Oikea lämpötila Leopard Geckos ': n kotelot

Janne Hakulinen Elokuu 14, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Leopardigekko on yksi joukossa suosituin lemmikki matelijoita siellä. He tekevät mielenkiintoinen lemmikki, koska niiden ainutlaatuinen ulkonäkö ja ominaisuus. Sellaisenaan ne ovat hyvin pienikokoisia, mutta että doesnt-t ottaa pois se, että ne vaativat asianmukaista huolehtiva. Koska itse asiassa, oikea elinympäristö on oltava niiden säilymistä. Keskimäärin ne ovat elinikä on noin 20 vuotta. Niiden kestävyys olisi valtavasti riippuu lemmikin omistaja, koska ne tarvitsevat asianmukaisesti perustettu kotelo ympäristöineen, jota ilman he eivät voi elää yli pari vuotta.

Mielenkiintoinen seikka on, että useimmat matelijat ovat kylmäverinen olentoja. He luottavat ympäristön lämpötilan pysymisen viileänä tai lämpimänä. Itse asiassa, yksi keskeisistä huomioista, kun se tulee ottaa Leopardigekko kuin lemmikki on varmistaa, että voit tarjota heille kunnon lämpötilagradientti kotelossa. Asianmukaisen lämpötilagradientti tarkoittaa, että Leopardigekko pystyy itse säätelemään kehon lämpötilaa. Muista, lämpötilagradientti on erittäin tärkeää, koska he vastaavat täysin ympäristön lämpötilan ylläpitämiseksi niiden ruumiinlämpö. Nämä olennot eivät pysty tuottamaan kehon lämpöä omasta.

Suositeltu lämpötila tänne olisi 90-94-F lämpimällä puolella ja noin 70-74-F viileä puoli. Lämpötila on lämpimämpi päivällä ja jäähdytin yöllä, kun otat pois lämpöä niistä. Varmistaa, että voit toimittaa heille halutun lämpötilan, sinun täytyy valmistella Leopardigekko kotelon muutamaa päivää ennen kuin kutsua heidät kotiin ja sitten tiiviisti lämpötila. Tämä on hyvä tapa varmistaa, että sinulla on mahdollisuus täyttämään perusvaatimuksia. Mitata lämpötilaa, voidaan käyttää digitaalinen lämpömittari. Kauko digitaalinen anturi yksikkö voidaan myös käyttää tähän tarkoitukseen.

Se-s ei pelottava tehtävä toimittaa lämpöä säiliöön. Sipulit voidaan käyttää lämmön tuottamiseen. Useimmat yksilöitä siellä on helppo käyttää sipulit luoda vaadittu lämpötilaero olennaista Leopardigekko n kotelot. Alle-säiliö-lämmitin on toinen keino, jota voidaan käyttää luomaan ihanteellinen lämpötila. Leopard gekkoja on kyky absorboida lämpöä heidän vatsansa. Hyödyntämällä alle säiliö-lämmitin, voit toimittaa heille riittävän lämpöä.

Lämpöä pad on toinen suosittu työkalu käytetään tuottamaan lämpöä. Se lämmittää matelijat pohjasta. Niissä on suuri vastus lanka, joka lämmittää säiliön. Riippumatta työkalun tai menetelmää käytetään tuottamaan lämpöä, avain tänne olisi varmistaa, että lämmönlähde lähettää oikean määrän lämpöä. Overhead lämpölampuilla voi myös tepsiä sinulle. Itse asiassa, päivä lamput voivat emittoida valoa tarvitsematta lisävalaistusta.

Muista, oikea lämpötila on elintärkeää niiden yleistä hyvinvointia. Vastuullisena lemmikin omistaja, tämä on yksi alue, joka voi-t varaa laiminlyödä kaikilta osin.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha