Olen tehnyt abortin: Chelsea Handler sanoo ei kadu Her Abortti

Suvi Leppänen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Yksi kolmesta naisesta on abortin iän 45, mutta sanomalla "Minulla oli abortti" on hyvin vaikea lause monille naisille sanoa.

Niin vähän naisia ​​jakamaan kokemuksiaan abortti että voit usein kuulla, että naisten on valitettavaa, jolla on ollut abortti koska kukaan koskaan puhuu siitä. Itse asiassa, anti-valinta kannattaa yrittää maalata hyvin synkän kuvan siitä, mitä ottaa abortti on kuin naisille, mutta jostain Valitessaan abortti on päätös, joka ei täyty kauhua tai ajatellut pahoitellen.

Yksi tällainen nainen, koomikko Chelsea Handler, myönsi hiljattain ottaa abortin 16-vuotias haastattelussa Rosie O'Donnell. Kun O'Donnell keskusteltiin hyökkäykset Roe vs. Wade ja naiset sanovat, että ottaa abortti pilalla heidän elämäänsä, Handler sovittu, että "Ei", joka ei ollut hänen kokemus.

Handler lisää: "On selvää, sinun pitäisi tehdä mitä haluat kanssa kehosta. Ja älä anna kenenkään kertoa teille, mitä tehdä. Se on sinun päätös. Ja tietenkin, ei minulla ole pahoillani lainkaan. "

Käsittelijä osakkeita, jotka se oli hänen vanhempiensa jotka kannusti häntä abortin - "olivat kuin," Olet jo abortin. '"- Mutta silti kaikki nämä vuotta myöhemmin hän ei ole pahoillaan.

Olen tehnyt abortin Project

Jotta destigmatize kokemus ottaa abortin, feministi aktivisti ja kirjailija Jennifer Baumgardner alkoi "Olen tehnyt abortin Project" vuonna 2004. Voit poistaa hiljaisuuden ja salassapitovelvollisuus, joka ympäröi abortti, t-paitoja iskulause "Minulla oli abortin "myytiin osana hanketta. Baumgardner loi myös elokuva naisten abortteja tarinoita hänen ystävänsä Gillian Aldrich.

Baumgardner on sittemmin jaettu oman henkilökohtaisen abortin tarina artikkelin otsikolla, "minä tehnyt abortin ... Ja En häpeä jakaa kokemukseni." Juggling kiireinen ura kaksi pientä lasta, Baumgardner sanoo hänen suunnittelematon raskaus tuolloin tuntui "väärin - ei tuhoisan surullinen tai traaginen, vain jotain en voinut kestää tekee juuri niin elämässäni."

Joten hän oli abortin, ja hän ei kadu sitä eikä hän häpeää. Itse asiassa, hän löytää valta jakaa hänen tarinansa.

"" Minulla oli abortti "on minulle tärkeää sanoa, koska seison rinta rinnan muiden naisten, jotka uskovat oikeaan kaikkien ihmisten tehdä päätöksiä heidän kehonsa ja elämänsä. Tärkein, sanon tehnyt abortin ääneen, koska elämäni ei ole häpeällistä salaisuus. "

Niin harvat naiset menevät pöytäkirjan mukaan sanonut ne tehnyt abortin, mikä tekee Handler ja Baumgardner tarinoita niin merkittäviä. Niin paljon väärää tietoa siitä anti-valinta liike abortista, puhuviin kokemus, että 1 3 naisilla on niin hyvin tärkeää pro-valinta liike.

Mitä mieltä olet? On tärkeää syy on naisten kokemuksistaan ​​abortin?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (10)
Huhtikuu 7, 2017 | 00:58:15 | myöhemmin 7 kuukautta
Miko Holopainen
  Like 3   Dislike 2

Minulla oli yksi kauan sitten ja olen pahoillani nyt, mutta tuolloin se oli minulle tärkeää on se! En koskaan yksi uudelleen, mutta tämä on minun valintani, ei jotain pakoteta minua joitakin sääntöjä! Siunausta kaikille mukana tavalla tai toisella!

Huhtikuu 7, 2017 | 02:37:14 | myöhemmin 7 kuukautta
Tuomas Linkola
  Like 4   Dislike 2

Teini oli juuri pelastettu viikkoa vankeutta ja kidutuksen käsissä miehensä perhe.  HUOM TÄMÄ NAISENERGIAA VIDEO Hänen perheensä maksamaan velan, mutta hän kieltäytyi tulla prostituoitu saada lisää rahaa. Hän oli leikattu, poltettu savukkeiden kanssa, hakattiin massan ja monet hänen kynnet revittiin ulos. Hän oli tuskin elossa kun poliisi löysi hänet.

Huhtikuu 7, 2017 | 08:08:26 | myöhemmin 7 kuukautta
Heini Leino
  Like 3   Dislike 0

Tämä ei ole kenenkään liiketoimintaa, mutta henkilö, joka on raskaana.

Huhtikuu 7, 2017 | 09:11:21 | myöhemmin 7 kuukautta
Alisa Ahokainen
  Like 1   Dislike 2

Maria, Taidat olla vähän liian "cavalier" siitä, missä nainen olisi kulumista tällainen t-paita. Ei huolehtiva vanhempi olisi pukeutua niin paidan edessä omia lapsiaan, ellei hän oli jo selitti olosuhteet heille aiemmin. Oma pojanpoika tietää tyttäreni oli kaksi aborttia ennen hänen syntymäänsä ja on erittäin mukava, että. Hän ei tuomitse hänen äiti, koska hän päätti lopettaa kaksi suunnittelemattomia ja ei-toivottuja raskauksia. Hän ei voinut ottaa pilleri ja oli toksinen reaktio kierukka. Vaatetta olisi erittäin aiheellista käyttää työskennellessään PP tai vapaaehtoistyötä omissa tiloissaan, tai kokouksissa, joissa aihe on keskusteltu.

Huhtikuu 7, 2017 | 17:07:34 | myöhemmin 7 kuukautta
Tuure Tamminen
  Like 5   Dislike 1

Pitääkö käyttää näitä "Minulla oli abortti" Tshirts edessä yksi muut lapset? Vain utelias. Miten selität tämän heille? Hanki toinen t-paita, jossa lukee "Sinulla ei olisi sisko / veli mutta se vain ei tunnu jotain halusin tehdä tuolloin"?

Huhtikuu 8, 2017 | 21:41:11 | myöhemmin 8 kuukautta
Asmo Sihvonen
  Like 1   Dislike 0

Hitto soikoon, minä vihaan saada katkaista puolivälissä ajatteli. Ja että asia, miksi juuri Christian kreationismi? Miksi ei intiaani luominen tarinoita, heidän "uskonnonvapauden". Miksi ei hindu? Buddhalaisia ​​ja Jains? Entä taolainen ja Shinto? Kaikkien pitäisi saada "uskonnonvapaus". Ehkä valkoisen ylivallan voisi löytäneet oman kirkon, ja heidän "uskonnonvapaus" saattaa sallia heitä tappamaan mustat ja aasialaiset - pahus, ketään, joka ei ollut pitkä, valkoinen, ja vaalea - ilman syytteeseen heidän uskontonsa. Ja he voisivat elvyttää että kunnianarvoisa organisaatio, Ku Klux Klan, ja tuoda takaisin niitä ihania vanhoja perinteitä kuten rajat polttamista sekä lynkkaustapausta. Ateisteja ja vapaa-ajattelijoita voisi jopa löytäneet oman kirkon. Ei mitään lakia, joka sanoo, että he ovat palvomaan jumalaa. Ne voisivat palvoa, sanoa, tieteen tai matematiikka, tai vain vapaa-ajattelua. Ne voisivat jopa olla eri lahkojen eri tieteenalojen. Ehkä meidän naisten pitäisi löytyi oman "Kirkon perhesuunnittelua" ja vaatia aborttia ja syntyvyyden sisällytetään Edullinen Care Act, oman "uskonnonvapaus". Jep, mielestäni tarvitsemme enemmän tämän "uskonnonvapauden" juttu.

Huhtikuu 9, 2017 | 00:26:07 | myöhemmin 8 kuukautta
Marketta Tuomela
  Like 4   Dislike 2

Ya tiedä, en ajatellut sitä hieman enemmän, ja mielestäni olen täysin hyväksi tätä "uskonnonvapauden" juttu. Mitä me tarvitsemme tässä maassa on paljon lisää samaa. Christian Tutkijat voisi vaatia, että kaikki nykyajan terveydenhuollon kiellettyjä, mutta ne olisivat iloisia tarjota rukouksia sinulle, jos saat loukkaantunut tai sairas. Jopa ilmaiseksi. Ei enää suuria kustannuksia terveydenhoidon! Se tallentaa kaikki nippu! Kaikki muslimit voivat elää sharia, jotta he voivat tehdä niiden "kunnia" naisten murhat kun he saavat raiskattu tai tottelematta niiden miehiä. Tai ehkä he vain leikata pois nenään ja korvat. Ilman puudutusta, tietenkin. Ne ovat loppujen lopuksi omaisuutta miesten ja ei tarvitse niitä "hienouksia". Ja joka päivä koulussa luokat olisi lopettaa, jotta kaikki muslimi pojat polvistua kohti Mekkaan ja rukoilla tiettyinä aikoina. Emme halua kieltää heitä heidän "uskonnonvapaus". Tai ehkä muslimit voisi vain punnita terveydenhuollon asia, ja vaatia, että sille laitonta mieslääkärit tutkia naisten potilaille - nainen olisi tuoda miespuolisen sukulaisen osaksi tenttiä niiden kanssa kuvaamaan hänen oireensa. Tietenkin, ei olisi naisia ​​lääkäreitä tai muita ammattilaisia. Se on miehen työtä, ja heidän "uskonnonvapaus" kieltäisi että. Ai, joo, ja olisimme voineet Wicca opettajat lähettää kotiin uskonnollinen propaganda oppilaiden kanssa, tai jopa opettaa heitä noituudesta. Onhan kristityt saavat opettaa kreationismi kouluissa. Ja

Huhtikuu 9, 2017 | 05:56:37 | myöhemmin 8 kuukautta
Kasperi Häkkinen
  Like 0   Dislike 0

Joo, olen rulla täällä. Huomautan, että jossain on kieltänyt abortin lapsille, jotka on syntynyt hirvittävän sikiövaurioita tai ei elää pitkään kohdun ulkopuolella. Tahansa nainen, joka löytää itsensä että tilanne olisi merkki siitä, että lapsi pois ja määritä se menee katolinen orpokodin. Jos he haluavat sitä syntyneet, anna heidän huolehtia siitä.

Huhtikuu 9, 2017 | 08:18:33 | myöhemmin 8 kuukautta
Soile Kauppi
  Like 0   Dislike 2

jatkuu ... Ns pro-lifers kertoo kaikki vauvat, jotka voitaisiin pelastaa, mutta niitä ei lasketa elävä, hengitys, naiset kuoli heidän "omantunnon". Ne naiset ei lasketa. Hehän on täytynyt syntisiä, niin kuolema oli heidän "rangaistus." Vaikka uskoni ei ole horjunut 50-parittomina vuosina, en enää itseäni Christian. En halua enää olla mukana ihmisiä, jotka ovat niin täynnä vihaa muille, että he eivät välitä, jos he asuvat tai kuole - ainoastaan, että heidän "omatunto" ei ole mustelmilla. Ja aiheesta isän pitäisi olla jotain sanottavaa, että huono nainen meni läpi tutkimus ja näki hänen maineensa silputtu kun raiskaaja tuli ulos haisi kuin ruusu. Se kaikki oli syyttää uhri - aivan kuten se on nyt. Kun oikeudenkäynti oli ohi, hän käveli häntä hymähtää hänen kasvonsa ja sanoi: "Soitan sinulle, muru." Olen käytännössä piti tehdä hänet ulos autosta. Sitten hän piti kutsuvan häntä ja kertoa hänelle hän halusi tapaamisoikeuden "hänen poika". Sikäli kuin olen huolestunut, ellei isä haluaa ottaa täyden vastuun lapsesta, hän ei ole sananvaltaa asiassa joko syntyvyyden TAI abortin.

Huhtikuu 9, 2017 | 14:48:45 | myöhemmin 8 kuukautta
Aatu Mäkelä
  Like 0   Dislike 2

Vuonna viimeaikaisten tapahtumien valossa, kertoo naisia ​​olla varma niiden syntyvyyden on melko kiistanalainen. Ainakin, jos kongressi menee eteenpäin suunnitelmiaan. En ole koskaan tehnyt abortin, mutta olin pilleri useimmat minun aikuiselämään. Oma kaudet yliopistolla olivat niin katkaista että minusta tuli aneeminen ja kerrottiin, että minulla oli kaksi vaihtoehtoa - kohdunpoisto, tai pilleri. Valitsin pilleri koska tuolloin halusin pitää minun vaihtoehtoja auki. Jos oikeisto sanoa sanottavansa, että valinta ei vaihtoehto enää. Ja kaikki niitä ihania vauvat, jotka ehkä ovat syntyneet ei, koska nämä naiset haluavat säilyttää heidän elämäänsä ja on kohdunpoisto. Niin paljon ns abortin vastustaja argumentti. Lisäksi minulla oli ystävä, joka, 18, raiskattiin. Hänen isänsä kieltäytyi antaa hänen saada abortin, vaikka hänen äitinsä pyysivät sitä. Että huono nainen meni läpi kauhu tuon kokemuksen neljä kuukautta - aikamatka sitä joka päivä, kunnes hän teki itsemurhan. Siellä on mukava halpa ns pro-lifers: Wal-Mart kaksi-for-yksi erityinen. Päälle, että: hautajaisissa, ns kristillisen kirkon naisia ​​oli "consoling" äiti juttuja, kuten "Se on hyvä asia, hän on poissa, joten sinun ei tarvitse elää häpeä.", Ja "Harmi et voi pelastaa vauvan." Että huono nainen käveli ulos hautaustoimisto ja koskaan meni takaisin että kirkkoon. Ne "kristitty" naiset varmaan ajatteli, että hän oli liian häpeissään näyttää kasvonsa. Ns pro-lif

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha