Obaman Robin Hood Talousarvio: Verot Rikkaan, tukea maan

Ari Elomaa Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

$ 3,9 biljoonaa talousarvion 2015 tilikauden presidentti Barack Obama lähetetty kongressille tiistaiaamuna oli hyvin sopusoinnussa lupauksen hän teki tämän vuoden valtion unionin osoite: palauttaa mahdollisuus keskiluokkaan. Lehdistötiedote yksityiskohtaisesti ehdotuksen julisti, että se "osoittaa, miten saavuttaa todellista, kestävää taloudellista turvallisuutta ja laajentaa mahdollisuuksia kaikille, niin että jokainen amerikkalainen, joka on valmis työskentelemään kovasti voi päästä eteenpäin." Tai tarkemmin, presidentin talousarvioon on suunniteltu, ainakin teoriassa, olla tiekartan täytäntöönpanoon mitä hän kutsui hänen mahdollisuuden toimintaohjelman "tasapainoinen ja vastuullisella tavalla." Se on keino luoda mahdollisuuksia tuleville sukupolville amerikkalaiset jättämättä niitä "vuori velkaa," presidentti totesi myös. Strippaus syrjään retoriikkaa, Obama talousarvio pyrkii miljardeja dollareita tuoreen menojen vauhdittaa talouskasvua, mutta myös lupaa alentaa liittovaltion budjettivajeen.

Toteuttaa uusia liittohallitus menoja, kun taas alentaa liittovaltion alijäämä, talousarvio vaatii nostaa veroja varakas amerikkalaiset, vähentämällä maksut terveydenhuollon tarjoajille, ja kunnostus Yhdysvaltojen maahanmuutto-oikeuden.

Kun analysoidaan presidentin 2015 talousarviosta, on tärkeää pitää mielessä, että tämä vuosi on vaalivuosi. Vaikka hänen tiistaiaamuna lausuman lehdistölle korosti, että uusia menoja hän pyysi tarttuu menotaso sopivat molempien osapuolten, on selvää, että mahdollisuus esityslista talousarvio tukee menee pitkälle rauhoitella demokraattisen äänestäjä perustuu ja piirrä kontrasti hänen puolueensa ja republikaanit.

Hänen suunnitelmansa sisältää kuitenkin joitakin menojen leikkaukset - menot puolustusministeriön vähenee $ 495.6 miljardia, kun varoja jaettava virastot, kuten yksikköjen Health & Human Services, Maatalous, oikeus-, työ, ja Homeland Security vähenee, kuten menot ympäristönsuojeluviraston. Mutta monipuolinen kokoonpano liberaali politiikka järjestelmien - eli neljän pilarin presidentin tilaisuus asialistalla - luoda enemmän "hyvä" työpaikkoja ja korkeampia palkkoja, koulutus työntekijöitä saamaan "niitä hyviä" työpaikkoja, jotka takaavat jokaiselle lapselle pääsyn maailmanluokan koulutus, ja varmistaa taloutemme on sellainen, jossa kova työ palkitaan - tuetaan pienissä osapuolelle kohdennettuja menoleikkauksia, pääasiassa enemmän enimmäiskoko on $ 1 biljoonaa uusia veroja.

Näiden uusien vie, paljon rasitteet pääliiketoimintayksikköämme ja varakas. Verraten, republikaanit ovat luvanneet kolmen vuoden alentaa alkuun tuloveroprosentti 25 prosenttiin.

Uusia veroja auttaa hitaammin määrä lainanoton seuraavan vuosikymmenen aikana, jossa osa tuotosta varattu alijäämän pienentämiseen. Mutta Obama kehotti myös yli $ 55 miljardia uusia menoja puolustus-, teiden ja siltojen, yleinen esiopetus, ja laajennettu verohyvitykset köyhille. Uusia veroja maksaa nämä aloitteet samoin. Talousarvio opetusministeriö turvota kirjoittaja $ 68.6 miljardia energiaministeriön mukaan $ 27.9 miljardia Department of Transportation by $ 14 miljardia ja Social Security Administration jaetaan $ 9.1 miljoonaa enemmän kuin vuonna 2013.

Kuitenkin tästä mahdollisuudesta viraston olisi säädetty, kongressi on hyväksyttävä talousarvio, ja todennäköisyys, että Obaman menoista ja verotuksesta pyynnöt hyväksytään vaalivuonna on erittäin alhainen. On totta, että osia talousarvio voisi nähdä molempien puolueiden tuki - kuten jälleenrakentamiseen liiketoiminnan verolain että antaisi varoja infrastruktuuri-investoinneilla - mutta se välttää monia muita mahdollisia kompromisseja. Obama ei ehdottaa käyttämällä vähemmän antelias inflaation mittarina määritellä sosiaaliturvaetuuksien joka olisi hidastunut menojen ohjelmasta. Hän myös ehdotus - ns ketjutettu kuluttajahintaindeksi - mikä osaltaan epäonnistumiseen republikaanien ja demokraattien lainsäätäjiä iski grand bargain Yhdysvaltain velkaa viime vuonna.

Itse asiassa, republikaanit uskovat, että menojen suunnitelma Obama luonut ylittäisivät korkit sijoitetaan virasto talousarvioihin kompromissi hän ja kongressin demokraattien tehty GOP lainsäätäjät talousarvio kompromissi tuskin kolme kuukautta sitten.

Voit puhemies House John Boehner, budjettiehdotus oli "selvä merkki tämä presidentti on luopunut kaikista pyrkimyksiä puuttua meidän vakava julkisen talouden haasteiden että heikentävät tulevaisuuden lapsemme ja grandkids." Ohio republikaanien kutsuneet sitä ehkä hänen useimmat vastuuton budjetti vielä, jopa "vuosien jälkeen vero- ja varainhoidon väärinkäytöksiä." Lisäksi "huolimatta allekirjoittamalla viime vuoden molemminpuolisen talousarvio tarjous - ja touting sitä saavutus - presidentti ehdottaa nyt rikkomisesta että sopimus menojen aalto", hän sanoi. "Mitä enemmän hän ehdottaa nostaa vieläkin enemmän veroja - ei vähentämään alijäämää, mutta kuluttaa enemmän veronmaksajien rahaa."

Samoin, republikaanien House budjettikomitean puheenjohtaja Paul Ryan Wisconsin julisti: "Tämä talousarvio ei ole vakava asiakirja; se on kampanja esitteen. "Jos kampanjan esite Ryan merkitsi puhemiehen budjettiehdotus oli noin GRANDVISION kuin numeroita ja lukuja, sitten hän oli oikeassa. "Meidän budjetti on noin valintoja, se on noin arvojamme", Obama sanoi aikana ulkonäkö Powell Elementary School Washington DC "Kun maa meidän täytyy tehdä päätös, jos aiomme suojella verohelpotuksia rikkain amerikkalaiset tai jos aiomme tehdä älykkäitä investointeja tarpeen luoda työpaikkoja ja kasvattaa taloutta, ja laajentaa mahdollisuuksia jokaisen amerikkalaisen. "

Mutta silti presidentti ei onnistu huomauttaa joitakin tärkeitä lukuja. Hänen viesti kongressille, Obama väitti, että hänen politiikkansa ei vain alijäämää hallinnassa, mutta parantaa maan taloudelle tulevina vuosina. Hänen ehdotuksensa vähentää lainanoton $ 1.4 triljoonaan 2024, joka tulee päälle desimaali $ 4 ja triljoonaa alijäämää supistavia toimenpiteitä säätämien kongressi koska erimielisyydet talousarviosta aloitti vaivaavat Yhdysvaltain hallitus kolme vuotta sitten.

Jos talousarviota on kulunut, Valkoinen talo on laskenut, että alijäämä putoaa $ 564 miljardia 2015, eli 3,1 prosenttia bruttokansantuotteesta, alas $ 649 miljardia tänä vuonna. Vuoteen 2024, alijäämän odotetaan laskevan vain $ 434 miljardia euroa eli 1,6 prosenttia BKT: sta, mikä olisi pienin alijäämäinen vuodesta 2007 ennen finanssikriisiä häiritsi talouden. Plus, hankintaviranomainen alijäämä vähentäisi lainanottoa, eli Yhdysvaltojen yleistä velka laskisi hitaammin. Mukaan Valkoinen talo, alle Obaman hallinnon ehdotusta, velka supistuisi 69 prosenttia talouden 2024. Nykyään se on tällä 74.4 prosenttia.

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Ennakkokäsitys Suunnitteluopas
Seuraava artikkeli Koti Fysioterapia Harjoitukset
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha