Nude kengät

Henri Aalto Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Neutraali korot ovat tyylikkäitä ja simple.By Tanya Sharma

Päivitä jalkineet kokoelma pari alaston kenkiä. Tämä monipuolinen, tyylikäs väri näkevät sinut pitkän päivän toimistossa myöhään illallisia kaikkeen siltä väliltä.

Kauneus Neutral Shoe

Ei ole mitään hauskempaa kuin odottamaton pop väriä todella amp jopa asu mahdollisuuksia. Yksinkertainen musta mekko on yhtäkkiä paljon mielenkiintoisempaa kun pariksi upea kulta korkokengät tai katseet kääntävä punainen sandaalit. Samoin muotitietoinen asu hyötyvät jotain hieman hillitty tasapainottaa sitä. Jos olet urheilu glitzy puku, kengät voi pysyä samassa väri perhe, mutta ei ole yli-the-top koristeita kuten jalokiviä ja kristalleja.

On selvää, siellä on jotain sanottavaa kenkiä, jotka istuvat molemmissa päissä spektrin. Rohkea kenkä on tappaja, mutta neutraali kenkä on myös voittaja. Sävyjä musta, ruskea, camel, beige ja alaston, neutraalin värinen kengät voi olla kulunut lähes missä tahansa. Sinun on perustettu jo vuosia muutaman paria laadukkaita neutraali kenkiä.

Going Nude

Se on melkoinen saavutus tehostamalla ulos alasti - kengät, että on. Nämä seksikäs korkokengät ovat trendikäs kuin ne ovat mairitteleva, ja ne tarjoavat Petite naisten valtava bonus luomalla illuusion pidempi jalat. Slip pari alaston kengät ja nautit pidempään, keventäminen katsoa, ​​että on varmasti tehdä sinusta tuntuu vain vähän kuten kiitotien malli.

Toinen bonus on, että nämä tyypit kengät ovat monipuolisempia kuin käytännössä mikään muu. Että koska alaston on niin universaali väri itsessään; on olemassa useita eri sävyjä, jotka vastaavat eri ihonväriä. Jotkut ovat enemmän kameli-äänisen kun taas toiset ovat vaalean beige tai maitomainen rusketus. Siellä oikeastaan ​​mitään todellista määritelmää nude väri, ja siksi se on ihanteellinen valinta kenkä. Vaatekaappi vaihtoehdot ovat rajattomat.

Jalkineet

Nude värit ovat saatavilla lähes joka jalkineiden tyyli. Jotkut suosituimpia näyttää ovat:

 • Korkokengät: alaston kantapää on yksi monipuolisimmista tyylejä ja helposti eniten popoular nippu. Classic pumput, peep toe korkokengät, ja slingback korot ovat kaikki saatavilla hienovarainen neutraaleja. Nämä pari hyvin erilaisia ​​vaatteita valintoja ja eivät ole lainkaan pröystäilevä.
 • Asunnot: hienovarainen tasainen on toinen suosittu vaihtoehto. Kiinnittää huomion pois jalat tai antaa pois rennosti tyylikäs fiilis tässä mukava jalkineet tyyli.
 • Muulit: Helppo luistaa ja pois, muulit ovat vapaa-ajan kulumista katkottua ja usein saatavilla neutraalein ihonväriä.
 • Vapaa-ajan kenkiä: Casual pitsi ylös ja luistaa tyhjäntoimittaja tyylit joskus nähdään alaston väreissä. Nämä luovat hieman dressier tuntuu kuin muiden urheilulajien-look vapaa-ajan kenkiä.
 • Saappaat: Bootsit tai saapikkaat ovat yleisesti nähtävissä ihonväriä, vaikka et joskus nähdä niitä polvi korkeat tai reiden korkea tyylejä.
 • Sandaalit: Molemmat strappy mekko sandaalit ja tasainen rento versiot ovat saatavissa hienovaraisia ​​nude sävyjä.

Materiaalit ja Shades

Nahka ja keinonahka ovat yleisiä tämän kenkä näyttää, mutta muita materiaaleja ovat mokka tai fabric.Shades vaihdella, mutta jokin seuraavista voidaan nimitystä nude:

 • Taupe
 • Pronssi
 • Kameli
 • Beige
 • Hiekka
 • Luu
 • Kivi
 • Manteli
 • Toffee

Tyylit ja Acccents

Koska tämä kenkä väri on niin hillitty, monet suunnittelijat keskittyvät tyyli ja aksentti elementtejä kenkä. Saatat nähdä yksityiskohtia, kuten scalloped reunat, röyhelöitä, cut out, kuvioitu osat kenkä, tai hihnoja. Saatat nähdä koristeita kuten jouset, kukat, jalokiviä, tai solkia,

Toisaalta joitakin malleja on yksinkertainen kengät, jotka tarkoituksella ole aksentteja. Nämä ovat tyylikäs, tyylikäs ja täysin puettavat varten.

Yllään Nude-äänisen kengät

Yllään kengät neutraali alaston sävy ei ole vaikeaa, mutta on olemassa joitakin tapoja työskennellä ulkoasua oikealla tavalla. Seuraa näitä muotoilu vinkkejä näyttää fabulous teidän alaston jalkineet.

 • Housut: Käytä alaston jalkineet, denim ja housut luoda pitkänomainen jalan. Boot cut farkut ja housut ovat erittäin imartelevaa nude kantapää.
 • Kirkkaat värit: Jos mekko tai porukka on kirkas väri, se voi toimia täydellisesti ihonvärin kenkä. Huomio pysyy vaatteillesi sijaan kengät,
 • Rohkea malleja: Samoin rohkea kuvio pariksi nude sävy luo hyvän tasapainon.
 • Koristellut puserot ja mekot: Helposti koristellut vaatteet paria hyvin tämäntyyppisiä jalkineita. Harkitse kenkä pieni määrä yksityiskohtaisesti tai pitää katsoa koordinoitua.
 • Liiketoiminnan pukea: Huomion kiinnittäminen jalkineet ei ole aina hyvä idea töissä. Tämä hän tyyli tekee etsivät ammatillinen ja ulos-yhdessä vaivatonta.

Smart ja Sassy Alaston Kengät

On nude kengät saatavilla sopii lähes kaikkiin tilaisuuksiin ja persoonallisuus. Vuodesta vietetyn toimistossa illalla lyömällä seurat, on todella jotain jokaiseen makuun. Voit ostaa lihanvärinen kenkiä tahansa mahor tavaratalo tai kenkäkauppa. Niin suosittu on tähän luokkaan, sinun nay jopa löytää kokoelmia luokiteltu nude sävyjä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha