rakkaus ei riitä, nyt Cavs on käsiteltävä mahdollisuus menettää toisen käynnistin.

Sarjalle, joka oli jo fyysinen puoli, Game 4 otti asiat aivan uudelle tasolle. Rakkaus oli vakuuttunut siitä, että Olynyk meni hänen jälkeensä tarkoituksella. Boston pelaajat vahvasti eri mieltä tästä näkemyksestä, mutta LeBron James selvästi ottanut poikkeus pelata.

"Se ei näyttänyt koripallo pelata", hän sanoi. "Olen nähnyt paljon keskeytyksistä minun aikanani, ja että tie-in oli hieman erilainen. Haluamme pelata koripalloa oikealla tavalla. Haluat olla fyysistä, mutta et koskaan halua pelin saada käsistä. "

Ennen tapaus, Rakkaus oli ottaa hirviö alkaa hänen ensimmäinen playoff kokemus. Hän oli keskimäärin 18,3 pistettä ja 9,0 levypalloa ottelua kohden samalla yhteyksiä myös 47,1% hänen laukausta kolmen pisteen alue. Se on sääli, että hän on pakko istua sivussa vielä vähän. Cavaliers olivat kaikesta päätellen geeliytymistä, ja tämä on se minkäänlaista apua niiden jatkuva pyrkimys NBA-mestaruuden.

Asiat eivät ole kaikki huono Cavaliers. James on edelleen käynnissä show, ja Kyrie Irving käsittelee painetta hänen ensimmäinen postseason. Mutta juuri kun ilmeni, että Cleveland aikoi edetä ohi ensimmäisellä kierroksella täysin vahingoittumattomana, kohtalo oli erilainen suunnitelma mielessä. Nyt oletamme, me todella saada nähdä, mitä tämä joukkue on tehty. Cavs tulee seuraavalla kierroksella pudotuspeleissä ilman tappioita ennätys. Koska miten asiat osoittautui Game 4, on selvää, että se ei oikeastaan ​​kyse.

Kaikki tilastot ovat kohteliaisuus Basketball-Reference.com ja ESPN.go.com.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha