Oli sama autovakuutuksia vuotta? Uskollisuus voi maksaa enemmän

Vappu Suutari Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kun oli viimeinen kerta, kun ostamassa uusi autovakuutuksia? Jos et muista, milloin viimeksi olet muuttanut auto vakuutusyhtiöt, se vain voi olla aika tehdä ostoksia. Vakuutus koulutus sivusto InsuranceQuotes.com havainneet, että monet kuljettajat ovat lojaali niiden vakuutusyhtiöille - mutta se ei ole syitä voi ajatella. Getting hyvää vauhtia on vain vähän tekemistä niiden ikuinen uskollisuus. Useimmat ohjaimet pysyä laittaa yksinkertaisesti koska he eivät koskaan ryhtynyt etsimään parempia korkoja. Näin ollen ne pysyvät samassa yrityksessä vuodesta toiseen, vaikka hinnat ovat vähemmän kuin ihanteellinen.

Uskollinen joukko

Viime Kotisivut tutkimuksessa havaittiin, että keskimääräinen amerikkalainen kuljettaja ei ole muuttunut auto vakuutusyhtiöt 12 vuotta. Jotkut kuljettajat ovat vielä uskollisia kuin. Noin 1 4 kuljettajien on pysynyt saman autovakuutuksia yhtiön palveluksessa yli 16 vuotta. Mikä vielä yllättävämpää on, että jotkut ovat roikkui siellä yli 30 vuotta.

"Amerikkalaiset voivat ajatella uskollisuus kannattaa, mutta kun se tulee vakuutusta, se ei aina tapahdu. Jos et ole asioinut autovakuutuksia koska 90-luvun, se on todennäköisesti turvallista sanoa, että et saa parhaan tarjouksen ", sanoo Laura Adams, InsuranceQuotes.com n vanhempi analyytikko.

Haluttomuus tehdä ostoksia

Joten kuinka monet ihmiset eivät ostoksia noin ollenkaan? Oikeastaan ​​enemmän kuin voi ajatella. Insurance havaittiin, että noin 36% kuljettajista ei koskaan osta paras autovakuutuksia lainausmerkit. Millennials ja eläkeläiset olivat enimmäkseen todennäköisesti kuuluvat tähän ryhmään. Noin 30% sanoi, että he vain metsästää parempi korko parin vuoden välein.

Muita tutkimuksen tulokset:

  • 46% amerikkalaisista eivät tiedä, että voit vaihtaa auto vakuutusyhtiöt milloin tahansa. Millennials todettiin vähiten tietoa, kun se tuli autovakuutuksia. Jotkut tuhatvuotinen TET kertoi mielestä se oli tarpeen odottaa uusimispäivää ennen kytkimen voitaisiin tehdä.
  • Noin 64% kyselyyn vastanneista kertoi he luulivat ostokset autovakuutuksia oli vaivan arvoista, mutta ei monet heistä säännöllisesti asioinut paremmin vakuutus.
  • 66% vakuutuksenottajien harvoin tai ei koskaan tutkia, ovatko he voisivat saada niiden kattavuus vähemmän rahaa.

Miksi ei amerikkalaiset shoppen?

Huolimatta siitä, että saada parempi korko voi säästää satoja dollareita vuodessa, jotkut kuluttajat vieläkään ei väisty. American kuljettajat ovat aivan liian kiireinen tehdä muita asioita. Useimmat kyselyyn vastanneista kertoi, että shoppailla kesti liian paljon aikaa. Toiset sanoivat prosessi oli turhauttavaa tai monimutkainen.

Getting paras käsitellä

InsuranceQuotes suosittelee ostoksia säännöllisesti sekä ostoksia eri kanavien kautta. He neuvovat kuluttajia ensin tarkistaa riippumaton aineen sekä yritykset, jotka eivät käytä riippumattomien aineita. Myös saada vähintään viisikymmentäseitsemän yli neljä lainauksia verkossa vakuutusyhtiö sivustot. Siirry tästä ylimääräisiä tapoja alentaa autovakuutus.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha