Odottamaton, Delicious Juomia voit tehdä kotona

Heta Huhtamo Tammikuu 27, 2017 Miscellany 8 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Odottamaton, Delicious Juomia voit tehdä kotona

Me säästäväinen tyypit näyttävät olevan alkoholin pakkomielle ihmisiä. Pyrimme jatkuvasti sokkeloinen ja noin LATTES, cocktaileja, ja sooda, ja kuinka paljon voi säästää välttämällä nämä lompakko-tyhjennys juomat - "Vältä kahvila! Älkää juoma illallinen!" me itkeä.

Mutta meillä kaikilla on aneet - juomien nautimme että meillä on vain kun olemme pois, tai jotka mielestämme ovat yksinkertaisesti liian vaikea valmistaa meidän oma. Totuus on, monet näistä juomat ovat edullisia ja helppo tehdä kotona. Tässä on 10 maukkaita juomia kokeilla.

1. Boba Tea

Tunnetaan myös nimellä kupla teetä, tämä juoma, kotoisin Taiwanista, on tarjolla tapioka helmet höystettyä yhdistelmä maitoa, mehua, ja / tai jäätee. Kitchn on resepti miten tehdä Boba teetä, ja voit ostaa tapioka helmet edullisesti Amazonin tai Aasian markkinoille.

2. Mango Lassi

Nämä makea mango-jogurtti smoothiet ovat katkottua intialaista ravintolaa. Kun huomasin lukiossa että voisin tehdä niitä kotona, menin ehdoton repiä lassi juominen. Yksinkertaisesti Reseptit on ihana mango lassi resepti.

3. Frappuccino

Yli at Squakfox, Kerry on resepti tehdä Starbucks-tyyli Frappuccino - varten vain $ .32 tarjoilu!

4. Infused Alkoholi

Niiden talo-infuusio veren oranssi Bourbon ja laventeli yksinkertainen siirappi, reseptejä fancy cocktail-baareja voi tuntua enemmän kuin hieman uhkaava. Mutta useimmat näistä arvokas aineet ovat itse asiassa varsin helppo tehdä. Tsekkaa opas infusing alkoholi, About.com: n infuusiona yksinkertainen siirappi reseptejä, tai tämä Chow Maraschino kirsikat resepti.

5. Agua Fresca

Oma suosikki kala taco paikka on aina iso, herkullinen alv Agua fresca viikonloppuisin - viime kerralla menin, se oli kurkku-pinaatti. Nämä makea, virkistävä Meksikon juomia ovat super helppo tehdä itse. Kokeile tätä perusasetelmaa vesimeloni tai cantaloupe agua fresca, kurkku-lime-minttu Agua fresca, tai tämä Agua de Tamarindo.

 

6. Chai

En puhu ostaa laatikko joka coffeehouse-matki- malla kamaa, puhun tehdä omia chai teetä tyhjästä. Kitchn on mukava chai resepti.

7. Soda

On olemassa useita tapoja tehdä sooda tai sooda kaltaisia ​​juomia, jotka vaihtelevat nopeasti ja terve, jotta concoctions jotka vaativat käymisen hiiva. Check out my artikkeli tehdä omia sooda kaikki yksityiskohdat.

8. Espresso

OK, en viittaa siihen, että saat kotiin espressokeitin. Mutta liesituuletin espressokeitin voi olla vain mitä tarvitset. Kahvi ei ole täsmälleen sama kuin kahvila espresso, mutta tämä on helppo ja edullinen tapa tehdä vahva hautua.

9. Thaimaan Iced teetä ja kahvia

Kofeiinia, makea, ja ah-niin-herkullinen, Rakastan saada yksi näistä juomista kun menen ulos thai-ruokaa. Voit kuitenkin täysin tehdä heidät kotona. Kokeile tätä resepti helppo Thaimaan jääkahvi tai Thai teetä.

10. Horchata

Ajatellut tätä maukasta, riisi-pohjainen Meksikon juoma saa aina että hiton Vampire Weekend laulu juuttunut päähäni. En edes tiedä koko kappaleen, vain lause "joulukuussa, juominen horchata", koska ystäväni oli tapana laulaa sitä uudestaan ​​ja uudestaan. Joka tapauksessa, jumaluus kaiken makea David Lebovitz on ihana horchata resepti.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha