Nuori feministit Speak Out

Laina Paasilinna Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Olen 54 ja piilotettu feministi! totesi, TY Kiitos info. Kiitos.

Tiedätte, että ärsyttävä myytti, että nuoremmat naiset eivät samaistua "F sana?" Tänään blogi Fair ja Feministinen isännöi blogger karnevaali nimeltä "tämä on mitä nuori Feministinen Looks Like" vastaukseksi. Maassa on yli 37 huomautuksia naisista miksi ne tunnistaa kuin feministi, miten he tekevät työnsä, ja miten he näkevät tulevaisuuden liikkeen.

Miksi tämä massa näyttää nuorten feministi ylpeys? Muutaman kuukauden välein, toinen tunnettu liike johtaja ilmoittaa merkittävään julkaisu että nuoret naiset eivät vain saada feminismin. Niille meistä, jotka teemme työtä liikkeen ja ylpeänä käyttää termiä, se on tuskallista ja hyökkäävä ja ei lainkaan jiippi meidän asui kokemus. Tiedämme, että jotkut nuoret naiset eivät samaistua sana tai liike, jotkut erittäin pätevä poliittisista syistä ja osa ei, mutta katoamassa tai slurring nuoria naisia ​​vain ei tunnu paras tapa edetä rekrytointi niistä. Annamme mieluummin esitellä kaikki uskomatonta työtä nuorten aktivistien tekevät eri puolilla maata ja internet ja helpottaa keskustelua siitä, miten feministit kaikenikäiset voivat työskennellä yhdessä entistä harmonisesti.

Tämän päivän viestit ovat valtaisa vastaus kaikille, jotka sanoo nuoret naiset eivät välitä naisten oikeuksista. Ne ovat näyttö erilaisia ​​mielipiteitä, työ, ja ihmiset, jotka kuuluvat otsikon "nuori feministi." Kaikkea tämä karnevaali on yritys laittaa tähän erityisen haitallista ja pelkistävän sukupolvien kinastelu levätä kerta kaikkiaan niin voimme siirtyä tekemään yhdessä, yksi asia voimme kaikki samaa mieltä on tärkeämpää: järjestäminen poliittisen, yhteiskunnallisen ja taloudellisen oikeudenmukaisuuden kaikille ihmisille.

Shelby Knox on kiertävä feministi järjestäjä ja kirjailija työskentelee kirjan Forth aallon feminismin. Hän blogeja Ms koulutus Shelby Knox.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Huhtikuu 26, 2017 | 23:29:13 | myöhemmin 8 kuukautta
Lilli Eskola
  Like 2   Dislike 1

Tämä on mitä nuori, mies feministi näyttää ... ilmeisesti paljon kuin musta laatikko. Kyllä, tiedän. Kuumaa kamaa, eikö? :-P Toivon Fair ja Feministinen muistaa, että tämä on liikkuvuus kaikkien ihmisten tukea, ei vain niitä, joilla tyttö-bittiä. En todellakaan ymmärrä, miksi kaverit ovat unohdetaan keskusteluissa; se koska on niin paljon vähemmän mukana. Älä kuitenkaan unohda meitä. Mitä enemmän on kutsuttu, mitä enemmän meitä voi liittyä!

Huhtikuu 27, 2017 | 02:23:20 | myöhemmin 8 kuukautta
Tiitus Pietilä
  Like 3   Dislike 0

Kiihkoilu ei ole sukupuoleen tai rotuun. Bigots kaikki raidat satuttaa liike yhdenvertaiseen kohteluun. Monet ihmiset ovat haittaa toimia ennakkoluuloinen. Naiset, jotka tulevat pomot on oltava vartija tunne tarvetta tai halua "Takaisinmaksuaika" joku koska slights tapahtui ennen.

Huhtikuu 27, 2017 | 09:15:25 | myöhemmin 8 kuukautta
Lumi Seppänen
  Like 0   Dislike 2

Kyllä ja rakastan yksilö monimuotoisuus, joka on mitä tekevät maamme ihana .. nokare

Huhtikuu 27, 2017 | 17:52:41 | myöhemmin 8 kuukautta
Uuno Santavuori
  Like 2   Dislike 1

Useimmat miehet tarkastella feminismi kuin termi "FEM-natsit". Useimmat miehet näkevät feministit kuin ne, jotka eivät halua naisia ​​olla tasa-arvoisia miesten, mutta haluavat naisilla on erityiskohtelua. He vihaavat miehiä ja kaikki mies. Jotkut miehet eivät halua kaikkia olemaan yhtä suuri. Nainen joka juoksi koulussa työskentelin, oli feministi. Hän uskoi, että naiset olivat parempia kaikessa kuin miehet, ja siksi hän jatkuvasti laittaa minut alas ja maksanut minulle vain minimipalkkaa kun muita naisia, jopa eläkkeellä äidit, jotka olivat nyt Grandmas, edes korkeakoulututkinnon tai jopa HS yksi, saavat maksun $ 12- $ 13 tunnissa. Vaimoni työskenteli morsiuspuvun tallentaa ja kun muut työntekijät saivat olla heidän ystävänsä, kaikki naispuolinen, odota sisälle tuntien noutaa ystävien tai perheen, kun näytin, olen potkittiin ulos ja ei saa edes tulla rakennus, koska omistaja ei pitänyt kaverit. Kun olen todella sitä, että naisten pitäisi olla yhtä suuri minulle, todella, en ja sitten on naisia ​​keskeytti minut alas, kun en ole hyökännyt ketään, muistuttaa minua keskiarvon tyyppi feministit.

Huhtikuu 28, 2017 | 00:18:26 | myöhemmin 8 kuukautta
Eelis Alanen
  Like 1   Dislike 0

Voit Shelley Yater, voin kirjoittaa tällä tavalla, koska se on mitä tapahtui minulle. Kävin college peruskoulutusta sertifiointi, alalla, jossa miehet ovat vähemmistöjä. Sitten työskentelee kaksi kertaa niin vaikea saada työtä esikoulun ja päivähoito laitos, sillä se ajettiin naiset. Olin ainoa ihminen siellä. Pidin tutkinto ja kokemus ja kerta toisensa jälkeen enemmän tuntia ja enemmän palkkaa oltiin antaa naisille, joilla ei ollut kokemusta tai astetta. Näin omakohtaisesti, miten nainen omistama yritys syrjitään löin oli mies. Ja kyllä, se ei tapahdu takaisin kaverit koska se tapahtui minulle. Otin yhteyttä EEOC, he luulivat minulla oli tapaus ja jätti syytteet koulu / päiväkoti. Joten, kyllä ​​en puolueellinen naisia ​​vastaan, koska olen itse ollut kaikkien puolueellinen minua vastaan! Ai niin, olen myös tällä hetkellä työtä naisen omistama yritys ja pomoni on nainen. Joten, onko sinulla halua myöntää sitä tai ei, olen mies tiliotteen. Olen ollut syrjiä minun sukupuoli, ja sitä mieltä, että tasa-arvo pitäisi mennä molempiin suuntiin. Onko se väärin yritys palkata mies yli nainen, jos nainen on enemmän omiaan? Kyllä. Mutta se on myös väärin, yhtiö palkata nainen yli mies jos ihminen pystyy paremmin.

Huhtikuu 28, 2017 | 00:36:00 | myöhemmin 8 kuukautta
Aadolf Mäenpää
  Like 0   Dislike 0

Vastaukseni Johnin "Naisten omistamien yritysten ei pitäisi enää antaa verohelpotuksia että" vähemmistö "." En usko sinua ymmärtämään, miksi naisten omistamien yritysten annetaan verohelpotuksia. Jos miehet ja naiset ovat todella yhtäläiset, niin ei olisi tarvetta antaa yrityksille juoksi naisten verohelpotusta. Koska asiat eivät ole vielä kaikki samanarvoisia, on olemassa asioita tehdä auttaa naisia ​​saamaan oikeudenmukaisen kohtelun. Eivät pidä siitä? Sitten ralli ylös lähimmäisen miesten ja naisten ja vaatia yhdenvertaisen kohtelun. Kun naiset ovat tasa-arvoisen kohtelun, niin naisten omistamien yritysten ei enää tarvitse vero-taukoja.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha