Olet menossa saada liikenteen lippu Pian

Elsi Lahti Tammikuu 27, 2017 Miscellany 12 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Olet menossa saada liikenteen lippu Pian

Kuinka pian? No se riippuu siitä, millaista muoto oman valtion talous on. Mutta kokemuksia olen kerännyt ystäviä, sukulaisia, työtoverit, ja tietenkin omaa elämääni, mielestäni se on turvallista sanoa, voit maksaa noin eräänlainen rangaistus vuoden kuluessa.

Olen kirjoittanut noin ylinopeutta lippuja ennen, ja pysäköinti lippuja, liian. Oli aika, jolloin liikenteen rikkomisesta oli harvinainen asia elämässäsi. Itse asiassa jotkut ihmiset eivät ole koskaan kerran saanut lippu. Mutta kello käy hänen täydellinen ennätys, ja jos sinulla on yksi, se voi pian pilalle.

Syy on yksinkertainen. Rahaa. Oikeastaan ​​vaikea rahan puute. Jokaisen valtion Amerikassa on tunne haittavaikutuksia viime vuosikymmenen, ja ne ovat kaikki epätoivoisesti etsivät tapoja talousarvion tasapainottamiseksi. Ja kerta toisensa jälkeen, yksi luotettava tulonlähde vaikeina aikoina on ollut liikenteen lippuja.

Katso tämä ihana seikka, löysi tutkijat Federal Reserve Bank of St. Louis ja Arkansasin yliopisto Little Rock:

10% lasku liikevaihdon kasvu aiheutti 6,4% enemmän seuraavan vuoden kasvuvauhti liikenteen lippuja.

Se ei ole sattumaa. Ei onnistu. Mikä on todennäköisyys, että kun ajat ovat vaikeita, ja ihmisillä on vähemmän rahaa, he yhtäkkiä heittää varovaisuutta tuuli ja aloittaa ylinopeutta enemmän, tai perässä, tai käynnissä punaisia ​​valoja? Se olisi päinvastainen vaikutus todella; vähemmän rahaa sinulla on, sitä epätodennäköisempää olet tehdä mitään vaarantaa sen.

Ja kuitenkin, vaikeina aikoina, liput nousevat. Valtakunnallisesti keskimääräinen sakkolappu on noin $ 150 um. Ja Yhdysvalloissa, 93000 ylinopeutta liput annetaan joka päivä! Yksinkertainen matematiikka johtaa sinut ruhtinaallinen summa $ 5.1 miljardia! Se ei ole juuri summan voit leikata talousarviosta. Itse asiassa, se on helppoa rahaa valtion kerätä. Ja nyt, että kaappi on paljas, vanha äiti Hubbard valtio katsoo sinua varten käteistä.

Kuten USA Today raportoi vanha 5-10mph tyyny että virkamiehet käytetään sallimaan autoilijoille on katoamassa, ja nopeasti. Useat virkamiehet Puhuin aikana tutkii tätä artikkeli kertoi minulle, että mitään muuta kuin 2mph yli nopeusrajoituksen on liikkuva rikkomus, ja jollei sakkoa ja pisteitä. Tämä 2mph on pohjimmiltaan virhemarginaaliin niiden varusteet, he eivät sano 2mph yli on ok.

Samalla olen oltiin kertoi tämän, olen myös oppinut "lippu laskukertaa." Mitä ne ovat, saatat kysyä? No, päivinä, että virkamiehet määritetty liikenteen tulli, ne on tuoda niin monta lippua kuin mahdollista tiettynä aikana; yleensä noin neljä tuntia. Tunnistat lippu matkan kun näet useita poliisiautoja ja polkupyöriä vetämällä yli autoilijat puolella tietä, yleensä pahamaineinen nopeusrajoitusmerkki tälle alueelle.

Minun viime tapaus mukana alue, joka olisi kaikki tilit olla 55mph vyöhyke. Tie oli 30mph vyöhyke, nousee 35mph, mikä on mielestäni niin oudolta kuin teillä noin kotini, hyvin esikaupunkien alueella, ovat 45mph. Joka tapauksessa, en nähnyt 30mph merkki, kiinni muutamaan yli 35mph ja sai lipun. Upseeri piti selittää, miksi oli vedetty yli, koska olin Clueless, ja jopa piti näyttää minulle tarkka piste, jossa tie meni 30-35, ja miten he kellotetaan minua juuri ennen sitä. Hän sanoi, että se katselee maahan. Mielestäni se oli häpeä, en voi olla varma. Nyt minulla on $ 110 hieno ja 2 pistettä minun lisenssi, puhumattakaan mukava vaellukselle minun vakuutusten hinnat.

Ja koska kaikki edellä mainitut, se tarkoittaa, kaikki on nyt ehdokkaana lippu, onko se ylinopeutta tai jotain muuta. Vaikka ajaa kuin Miss Daisy, olet ristikko nyt.

Katsos, ylinopeus voi olla suosituin liikenteen lippu, mutta se ei ole ainoa. Aggressiivinen ajo liput ovat ylös ja saat hienon ja 2-4 pistettä lisenssin ajo aggressiivisesti. Tähän sisältyy leikkaus muita autoja ja kuorma, perässä, kulkee väärälle puolelle, oleskelevat trukin kuolleen kulman ja enemmän.

Sitten on muita rikkomuksia, jotka käytetään olla vain varoitus. Ajovalojen ulos, esimerkiksi, on ticketable rikos. Tekstiviestejä ja ajo, tai minkä tahansa muun matkapuhelimen käyttö, on erittäin ticketable. Teknisesti, et ole edes tarkoitus syödä tai juoda mitään ajon aikana, vaikka mukin pidikkeet. Ja sitten on niitä punainen valo kamerat. Ne ovat osoittautuneet ei estää ketään käynnissä punainen, mutta on enemmän niitä menee päivittäin. Syy? Lipputuloista.

Voit lyödä vetoa pohja dollari että viranomaiset käyttävät nyt jokainen liikenteen rikkomisesta käytettävissä lisätä lippu laskukertaa. Ja ennen kuin mennä kirous ulos virkamiehet, eivät. Heillä on suunnilleen yhtä paljon valinnanvaraa asiassa kuin sinä. Nämä ovat tilaukset, ja määrätään takia talousarvion kysymyksiä. Pohjimmiltaan, antaa lippuja tai katsella työpaikkoja ja laitteet hävitä. Ja se kaikki tapahtuu varjolla "tehdä tiet turvallisempi paikka." Vaikka tämä on tietysti totta, ja me kaikki haluamme parantaa teiden turvallisuutta, miksi turvallisuus niin paljon enemmän huolta, kun valtion talousarvio kriisi?

Se on huono uutinen. Nyt, mitä voit tehdä asialle?

 

Ei paljoa. Niille, jotka sanovat "älä nopeuttaa sitten" teet monimutkaisempi asia aivan liian yksinkertainen. Joskus todella uskot tottele nopeusrajoitus, joten nimi "nopeusrajoitusmerkki." Saatat jopa olla niin varovainen, että menet liian hidas, ja jälleen kerran lippu kirja voi tulla ulos. Mutta tässä on muutamia vinkkejä voit käyttää yli ja ohi tavallisesta ajo tapoja. He luultavasti ei estä väistämätön, mutta ne voivat auttaa se viivästyy merkittävästi.

Käytä GPS tarkkailla nopeuttasi
Jos sinulla on GPS autossa, ja se on kaikki hyvä, se kertoo, ei vain kuinka nopeasti olet matkalla, mutta mitä lähetetty rajat ovat tiet olet. Vaihdan kaivoksen aina kun olen ajo nyt, ja pitää minun nopeus vihreä palkki, joka toisinaan muuttuu keltaiseksi. Jos se menee punainen, jopa toista, otan jalka pois kaasu.

Älä vain "Go Traffic" ja odottaa olla turvallinen
Se on yleinen tekosyy joka kuljettaa vettä, mutta ei enää. Jos olet tekemässä 65mph on 55mph vyöhykkeellä, koska kaikki muut tekevät sen, voit silti saada lippu. Totta, se voi olla vaikeampi upseeri yhden sinut ulos, mutta se ei tarkoita, he eivät tee sitä. Käytä polkemaan jos sinulla on. Ja joka johtaa kauniisti seuraavaan kohtaan.

Älä anna periksi Road Hogs ja kiusaajat
Tein 41mph vuonna 40mph vyöhykkeellä tänään. Pick-up-autojen takanani oli niin lähellä, saatoin nähdä kuljettaja ei ollut ajeltu muutamassa päivässä. Hän oli kudonta ympäri, pannen kätensä ilmaan, jolloin selvää eleitä että olin hidas valmentaja, ennen kuin lopulta nojasi sarvi ja sitten ohittaminen minut sokea kulma. Se ei ole helppo ajaa tämän paineen alaisena, mutta olet tekemässä mitään väärää. Ja ihmiset, jotka takaluukku te, he saavat lippunsa, ja taloudellinen oppitunti, kauan ennen kuin tulee.

Watch Your Speed ​​aina
Se voi hiipiä sinua, varsinkin jos käytät vakionopeussäädin. Pidä silmäsi auki merkkejä ja yöpyä nopeusrajoitus tai vain murto yläpuolella.

Älä Aggressiivinen kuljettaja
TACT halutaan vahvistaa nyt, useissa valtioissa. Jos saat liian lähelle auton tai auton, tai leikata kertaluonteinen, voit nähdä lippu. Anna jokainen auto tiellä runsaasti tilaa. Mielestäni yksi auton pituus jokaista 10mph nopeus on hyvä.

Pidä autosi huippukunnossa
Jos sinulla ei ole nykyaikainen auto, se ei voi kertoa teille, että valo on sammunut. Tarkista valot säännöllisesti, et halua lipun jotain niin pieni kuin $ 15 lamppu muutos. Myös huonossa kunnossa ajoneuvot törröttää kuin kipeä peukalo. Haluat autosi olla jotain, joka ei herätä huomiota.

Vältä ajamista yleisillä teillä
Ei helppo tämä, mutta kokeile ottaa polkupyörän kirjastossa tai kahvilassa. Bussilla tai kevyen raideliikenteen töihin. Ne ovat tapoja käytännössä poistaa mahdollisuudet liikenteen lippu.

Turvavyötä aina
Tuntuu "duh" ehdotus, mutta jos saat veti ohi liikenteen rikkomisesta ja turvavyö on pois, se on toinen lippu. Tietenkin, sinulla ei ole mitään syytä olla korva turvavöiden muutenkin, niin "napsauttamalla sitä tai lippu."

Pysy kaukana Fast Lane
Tämä on varattu ohittamassa, tai ainakin sen pitäisi olla, mutta yleensä asuu kuljettajille, jotka haluavat kerroksessa sitä. Ja jos pysyä nämä kaverit, olet lipunmyynti vyöhykkeellä.

Varo poliisi
He pysäköidä autonsa vastaavissa paikkoja joka päivä, ja ajaa merkitsemätön autoja, jotka on katettu peilit ja antennit. Pidä silmäsi auki. Älä luota tutkanpaljastin joko, ne eivät ole luotettavia ja niillä vain todella ärsyttää poliisi jos olet vedetty yli.

Kiinnitä huomiota Kaukovalovilkku
Muut autoilijat varoittaa, jos he huomaavat poliisi auto edessäsi vilkuttamalla valot. Jos huomaat sen, he eivät ole ystävällisiä, he kertovat voit hidastaa sitä.

Katso Autoilijat lähimmäisiäsi, erityisesti Ahead
Jos huomaat enemmän jarruvalot tulossa kuin tavallista, voi olla nopeusrajoitusmerkki eteenpäin. Truckers myös kommunikoida toistensa kanssa, joten jos kuorma ympärilläsi hidastaa, tekemään samoin. Ne voivat jo tietää poliisiauto odottamassa.

Olen varma, että voit ajatella enemmän tapoja pysyä valppaana, joten, jätä ne kommentit alueella. Nyt, en ole kannattanut ylinopeus tässä artikkelissa, olen vastaan ​​mitään, mikä on vaarallinen ajo. Uskon kuitenkin, että olemme nyt, kuten yhteiskunta, joutuvat maksamaan hallituksemme puutteista saamalla näitä lippuja, jotka ovat täysin tarpeettomia. Aja turvallinen kaikille.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha