Olenko Love My Best Friend tai Sekoitus tunteita?

Ismael Isotalo Elokuu 8, 2016 Elämäntapa 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Se voi olla vaikea erottaa rakkautta ystävyyden joskus, ja vielä vaikeampaa, kun olet yrittää selvittää, jos olet rakastunut paras ystävä tai vain tunne ne vahvat siteet ystävyyden.

On aina jossain vaiheessa elämäämme kun alamme kyseenalaistaa tunteitamme, yötä kun olemme makaa sängyssä Muistelen että hämmästyttävä yö Black Keys konsertti, tai miten olet toistensa lauseita ja on sisällä vitsejä kukaan muu ymmärrä .

Hämmentävää rakastunut ystävyys ei ole harvinaista. Kuitenkin ennen kuin mennä ja kertoa paras ystävä että rakastat häntä ja haluavat olla enemmän, sinun pitäisi oikeastaan ​​kysyä itseltäsi "Olenko rakastunut minun paras ystäväni?" No, toivomme nämä kysymykset auttavat sinua toteuttamaan oikeat tunteensa.

1. Mitä mieltä olet hänen päivät?

Lähde: kautta mindbenderent.com

Kun hän ulos nainen, miten todella tuntuu? Oletko kateellinen jokainen tyttö hän koskaan päivätty? Yritätkö sabotoida hänen suhteita? Jos näin on, niin olet rakastunut paras ystävä ja luultavasti eivät edes ymmärtää, mitä olet tekemässä.

Yrittämällä sabotoida hänen suhteita olet rajan linjan "ystävä" ja "psyko". Sen sijaan, että paha tyttö, miten noin vain kertoa hänelle, miltä sinusta tuntuu?

Jos, toisaalta, olet todella onnellinen, kun hän on hyvä nainen, ja ei pelkää kertoa hänelle, kun hän on jonkun kanssa, että on täysin väärin häntä, olet todennäköisesti vain olla hyvä ystävä. Vähän mustasukkaisuus on normaalia, kun joku muu on aloittamisesta parhaan kaverisi huomion, mutta jos voit erottaa hyvän pahasta tytöt hän juontaa, niin olet todella vain on hyvä ystävä.

2. Ovatko hänen tyttöystävänsä kateellinen sinulle

Sponsoroidut

Mitä kunkin haluaa sängyssä, mutta ei koskaan kerro sinulle ...

Lisää 1 yksinkertainen ainesosa seksuaalista ohjelmistoon ja hänet seksuaalisesti riippuvaisiksi sinua ...

Lähde: kautta magforwomen.com

Jos hänen tyttöystävänsä ovat aina kateellinen sinulle, niin saatat olla yhteydessä häneen, joka on syvempi kuin tiedät. On monia miehiä ja naisia, jotka ovat parhaita ystäviä vastakkaista sukupuolta, ja vaikka jotkut tyttöystäviä saattaa saada hieman kateellinen, suurimmaksi osaksi, se ei ole mitään muita huomattavia huolissaan.

Jos kaikki hänen päivämäärät antaa sinulle haista silmään, vaikka, niin sanoisin joitakin tunteita siellä sinun ja paras ystävä, että ehkä et ole tunnustaa.

3. Onko koskaan ollut mahdollisuus te kaksi yhdessä?

Lähde: kautta allwallpaper.us

Oliko koskaan aikaa teidän ystävyyden, kun kaksi olisi voinut tulla pari? Ehkä yhteinen suudelma hetken tunteita, tai ehkä yhden yön itkua syliinsä johti yöllä sängyssä? Ehkä hän tunnusti joitakin piilossa tunteita, kun hän oli ollut muutama liikaa olutta yksi yö?

Joka tapauksessa voi olla, jos oli koskaan mahdollisuus olla pari tämä kaveri, saatat ajatella häntä enemmän kuin ystävä. Kun nämä rakastava tunteet aloitetaan, on vaikea liikkua niiden ohi ja palaa vain ystäviksi.

4. Onko hän aina ensimmäinen henkilö luulet?

Lähde: kautta galleryhip.com

Me melkein aina ajatella meidän paras ystävä ennen kuin kukaan muu, kun meillä on jotain mehukas sanottavaa. Olipa uusimmat juorut teidän hullu ex-poikaystävä tai se, että te vihdoin toteuttaa tavoite saada että edistäminen, paras ystävä on aina yksi haluat kertoa ensin. Se on normaalia ystävä kamaa.

Toisaalta, jos olet jatkuvasti ajatellut häntä ja mietin, mitä hän tekee, että yöllä, tai jos et voi odottaa nähdä hänet joka päivä, vaikka ei ole mitään uutta puhua, sinulla todennäköisesti on enemmän tunteita häntä kuin arvaatkaan.

Rakastumassa joku ei ole kyse vain ystäviksi ja jakaa kaikki uutiset, se on noin haluavat nähdä, että henkilö joka päivä ilman mitään syytä lainkaan.

5. Tuntuuko hankala, kun olet on "yksi kaverit"?

Lähde: kautta news.com.au

Epäilemättä ja paras ystävä pilailu edestakaisin. Itse olen varma, että siellä on mitään uutta antaa hänelle leikkisä booli käsivarteen tai häntä kiusanteko teiltä uncool bedhead näyttää. Miltä tuntuu, vaikka, kun hän tekee sen toisten edessä?

Jos sinua hoidetaan samalla tavalla yksityisen ja edessä hänen ystävänsä ja sinulla ei ole mitään ongelmaa, että, niin et ole rakastunut häneen. Katsos, vaistomaisesti, haluamme mies meidän laskuaan hoitoon meistä erilaisia ​​kuin hän kohtelee hänen ystävänsä.

Vaikka saatat olla mukava on yksi kaverit, kun olet yksin, jos hän ei tunnista sinua enemmän kuin kaveri, kun olet väkijoukkoon ja viitsi että, niin olet ilmeisesti pitänyt häntä enemmän kuin ystävä.

6. Onko seksuaalinen vetovoima?

Se on myös todella helppo sekoittaa rakkauden ja himon. Minulle, että on olemassa kaksi vyöhykettä: "ystävä" vyöhyke ja "Olin nukkua hänen kanssaan" alueella. En koskaan voi nukkua jonkun kanssa olen vain ajatella ystävänä. Ei ole väliä kuinka kuuma hän voisi olla kaikille muillekin, jos hän on kaverini sitten hän on minun kaveri ja mitään muuta.

Tästä huolimatta, jos huomaan, että ajan mittaan olen tulossa seksuaalista vetoa ystävä, niin tiedän, että olen alkanut tuntea enemmän kuin ystävyyttä. Minulle se on "aha" hetki. Jos olet seksuaalisesti vetoa paras ystävä, niin mahdollisuudet ovat hän on enemmän kuin paras ystävä sinulle.

Ennen tunnustat tunteita, haluan varoittaa, että jos hän ei tunne samalla tavalla, sinun ystävyys ei koskaan olla sama. Ei ikinä! Myös, jos loppuun asti yhdessä ja sitten hajottaa myöhemmin, et koskaan voi olla taas ystäviä. Olen ollut sekä tapahtua vuosien mittaan, ja menetti kaksi rakas parhaita ystäviä takia.

Olla varma siitä, miten sinusta tuntuu, ennen kuin teet liikkua, ja sitten olla varma, että voit hoitaa pahimmassa tapauksessa ennen kuin otat riskin. Toisaalta, ei hän riskin arvoista?

Sponsoroidut

# 1 asia, joka tekee Miehet Seksuaalisesti Addicted to You

Tämä 1 yksinkertainen asia käyttäytymisessäsi on valta tehdä miehiä seksuaalisesti riippuvaisiksi sinua ...
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha