Northrop Grumman Tulos: Tässä Miksi Sijoittajat ostavat osakkeita nyt

Tuomas Aalto Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 10 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Northrop Grumman Corporation toimitti voitto ja voittaa Wall Streetin odotukset, ja ehkä tulot odotuksia. Tulot syke on myönteinen merkki osakkeenomistajille etsivät korkean kasvun pois yhtiön. Osakkeet ovat jopa 1%.

Markkinat ovat 5 vuoden huippuihin! Löydä parhaat varastot omistaa. Klikkaa tästä meidän tuoreen Feature Stock Pick nyt!

Northrop Grumman Corporation Tulos lunttilappu

Tulokset: Oikaistu osakekohtainen tulos nousi 3,57% to $ 2.03 neljänneksellä verrattuna EPS on $ 1,96 edellisvuoden neljänneksestä.

Tulot: Laskua 1,52% to $ 6.1 miljardia vuotta aiemmin neljänneksellä.

Todellinen vs. Wall St. Odotukset: Northrop Grumman Corporation raportoitiin oikaistu EPS tuloja $ 2.03 per osake. Tällä toimenpiteellä, yhtiö voittaa keskiarvo analyytikko arvio $ 1.74. Se voittaa keskimääräinen tulo arvion $ 5.96 miljardia euroa.

Lainaten Management: "Vahva tuloskehitys ja tehokas käteistä käyttöönoton ajoi ensimmäisen neljänneksen tulokset. Katse eteenpäin, me tunnustamme, että me toimivat epävarma ja rajoittavat, budjetti ympäristö. Pidämme keskittyminen ohjelman suorituskykyä, tehokas käteisellä käyttöönotto ja salkun suunnattu kuin ajamme parhaiten palvella osakkeenomistajia, asiakkaita ja työntekijöitä ", sanoo Wes Bush, puheenjohtaja, toimitusjohtaja ja presidentti.

Keskeiset tilastot ...

Liikevaihto laski 5.74% from $ 6.48 miljardia edellisestä neljänneksestä. EPS laski 5,14% vuodesta $ 2.14 edellisellä neljänneksellä.

Innolla: Analyytikot ovat enemmän negatiiviset näkymät yhtiön seuraavan neljänneksen tulosta. Viimeisten kolmen kuukauden keskimääräinen arvio seuraavan vuosineljänneksen tulokseen on pudonnut voittoa $ 1.74 voittoa $ 1.73. Kuluvalle vuodelle, keskimääräinen arvio on siirtynyt ylös voittoa $ 6.99 ja voittoa $ 7.02 viime yhdeksänkymmentä päivää.

Varastot parantaa tulosta mittarit ansaitsevat ylimääräistä huomiota. Itse asiassa, "E = Tulos kasvavat Quarter-Over-Quarter" on keskeinen osa meidän lunttilappua investoimalla puitteet juuri tästä syystä. Älä tuhlaa toinen minuutti - klikkaa tästä ja saada meidän lunttilappua osakevalintoihin nyt.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha