Occupy Wall Street Vastalauseita Levitä koko kansakunta

Ilpo Saarinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos

Koska miehitys Wall Street tulee sen 10. päivänä, raportit kyseenalainen pidätyksiä ja poliisin väkivalta ovat alkaneet kärjistyä.

Mutta sen sijaan pelotella toimijoiden, tämä polkemiseen perustuslaillisia oikeuksia näyttää herättänyt solidaarisuutta ja katalysoidaan kansallisen liikkeen.

Useita viikkoja toimien Boston Honolulu on tarkoitus käynnistää tulevina päivinä. Järjestäjänä New Bottom Line, uusi valtakunnallinen koalitio edustavat yli 1000 uskoon perustuvaa ja yhteisön järjestöt, toimet pyritään pitämään Wall Streetin vastuullista ja löytää ratkaisuja kamppailee ja keskiluokan perheiden.

"Wall Street ja suuret pankit tekevät ennätyksellisiä kustannuksella me muut, ja tyhjennys meidän vaurautta pad heidän tulostaan. Pankkien on maksaa kohtuullinen osuus veroista, lopettaa asuntolainojen kriisi vähentämällä pääasiallinen vedenalaiseen asunnon, ja luoda työpaikkoja pienyritysten lainoja. Meidän rivi tarkoittaa hyviä työpaikkoja, terveiden yhteisöjen, ja hallitus, joka taistelee jokapäiväiseen ihmisiä ", sanoi Leeann Hall pääjohtaja Alliance for oikeudenmukainen yhteiskunta, organisatorinen jäsen Uusi Bottom Line.

Laajamittaisia ​​toimia on suunnitteilla San Francisco Bay Area, Boston, Los Angeles, Chicago, Minneapolis, Denver ja Honolulu. Jokainen kaupunki aikataulussa on paikallista kysyntää tai ehdotus tehdä yhteisön koko vuosien jälkeen asuntolaina petoksia, saalistushinnoittelu luotonanto ja muut vaurauden strippaus käytäntöjä.

Valtakunnallinen, tuhannet ihmiset vaativat, että pankit "Pay meidät takaisin" ja ne on:

  • Maksaa osuutensa veroista: Lopeta tyhjennys valtion tulo- ja maksaa laissa vaaditaan 35% tulovero. Lopettaa pelaamista järjestelmä kautta offshore-veroetuuksiin ja porsaanreikiä.
  • Asuntomarkkinoiden vakauttamiseksi ja talouden elvyttämiseksi: Vähennä pääasiallinen kaikille vedenalaisen asunnon nykyisiin-markkina-arvoa. Tämä lopettaisi sulkemiseen kriisi, nollaa asuntomarkkinoilla, pumppu miljardeja dollareita takaisin talouteen ja luoda miljoona työpaikkaa vuodessa.
  • Invest in American Jobs: Lopeta istuu biljoonia Rahavarojen että voitaisiin sijoittaa pienyritysten, tärkein lähde työpaikkoja Yhdysvalloissa, ja muut työpaikkoja luoviin investointeihin.

TOIMIA! Ei voi tehdä sen julkisen protestin? Seuraavassa on muita keinoja, joilla voit auttaa tämän liikkeen kerätä höyryä!

Tee Wall Street Pay! - Selvittää, kuinka paljon rahaa Wall Street velkaa sinulle ja lähettää laskun kongressille.

Kirjaudu tämän vetoomuksen Pico ja kertoa presidentti Obama että tarvitsemme uuden lähestymistavan sulkemiseen kriisi.

Business Against veroparatiisi Väärinkäyttö - Oletko pienyrittäjä? Kirjaudu vetoomuksen päässä Main Street Alliance vaatia lopettamista offshore yhtiöveron väistelee.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (9)
Toukokuu 30, 2017 | 14:06:44 | myöhemmin 9 kuukautta
Teemu Parviainen
  Like 1   Dislike 1

Uskon on tullut aika määritellä. Tämä on ääni 99% amerikkalaisista puolustaa työpaikkoja. Meidän on puolustettava keskiluokan. Herätys demokraattisen Sleeping Giant !! Äänen luoda työpaikkoja. Meidän on muodostettava uusia ammattiliitot, jotta voimme tinkiä oikeudenmukaisen palkan, pitää sosiaaliturva, Medicare, ja Medicaid. Verottaa varakas 1% Wall Street, pankit, suuryritysten, öljy, jet antajien. Anna heidän maksaa oman osuutensa. Ei laittaa selän työ- keskiluokka ja köyhät. Emme voi kantaa veroa painon yksin. Pysäytä radikaali Tea Party, joka heikentää maamme, Keskiluokka ja huono. Näytä olemme yksi! He voivat yrittää pysäyttää meidän liikkeen vetämällä taloutemme pois tästä taantumasta ja voittaa meidät, mutta se ei toimi. Meidän on puolustettava Presidentti Obama ja uudelleen valittu. Jos republikaanit voittavat puheenjohtajavaltio, voimme ja saavat samalla poliittinen kanta kuin olemme tulossa. Pysäytä ääri GOP Tea Party ahneuden. Äänestä ulos Tea Party ääri. Äänestä demokraatti. Uskomme oikeuksia työ keskiluokan ja köyhien? Voimme marssia meidän Capital. Vastustaa ääri jotka yrittävät ottaa elämäntapaamme meiltä. Kriteerit ja viritys Tea Party on pyytänyt sen kaiken, ei kompromisseja. He eivät koskaan saada yhteensä paketti ulos kompromissin. Emme voi tehdä samoin kuin Tea Party radikaalia kysynnän koko paketin ja yrittää kaataa meidän hallitus. Meidän on pysäytettävä Tea Party extremi

Toukokuu 30, 2017 | 16:58:31 | myöhemmin 9 kuukautta
Urho Ahosilta
  Like 2   Dislike 0

Ihmisten tulisi muistaa nämä mielenosoittajat ovat laillisia oikeuksia kerätä peacfully ja protestoida, sananvapaus, ja onhan Amerikasta on tullut demokratia on ihmiset seisomaan jotka yrittävät sortaa meidän Uusi maa ......... ...

Toukokuu 30, 2017 | 20:48:12 | myöhemmin 9 kuukautta
Santtu Jokela
  Like 3   Dislike 1

Don L., Berliinin muuri murtui, koska Neuvostoliitto taloudellisesti romahti. Ihmiset eivät toimi ja istui ja ei mitään niin kauan, että hallitus ei voisi toimia kunnolla. Ikään kuin mitä tapahtuu tässä maassa. Ulkoistamista ja off-shoring Yhdysvaltain työpaikkoja aiheuttaa taloudellisen romahduksen jälleen. Olen ennusti viimeinen ja olen ennustaa seuraava. Olen tehnyt niin ennen se tuli muotia. Myös, en voinut vastata kysymykseen Tarkista 21 lakia. Hyvin harvat pankit tarjoavat mitä ehdotatte kuin päätöslauselman ei tarjota oikeudellisia maksutosite muodossa kaksipuolinen kopio. Itse asiassa, tuskin mitään. Jos voit nimetä enemmän kuin 3, tee. Ne, jotka eivät yleensä veloittaa palvelusta. Lopputuloksena on, että republikaanien lainsäädäntöä vei maksutosite kuluttajille että pankkisektori ei tarjoa. Huolimatta siunaus pankeille pankkien oli vielä toimeentulo.

Toukokuu 30, 2017 | 23:58:13 | myöhemmin 9 kuukautta
Eila Karjalainen
  Like 2   Dislike 0

On hyvä nähdä todellinen, rehellinen amerikkalaiset pois mieltään kuoleman amerikkalainen keskiluokka, ja nousu Yhdysvaltain uuden Feodalismi. Kummallista, niiden väitteet ja turhautumisen ovat lähes samat kuin mitä Tea Party Mielenosoittajia sanoivat vain 2 vuotta sitten. Keskeinen ero: tämä todella on "repaleinen" ruohonjuuritason liikettä - siis epäjärjestystä. Toisin hyvin järjestäytynyttä rallit ja Tea Party, jotka olivat vain yhteistyössä valitsevat ostettu ja maksettu Koch Brother $. "Antamalla rahaa" kouluttaa, rahasto, ja järjestää teekutsut mielenosoittajia, ovat auttaneet kääntää oma esityslistan massaksi liike, " HERÄÄ Amerikassa!

Toukokuu 31, 2017 | 04:21:27 | myöhemmin 9 kuukautta
Sampo Huhtanen
  Like 2   Dislike 0

En johtuen ennen kuin näen tietokone ottaa poliitikkojen työtä. Jos kaikki muu ei voi menettää työpaikkansa tietokoneisiin, miksi ei niitä? Äänestämme niitä ja toivon, että he tekevät mitä he lupasivat. Kun he eivät ole seurauksia. He eivät menettää työpaikkansa, he eivät edes selitä! Ne ovat meidän mestareita sijasta meidän palvelijoita. He ovat ottaneet paikan feodaaliherrojen, kuninkaat! Ja me olemme heidän aiheita, palvelijoita ja rehun. Poliitikot ja pankkiirit kävi samaa koulua ja suojella toisiaan. Henkilökohtaisesti olisin onnellisempi, jos tietokoneet olivat käytössä rahamarkkinoilla. Millainen demokratia on se, että antaa meille vain 1 ääni 5 vuoden välein? Elämme aikaa, jolloin voimme kaikki äänestää monet politiikat tietokoneiden välityksellä sähköpostin, puhelimet, arpajaiset koneita. Jos äänestämme politiikoille eikä poliitikkoja. Tarvitsemmeko todellakin niitä? Vai ovatko ne vain vahingollinen meme joka ei ole sijaa 21. vuosisadalla.

Toukokuu 31, 2017 | 11:15:31 | myöhemmin 9 kuukautta
Kirsti Koskinen
  Like 0   Dislike 0

Olen odottanut tätä, koska Watergate ja tarkkailemalla politiikkaa ja käyttäytymistä Oyj, luoda monopoleja, jotka aiemmin emme olisi koskaan harkita sen sallimista, kultainen kädenpuristus Asunnot, lisää naisten hyväksikäyttöön ja lasten huono miehillä. Kun liiketoiminnan kansalaisten ja käyttämällä ulkomailla työntekijöiden .... se on väistämätöntä ja olen ollut varoitus muille mutta nimeltään "negatiivinen" tai "tuomiopäivän fanaatikko." Tuskin, ainoastaan ​​objektiivinen tarkkailija. Ja olen koonnut minun mielipiteitä ulos kaikkien nähtäväksi.

Toukokuu 31, 2017 | 19:38:30 | myöhemmin 9 kuukautta
Terho Arvonen
  Like 0   Dislike 1

Gloria, Berliinin muuri ei tullut alas, koska ihmiset protestoivat. Se tuli alas, koska presidentti Reaganin politiikkaa, ja hänen kertyminen meidän armeijamme, ja hänen poliittista sitoutumista Venäjä, aiheutti Venäjällä loppuu rahoitusta sotilaallisia tahdissa Yhdysvaltain joukot. Heillä oli tehdä valtavia leikkauksia sotilaallisia ja muistaa niiden sotilaallista maista he olivat valvoneet kun he muodostivat Neuvostoliiton. Oli lukuisia erittäin suuria mielenosoituksia joka tapahtui vuosien varrella, ja ne ihmiset, jotka osallistuivat niistä olivat erittäin kiitollinen kun Neuvostoliitto päätti ottaa seinään alas ja anna Itä Saksan yhdistyä länteen. Se oli suuri hetki historiassa. Toivottavasti Wall Street protestit johtaa hallituksemme tehdä muutoksia lainsäädäntöön, joka muuttaa kokonaan Wall Street ja valtava rahoitusyhteisöjen suorittaa erittäin riskialtista käytäntöjä aiheuttanut rahoitusmarkkinoiden romahtamisen maamme tällä hetkellä.

Toukokuu 31, 2017 | 20:39:22 | myöhemmin 9 kuukautta
Seija Hirvisaari
  Like 3   Dislike 0

KIITOS! KIITOS!! KIITOS!!! WALL STREET Mielenosoittajat !!!! Ei valtavirran tiedotusvälineissä se Kanadassa. Yksi arvaus siitä, kuka omistaa media näinä päivinä. Koska maailmantalouden romahdusta alkoi Yhdysvalloissa, se on vain sopivaa, että kapina pitäisi alkaa siellä. Jos se laajenee Bay Street, toivon siellä.

Kesäkuu 1, 2017 | 00:50:59 | myöhemmin 9 kuukautta
Taavetti Aartoma
  Like 5   Dislike 2

Ainoa paikka, jossa kuulen että ammattia sivusto! Täällä Kanadassa, valtamedia on kuollut hiljainen sitä. Mennä, ystävät! Ja onnea! Minä lähetän sinulle paljon positiivista aktivisti energiaa!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha