Nosta Emergency rahaa nopeasti

Reetta Kuusi Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Dana Hinders

Jos haluat nostaa hätä rahaa nopeasti, et ole yksin. Monet ihmiset tarvitsevat ideoita tuottaa nopeasti käteistä selviytymään autonkorjaus, lääketieteen laskut, ja muut odottamattomat kulut.

Miten Raise Emergency rahaa nopeasti

Mikä on paras tapa saada rahaa nopeasti? Vastaus tähän kysymykseen riippuu siitä, kuinka paljon rahaa tarvitset ja mitä resursseja sinulla on käytettävissä. Kuitenkin, sinulla on muutama eri vaihtoehtoja harkita.

Myydä jotain

Myynnin toivottuja kohteita on helppo tapa kerätä rahaa kiire. Ottaa kirppis lähistöltä on ilmeisin valinta, mutta voit ehkä saada paremman tarjouksen myymällä joitakin tuotteita verkossa. Tässä muutamia menetelmiä kokeilla kun haluat nostaa hätä rahaa nopeasti:

 • Craigslist on hyvä vaihtoehto myydä suurempia kohteita, kuten huonekaluja tai tärkeimmät koneet. Koska se toimii paikallisesti, ostaja voi tulla poimia kohde ja sinun ei tarvitse murehtia postikulut.
 • Amazon ostaa käytettyjä kirjoja, videopelit, DVD, ja elektronisia laitteita vastineeksi tallentaa luotto. Sitten luotto voidaan käyttää käytännön kohteita, kuten nonperishable ruoka, vaipat, siivoustarvikkeet ja vaatteet. Postimaksu maksettu etiketti on säädetty merenkulku.
 • Powells ostaa kirjoja käteisellä, vaikka tarjous olisi 50% korkeampi jos hyväksytään tallentaa luotto. Postimaksu maksettu etiketti on säädetty merenkulku.
 • Myy Video Games maksaa käteisellä käytetään videopelien ja videopeli järjestelmiä. Postimaksu maksettu etiketti on säädetty merenkulku.
 • Gold Cash antaa sinulle rahaa oman toivottuja kulta korut. Postimaksu maksettu etiketti on säädetty merenkulku.

Lahjoita Plasma

Kun luovuttaa verta, saat evästeet ja mehua. Kun lahjoitat plasma, mutta voit ansaita hieman ylimääräistä rahaa. Paikat kuten Aventis Bio-Palvelut, Biolife, PlasmaTech, ja PharmaPlas maksaa plasmadonaatioita. Voidakseen saada, sinun täytyy olla vähintään 17, painaa vähintään 110 puntaa, ja pystyttävä läpäisevät lyhyt lääkärintarkastus. Kestää yhdestä kahteen tuntia. Maksu vaihtelee yritys voit valita ja erikoistarjouksia ne tarjoavat, mutta on yleensä välillä $ 20 ja $ 50: een.

Saada osa-aikatyön

Temp virastot voivat olla hyviä paikkoja allekirjoittamaan kanssa nopea infuusio käteistä. Monet ovat työ tehtäviä, jotka ovat vain päivän tai kaksi pitkä. Jotkut voivat liittyä toimistotyö, mutta useimmat tulee työskentelemään varasto, tehdas tai myymälään. Suurimmalle tehtävissä, ei ole aikaisempaa kokemusta ei vaadita.

Jos sinulla ei ole mitään onnea toimialapalvelu, kokeile lähettämistä lentolehtisiä lähistöltä tarjoat palveluja eri hanttihommia. Voisit nostaa hätä rahaa nopeasti mukaan:

 • Lapsenvahti
 • Niitto nurmikot
 • Lapioi lunta
 • Koiran ulkoilutus
 • Ohjausta
 • Kuljetuksen vanhukset, jotka eivät pysty ajamaan lääkärikäyntiä

Vältä palkkapäivä Lainat

Palkkapäivä lainat ovat houkutteleva tarjous, kun olet rahaton ja tarvitsevat nopeaa infuusio käteistä. Valitettavasti tämä on yleensä huonoin tapa hoitaa finanssikriisin. Korot palkkapäivä lainat ovat tähtitieteellisen korkea, jopa verrattuna luottokorttia. Esimerkiksi, $ 100 palkkapäivä laina $ 15 rahoituksen korko on olennaisesti 390% korolla. Vertailun vuoksi luottokortti on todennäköisesti 10-20% korolla.

Sen lisäksi korkea korko, suurin ongelma palkkapäivä laina on, että olet käsitellään finanssikriisin lisäämällä kuluja. Ja myydä tuotteita verkossa tuottaa lisätuloja, ottamalla palkkapäivä laina yksinkertaisesti antaa sinulle ylimääräisen viikon tai kaksi ennen kuin olet käsitellä ongelmaa. Monet ihmiset kokevat, että he päätyvät ottaa pois toinen palkkapäivä laina kattaa ensimmäisen lainan, joka vangitsee ne noidankehä velkaa.

Aloita hätärahaston

Kun välitön kriisi on ohi, tee siitä tavoite aloittaa hätärahasto. Ottaa rahat tallennetaan odottamattomista laskuista estää sinua paniikkiin ja turvautumaan epätoivoisiin toimiin ansaita rahaa. Rahoitusalan asiantuntija Dave Ramsey suositelee $ 1.000 rahasto tätä tarkoitusta varten, mutta tämä vaihtelee riippuen tulosi ja tyypillinen kulut.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha