Oletteko valmis varten Vaalipäivä?

Hemminki Koskela Heinäkuu 25, 2016 Miscellany 35 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
ty

Elisabeth McNamara, liiton puheenjohtaja Naisten Äänestäjät

Alle 24 tuntia, äänestyspaikoilla paikkoja monissa yhteisöissä eri puolilla maata avaavat ovensa ja tervetuloa äänestäjien äänensä tuhansia äänestyskierroksella aloitteita ja valtion ja kunnallisvaaleissa. Onko sinulla ja läheisillesi on tietoa tarvitset äänestää huomenna?

Anna osoite, VOTE411.org rakentaa henkilökohtaisen äänestys opas, joka sisältää ajan tasalla tiedot, joita tarvitset heittää äänestyksenä.

Miljoonat äänestäjien menossa gallupit tänä vuonna puolustamaan mitä tärkeintä yhteisöissämme ja meidän elämäämme. Toivomme aiot liittyä naapurit osallistumaan onko vaalit omalla alueella ja toivon sinun kannustaa rakkaansa tekemään samoin. Nämä vaalit ovat noin työpaikkamme, meidän terveys, yhteisöissämme ja tulevaisuutemme. Meidän kaikkien on punnita.

Kysy ystävien ja perheen: Mikä on suunnitelman Vaalipäivä? Aiotteko äänestää ennen tai jälkeen työn? Aiotteko käydä äänestämässä kanssa naapuri tai ystävä? Aiotteko ottaa lapsesi jakaa kokemuksia? Nyt on aika tehdä suunnitelma.

Äänestäminen tuo meidät yhteen amerikkalaiset. Se on yksi kerta, kun olemme kaikki samanarvoisia. Sillä ei ole väliä, jos olet rikas tai köyhä, nuori tai vanha; Vaalipäivä on tilaisuus tukea paikkakunnalla ja on sananvaltaa tulevaisuuden. Aikana, jolloin niin paljon on vaakalaudalla maamme ja tulevaisuutemme, äänestäminen antaa meille mahdollisuuden hallita. Jokainen ääni on tärkeä ja yhdessä, meidän ääntä tekee eron.

Liity naapurit vahvistamisessa paikkakunnalla äänestämällä vaaleissa, ja kiitos Making Democracy Work.

Tämä viesti oli alunperin julkaissut League of Women Äänestäjät.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (9)
Teija Hakkarainen
  Like 3   Dislike 2

OK .... joten vaalipäivänä on mennyt .... Mutta meillä on 2014 tulossa ... ja Punjabin on säätänyt äänestysrajoituksia useissa "Red" valtioita .... selvittää, jos uusia sääntöjä oman valtion. ..if joten päivittää rekisteröintiä ja auttaa niin monet ihmiset tekevät niin myös jos voit .... auttaa paikallisten, valtion ja liittovaltion ehdokkaille mahdollisimman hyvin ... dump Tyhmät ihmiset vuonna 2914. muistaa äänestääksesi & nähdä, jos tahansa naapurit tarvitsevat apua saamaan äänestämään. Auttaa, jos voit. Naiset, olemme vahvempia yhdessä !!!

Aatto Lahti
  Like 2   Dislike 1

Ei nimiä, mutta Luojan kiitos, että tietty joku ei ole oikeutettu presidentiksi uudelleen.

Villiam Alén
  Like 5   Dislike 0

Aina valmis äänestämään / valmistautunut vaalipäivän ,, sai ilmaista mielestäni ...

Jeremias Kiiskinen
  Like 1   Dislike 2

Näen Cuccinelli on puhdistettu 40000 demokraattien alkaen äänestäjien rekisteröinti rullat parantaa hänen mahdollisuuksiaan. Nevada Assembly Vähemmistön johtaja, Pat Hickey, paljasti tarkoitus mutlt-valtion, ALEC tukema, republikaanien purge: "Luultavasti jossa meillä oli miljoonan äänestäjän osoittautua vuonna 2012; meillä on kuin 700.000. Paljon vähemmistöjen, paljon nuorempi ihmiset eivät osoittaudu ei-presidentin vuoden. Se on hyvä vuosi republikaanit! "

Aarne Summanen
  Like 5   Dislike 2

Mukava nähdä tämän. Kyllä, äänestäminen on yhteisön toiminnan ja meidän pitäisi kannustaa toisiamme äänestää. League of Women Äänestäjät on kansallinen aarre.

Rauna Hänninen
  Like 3   Dislike 2

Ole hyvä ja käytä äänenne, se on sinun ääni !!

Riikka Tikkanen
  Like 5   Dislike 1

Kiitos saada tämä resurssi siellä - niin paljon TX naiset joutuvat allekirjoittamaan todistuksista äänestää ja muut ghastlies että luotettu resurssi pitäisi auttaa pitämään äänestäjiä menettää oikeutensa

Aulis Heikkilä
  Like 2   Dislike 0

Ei ole väliä miten henkilö ääntä ... ehdokkaat ovat candudates koska ne on ostettu tavalla tai toisella ... he vain käyttää tiettyjä asioita heidän edukseen ... sanoa abortion..its kuollut asia, mutta kansa äänestää jotka uskovat voivansa muuttaa tai pitää se ..... tupakointi peilit IT on korruptoitunut ja voit äänestää loputtomiin, vaan kunnes muutat SYSTEM .... sen turhaa

Onerva Hakkarainen
  Like 2   Dislike 1

Am 78, ovat äänestäneet kaikissa vaaleissa vuodesta 1956. Ei voi ymmärtää, miksi ihmiset ovat niin laiskoja! Haluan lisätä tähän kommenttiin että muutimme ja menetti Internet-palvelu kuukaudessa. Kun yritin saada takaisin paikan päällä he väittivät sähköpostiini oli virheellinen, myös salasana. Olen lähetetään apua kahdesti ja juuri "lutikoilta" kirjain vastineeksi. Näin minä kirjattiin minun vaihtoehtoista sähköpostiosoitetta, uusi kirjaudu sisään, uusi salasana. Minulla oli paljon ystäviä ennen, aloittaa kaiken. Joku todella pudotti pallon. Hävetkää sivuston ohje.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha